Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Knatchbull
- A$H
The Big Bang Theory E03 - E11 odlicno ..najlosija za sad ona sa starcima iz indije...
ali ovo iz jedanaeste..
Oh, my God, there's a breach
in the radiation unit!
The whole city is in jeopardy!
Oh, my God!
The containment vessel's melting.
Gotta go. Bye!
I feel really guilty.
You did what you had to do.

ali ovo iz jedanaeste..
Oh, my God, there's a breach
in the radiation unit!
The whole city is in jeopardy!
Oh, my God!
The containment vessel's melting.
Gotta go. Bye!
I feel really guilty.
You did what you had to do.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
ne, rekao je bas ebay i onda kako je vec netko stisnuo Buy It Now opciju, a onda skoci onaj frend do njaga i vikne I Am The SwordMaster..dr mladjo wrote:prije će bit auction u igri..ali tko znaA$H wrote:i prodao na ebay-u..frendu u istoj sobi..dr mladjo wrote:a jel bilo igranje wow-a?kad je onaj lik kao rouge ukrao dagger![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
- Dragonrage
Running with Arnold 3,5/5 - TRAILER
Zanimljiv dokumentarac o Arnoldu Schwarzeneggeru, odnosno njegovoj kampanji za guvernera i samom mandatu. Inače me baš i ne zanima privatni život zvijezda, glumaca i pjevača pa se tako uopće ne zgražam na ispade jednog Toma Cruisea ili primjerice Britney Spearse...zanimaju me samo njihovi projekti, filmovi. A još manje me zanima politika no unatoč svemu tome, ovaj dokumentarca definitivno baca sjenu na Arnoldov privatni život. Doduše u mojim očima to ne utječe na njegove filmove...i dalje je faca što se toga tiče i jedna od meni najdražih akcijskih zvijezda ali politika mu i nije trebala u životu ako se mene pita. Sve u svemu ok dokumentarac...jedino što je mogao biti malo zabavniji...znam da je tema relativno "ozbiljna", ali ipak mogli su ga napraviti malo zabavnijim jer su imali materijala za to i djelomično su krenuli tim putem lol...
Zanimljiv dokumentarac o Arnoldu Schwarzeneggeru, odnosno njegovoj kampanji za guvernera i samom mandatu. Inače me baš i ne zanima privatni život zvijezda, glumaca i pjevača pa se tako uopće ne zgražam na ispade jednog Toma Cruisea ili primjerice Britney Spearse...zanimaju me samo njihovi projekti, filmovi. A još manje me zanima politika no unatoč svemu tome, ovaj dokumentarca definitivno baca sjenu na Arnoldov privatni život. Doduše u mojim očima to ne utječe na njegove filmove...i dalje je faca što se toga tiče i jedna od meni najdražih akcijskih zvijezda ali politika mu i nije trebala u životu ako se mene pita. Sve u svemu ok dokumentarac...jedino što je mogao biti malo zabavniji...znam da je tema relativno "ozbiljna", ali ipak mogli su ga napraviti malo zabavnijim jer su imali materijala za to i djelomično su krenuli tim putem lol...
- john_constantine
- john_constantine