Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Freddy

Post by Freddy » 30 May 2008, 17:47

Knatchbull wrote:
Freddy wrote:Haute Tansion-zanimljiv film...napet od početka do kraja....dobar mi je ovaj ubojica...ima baš facu umoboljnu....uglavnom dobar film 6.5-10
zanimljiva ocjena s obzirom da si film podosta pohvalio ostatkom teksta :wink:
da...ali nisam iznio kritike....nekad mi se da a nekad ne...ostavljam vas u neizvjesnosti :lol:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

A$H

Post by A$H » 30 May 2008, 18:32

The Machine Girl - 3.7/5 scenarij je los, gluma losa..efekti neki super..neki katastrofa..ali zato zabava zajamcena..definitivno cu pozvat ekipu kod sebe nabavit malo :weedman: i uzivat opet u koljacini..samo da nije stavila motorku na kraju..bila bi veca ocijena..ovako kao okorijli ED fan ovo mi se nije svidjelo.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 31 May 2008, 01:43

Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 May 2008, 13:07

Machine Girl - Drill Bra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: debilana od filma,ono špricanje krvi su "malo" pretjerali,kraj filma je skroz glup
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 31 May 2008, 17:13

Knatchbull wrote:Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
slažem se, 2,5/5

hellraiser VIII - na početku mi se učinilo da ću opet patit :lol: , al što je bilo bilo bliže kraju to je bilo bolje. ne paše mi u cjelokupni serijal ko ni zadnih par ali za razliku od drugih ima jebenu priču :rock: :mrgreen: 4/5
Image

Ghrall

Post by Ghrall » 31 May 2008, 19:34

metallicat wrote:
Knatchbull wrote:Skinwalkers - početak je definitivno obećavao s nekoliko vrlo dobrih scena, ali onda pokazuje sve mane kada treba priču razraditi. loša gluma, glupi likovi(pogotov glavni negativac) i predvidljiv scenarij. šteta 2/5
slažem se, 2,5/5

hellraiser VIII - na početku mi se učinilo da ću opet patit :lol: , al što je bilo bilo bliže kraju to je bilo bolje. ne paše mi u cjelokupni serijal ko ni zadnih par ali za razliku od drugih ima jebenu priču :rock: :mrgreen: 4/5
Meni je taj hellraiser isto bio relativno dobar.

metallicat

Post by metallicat » 01 Jun 2008, 11:57

child's play I - bilo mi je zanimljivije i bolje kad sam bila puno mlađa. sad mi više i nije nešto. malo je bilo dosadno dok se nešto nije počelo događat. jezivo mi je samo kad trčkara okolo a toga i nema puno. odustajem od gledanja sljedećih nastavaka..2,5/5
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 01 Jun 2008, 14:09

"beyond loch ness"
mislio sam da će biti ultra loš,ali na kraju ispao sasvim solidan film.jest da je horror,ali fakat su pretjerali sa veličinom i izgledom od nessie :roll: izgleda kao mješavina zmaja i godzille...
6,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Ghrall

Post by Ghrall » 01 Jun 2008, 17:48

Never cry werewolf - Koliko god da film ima bedastih fora, čak mi je bio zabavan.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jun 2008, 18:39

cube..ocjena 2.5/5 solidan film, ali premonoton za mene...

SPOILERI
da je bar više njih umrlo od zamki, a ne da crnjo sve likove skoro pobije...kraj je baš dobar isto jer ne otkrije šta se nalazi izvan kocke i fora je što najgluplji lik preživi...
This is the Zodiac speaking.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Jun 2008, 19:56

filmophil wrote:cube..ocjena 2.5/5 solidan film, ali premonoton za mene...

SPOILERI
da je bar više njih umrlo od zamki, a ne da crnjo sve likove skoro pobije...kraj je baš dobar isto jer ne otkrije šta se nalazi izvan kocke i fora je što najgluplji lik preživi...
ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"
I may be an idiot, but i am no fool.

filmofil

Post by filmofil » 01 Jun 2008, 19:59

Djuro21 wrote:

SPOILERI
ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"
već predviđam kraj...taj retardirani je glumio retardiranog, a kocku su napravili alieni...

kako god bilo, pogledat ću nastavke čisto iz znatiželje...
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 01 Jun 2008, 20:03

filmophil wrote:
Djuro21 wrote:

SPOILERI
već predviđam kraj...taj retardirani je glumio retardiranog, a kocku su napravili alieni...

treci nastavak ti je Prequel...znaci radnja je prije 1. i 2. nastavka...

metallicat

Post by metallicat » 01 Jun 2008, 21:16

A$H wrote:
filmophil wrote:
Djuro21 wrote: ustvari, u kocki 3 ti se otkrije što je se nalazi iza kraja, i tko je taj retardirani ustvari i zašto je "retardiran"

da, cube zero. taj mi je najgori, skroz bezveze. 1 mi je dosta dobar, a u dvojci sve glupo osim kraja.
Image

A$H

Post by A$H » 01 Jun 2008, 21:21

ma meni su sva 3 blesava..prvi neiskoriste..ostala dva nepotrebna..

Post Reply