Braindead vs Bad Taste

Razgovori ugodni o horor temama

Koji vam je film više po guštu:

Braindead
13
81%
Bad Taste
3
19%

Total votes: 16

HorrorHR
Site Admin

Braindead vs Bad Taste

Post by HorrorHR » 30 Dec 2006, 13:53

Baš me zaima kako stojite sa Jacksonovim počecima.

Meni je recimo Braindead bolji i pamtljiviji film of Bad Tastea. Može biti zato jer sam ga i gledao prije Bad Tastea, pa sam imao veći pozitivni šok za ono što se dešava na ekranu. Braindead mi je bio nekako dinamičniji, brutalniji, zabavaniji, dok Bad Taste ima sve te odlike, ali ipak nekako (po meni) umanjenije od Braindeada.

Oba imaju legendarnih scena, ali ubijanje sa kosilicom i "i kick ass for the lord" :prayer:

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Dec 2006, 14:04

kad sve zbrojim, bolji mi je Braindead.. Bad Taste ima svojih momenata i scena tipa: tip pukne na pola nakon što ga udari auto koji ide cca 10 km/h :mrgreen: i metak-dva u čelo koji otkida pola glave 8) itd.. ali Braindead rules :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Dec 2006, 14:09

Je, bad taste je baš jebeno smiješan film, a tek ona prejebena početna scena s zombijem, kada mu raznese mozak. A tek onaj citat: uvijek sam mislio da si ljevoruk, pa onda premjesti pištolj. :lol: :lol: A ostatak filma je ludnica, do otkačenog završetka, a tek scena poroda. :lol:
No, ipak mi je bolji braindead po više brutalnosti, krvi, nasilju, jebenim scenama, boljoj priči i još otkačenijem humoru. scena s kosilicom je legenda, a tek ono kada mu majka pojede psa. :lol:

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 30 Dec 2006, 15:39

braindead :D

Ghrall

Post by Ghrall » 30 Dec 2006, 16:01

Oba su mi filma urnebesno smiješna ali mi je Braindead ipak zabavniji bio za pogledati.Sam početak filma mi je jeben kad mu odreže ruke pa udari po glavi i onda se ispiše Braindead onako krvavo.Čim sam tu scenu vidio bio sam oduševljen.

Aryx

Post by Aryx » 30 Dec 2006, 16:20

bad taste definitivno bolji , smijesniji , inovativniji , zabavniji jedino manje krvav ali nema veze jer ako sve ostalo zbrojimo ipak mi je bad taste bolji
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 30 Dec 2006, 19:14

Braindead. Legendaran film...

jigsaw

Post by jigsaw » 30 Dec 2006, 20:14

Moram priznati da još nisam gledao Bad taste,ali Braindead mi je sasvim u redu...

Aryx

Post by Aryx » 30 Dec 2006, 20:34

ja cak ne gledam Bad Taste kao horror nego vise kau ultrazabavnu komediju s viskom nasilja i puno originalnih ideja,gegova i dialoga...
braindead koljaza cista sa hrpom humora, blood guts and humor

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Dec 2006, 21:39

I ja biram BrainDead zato jer je jedan od najboljih trash horora ikad (uz Evil Dead naravno), ali ipak ne bih baš mogao uspoređivati ta dva filma jer je Bad Taste početak početaka P. Jacksona (manje love, snađi se kako znaš...) iato kao kad bi upoređivali Within in the Woods sa prvim Evil Deadom... 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Bad taste

Post by Bad taste » 30 Dec 2006, 22:28

Oba.Nemoj me siliti da se odlucim za jednog.Ja biram oba,jer su genijalni.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Dec 2006, 01:30

dr_gonzo wrote:I ja biram BrainDead zato jer je jedan od najboljih trash horora ikad (uz Evil Dead naravno), ali ipak ne bih baš mogao uspoređivati ta dva filma jer je Bad Taste početak početaka P. Jacksona (manje love, snađi se kako znaš...) iato kao kad bi upoređivali Within in the Woods sa prvim Evil Deadom... 8)
Pa nije stvar u usporedbi nego jednostavno u personalnim preferencama. I sami znamo da budžeti nam nisu neki pre važan faktor kada se priča o nekim legendarnijim horrorima.

Je Bad Taste je raniji film i sniman sa mnogo manje love, te kada se gleda dokumentarac sa snimanja (drugi DVD na collectors edition DVDu) stvarno poželiš Jacksonu skinuti kapu. Na stranu stavimo sve vrijednosti njegovih filmova, ali dokumentarac je otkrio toliko informacija o njemu, njegovoj viziji, te njegovim inovativnim metodama u snimanju.

Uz sve to, ipak kao nešto što me više dojmilo u globalu je Braindead.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 31 Dec 2006, 01:42

Znam ja što je tebe dojmilo isto što i mene:

"I kick arse for the Lord!" & Izlazak sa bebom... :lol: 8)
Premoćno....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Dec 2006, 01:55

dr_gonzo wrote:Znam ja što je tebe dojmilo isto što i mene:

"I kick arse for the Lord!" & Izlazak sa bebom... :lol: 8)
Premoćno....
Definitivno, baš me u dubokom pozitivnom šoku ostavilo. Kao da prapovijesni čovjek odjednom vidi novi Ferrari, šok total 8)

Aryx

Post by Aryx » 31 Dec 2006, 16:18

bas jucer isao pogledati bad taste i braindaed da vidim da li sam donio tocni zakljucak, na kraju ostalo isto , bad taste mi je drazi

Post Reply