http://www.youtube.com/watch?v=tykcd0OwS04
dobra zajebacnija..kraj, ono sa torbom sam predvidio cim sam vidio sliku....
Ja sam uvijek za...eto ja baš trenutačno neš pripremam...napokon...pa za koji tjedna će biti neš više obavijesti. A ti ako imaš kakvu ideju, razradi, javi, pa ćemo se nekaj dogovriti...uvijek sam otovren za takve stvari...slešer wrote:Znam da i ti snimaš filmove. Ako si za kakvu suradnju samo reci. Ovo je bilo dosta brzo snimljeno, uz podosta improvizacije. A sad bih volio snimiti nešto malo ambicioznije...pa ako si za...Dragonrage wrote:Hehe...dobar je...jednostavno a ok...
Odlično! Pa evo, ja sam također otvoren za sve...trenutno nemam nekih posebnih ideja (što se tiče priče i sl., ali mene ti u principu najviše interesira razrada, odnosno režija, uobličavanje koncepta, dakle sama realizacija) ali bih volio sudjelovati u stvaranju bilo kakvog filmskog uratka. Ako ti treba kakva pomoć pri bilo čemu, samo reci, ja sam za!Dragonrage wrote:Ja sam uvijek za...eto ja baš trenutačno neš pripremam...napokon...pa za koji tjedna će biti neš više obavijesti. A ti ako imaš kakvu ideju, razradi, javi, pa ćemo se nekaj dogovriti...uvijek sam otovren za takve stvari...slešer wrote:Znam da i ti snimaš filmove. Ako si za kakvu suradnju samo reci. Ovo je bilo dosta brzo snimljeno, uz podosta improvizacije. A sad bih volio snimiti nešto malo ambicioznije...pa ako si za...Dragonrage wrote:Hehe...dobar je...jednostavno a ok...
Evo baš sam pred par mjeseci pomagao malo ovoj ekipi šta Incident/ radi a i bio sam na snimanju Etide...
To majstore!FilmTV wrote:Stavio sam na blog, nek raja gleda
http://www.filmtvblog.com/pogledajte-kr ... lm-sirovo/
Navrati malo češće ovdje pa ćeš vjerojatno primijetiti kad se stvari malo razigrajuslešer wrote:Odlično! Pa evo, ja sam također otvoren za sve...trenutno nemam nekih posebnih ideja (što se tiče priče i sl., ali mene ti u principu najviše interesira razrada, odnosno režija, uobličavanje koncepta, dakle sama realizacija) ali bih volio sudjelovati u stvaranju bilo kakvog filmskog uratka. Ako ti treba kakva pomoć pri bilo čemu, samo reci, ja sam za!Dragonrage wrote:Ja sam uvijek za...eto ja baš trenutačno neš pripremam...napokon...pa za koji tjedna će biti neš više obavijesti. A ti ako imaš kakvu ideju, razradi, javi, pa ćemo se nekaj dogovriti...uvijek sam otovren za takve stvari...slešer wrote: Znam da i ti snimaš filmove. Ako si za kakvu suradnju samo reci. Ovo je bilo dosta brzo snimljeno, uz podosta improvizacije. A sad bih volio snimiti nešto malo ambicioznije...pa ako si za...
Evo baš sam pred par mjeseci pomagao malo ovoj ekipi šta Incident/ radi a i bio sam na snimanju Etide...