Sukyaki Western Django ( 2007 )
-
filmofil
- Aryx
- Dragonrage
- Sharan
-
filmofil
Re: Sukyaki Western Django ( 2007 )
NAPOKON ga pogledao cijelog od prve do zadnje minute i dojmovi su odlični, nakon tolkooooo odgađanja...jako dobra posveta špageti westernima na orijentalni način, nije čak izostavljen ni anime segment da dodatno začini ovo ludilo
neću spoilat, samo da kažem, svi koji su gledali django MORAJU ovo pogledat jer je na neki način ovaj film dio tog univerzuma (ja sam na kraju imao šokove)
nema tu neke prevelike filozofije, zabavna koljaža od početka do kraja, tarantino genijalan u svojoj maloj ulozi makar ga inače ne volim kao glumca...od likova ne znaš koji je bolji i zabavniji za gledat, a jedini kolko tolko ozbiljan karakter u ovome svemu je vođa genjie bande
btw najjača rečenica u filmu: call me henry hahahahah skužit ćete kad pogledate film
nema tu neke prevelike filozofije, zabavna koljaža od početka do kraja, tarantino genijalan u svojoj maloj ulozi makar ga inače ne volim kao glumca...od likova ne znaš koji je bolji i zabavniji za gledat, a jedini kolko tolko ozbiljan karakter u ovome svemu je vođa genjie bande
btw najjača rečenica u filmu: call me henry hahahahah skužit ćete kad pogledate film
This is the Zodiac speaking.