Što ste zadnje kupili?
- Freddy
kupio si kolekciju od Carpentera -The Fog
New-York 1997
They Live
Prince Of Darkness sve za 50kn
New-York 1997
They Live
Prince Of Darkness sve za 50kn
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Dragonrage
- john_constantine
- A$H
- maddjuro
ovo igra imaš u onom tisak media-shopuVorador wrote:gdje si nabavio ova 3 filma za 89kn? već duže vrijeme bacam oko na the game special edition ali košta 99kn pa nikako da se odlučim i kupima ga a ovako za 89 kn + još dva filma me već mami...
evo link http://www.tisak.hr/tisakmedia/tisak_media_katalog.pdf
I may be an idiot, but i am no fool.
- Vorador
aha. to onda valjda nema u običnim dućanima. šteta....Djuro21 wrote:ovo igra imaš u onom tisak media-shopuVorador wrote:gdje si nabavio ova 3 filma za 89kn? već duže vrijeme bacam oko na the game special edition ali košta 99kn pa nikako da se odlučim i kupima ga a ovako za 89 kn + još dva filma me već mami...
- john_constantine
- A$H
- Dragonrage
Zašto...pa kupujem si sve šta je meni dobro...FilmTV wrote:@Dragonrage - ti fakat pretjerujes koji put
Pa tko se hvali??! Jel se topic zove šta ste zadnje kupili? Zove...a meni je bez veze svako malo pisati kak sam si kupil sendvič ili novu majicu...to mi nije vrijedno spomena ovdje pošto je ovo ipak filmski forum, stoga kad kupim neki film...objavim to. Razlog je naviše kao što i sam primjećuješ da se možda netko isto zainteresira za neko izdanje pa može vidjeti na slikama kaj da očekuje ili pitati od kud to, koliko košta i tako tojohn_constantine wrote:hvalisanjem na forumu slikama ili kupovanjem tih dvd - a?![]()
eBay...jedva sam našao taj box jer je OOP...no možeš svaki film zasebno kupiti na amazonu po cijeni od nekih 5 funti po filmu ako se ne varamDjuro21 wrote:jesi li ove terminatore nabavio u nas, ako jesi pošto?!
Kao što kaže Djuro...u novo otvorenom dućani Tiska. Ti dućani su sad nedavno otvoreni u Zagrebu, Splitu, Puli, Opatiji i Hvaru...pa koji ti bliži. Ima još dosta dobrih paketa po 89 knDjuro21 wrote:ovo igra imaš u onom tisak media-shopuVorador wrote:gdje si nabavio ova 3 filma za 89kn? već duže vrijeme bacam oko na the game special edition ali košta 99kn pa nikako da se odlučim i kupima ga a ovako za 89 kn + još dva filma me već mami...
Nitko nije lud da ti vjeruje na riječ...pih...dokažijohn_constantine wrote: