Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
- elrania
danas je bio zanimljiv dan. izgubih vid na faxu na desnom oku
i onda se vratilo kasnije, al sam pak gledajuci na oba dva imala lagano gubljenje slike i osjecah potpunu osamucenost. nisam u jednom momentu razumjela niti jednu rijec u zatatku iz eng, a bile su sve neke osnovne, poznate... ne znam jel vrucina ili sta...
al ubila me u pojam. cekala sam tramvaj 20-30 min oko 1 popodne na suncu; skoro da sam kolabirala. najrade se sutra ne bih ni micala iz stana
al ubila me u pojam. cekala sam tramvaj 20-30 min oko 1 popodne na suncu; skoro da sam kolabirala. najrade se sutra ne bih ni micala iz stana
-
GreenHornet
- elrania
ma bit ce da je to, al me prvi put takvo nesto uhvatilo i bilo je gadno dosta. i trajalo je preko 40 min pa me zabrinulo... isla sam mami objasnjavati na tel sto mi je i nisam mogla uopce recenicu izgovoriti koju sam frendici pola sata prije toga normalno rekla.
pomislih da je mozda i onaj simptom aure koji se javlja prije migrena...gubljenje vida, crnilo pred ocima, bljeskovi...
sto ne volim vrucine
jos ce sutra bit gore pa onda u cetvrtak valjda kisa...
pomislih da je mozda i onaj simptom aure koji se javlja prije migrena...gubljenje vida, crnilo pred ocima, bljeskovi...
sto ne volim vrucine
jos ce sutra bit gore pa onda u cetvrtak valjda kisa...
Last edited by elrania on 27 May 2008, 18:32, edited 1 time in total.
- john_constantine
hm, glavobolja, gubitak vida, ukočeni vrat, možda je meningtis.elrania wrote:danas je bio zanimljiv dan. izgubih vid na faxu na desnom okui onda se vratilo kasnije, al sam pak gledajuci na oba dva imala lagano gubljenje slike i osjecah potpunu osamucenost. nisam u jednom momentu razumjela niti jednu rijec u zatatku iz eng, a bile su sve neke osnovne, poznate... ne znam jel vrucina ili sta...
Michel puši karu.
- elrania
- gandalf
- Wendigo
uh, gadno..elrania wrote:danas je bio zanimljiv dan. izgubih vid na faxu na desnom okui onda se vratilo kasnije, al sam pak gledajuci na oba dva imala lagano gubljenje slike i osjecah potpunu osamucenost. nisam u jednom momentu razumjela niti jednu rijec u zatatku iz eng, a bile su sve neke osnovne, poznate... ne znam jel vrucina ili sta...
večer. upravo bacam sve što sam danas imao na sebi u vešmašinu i idem se po 2. put danas otuširati pa na odmor..
-
filmofil
-
GreenHornet
-
Gosp.
Privremena sljepoča nije nimalo dobar predznak i sumnjam da ima veze sa vremenom.elrania wrote:danas je bio zanimljiv dan. izgubih vid na faxu na desnom okui onda se vratilo kasnije, al sam pak gledajuci na oba dva imala lagano gubljenje slike i osjecah potpunu osamucenost. nisam u jednom momentu razumjela niti jednu rijec u zatatku iz eng, a bile su sve neke osnovne, poznate... ne znam jel vrucina ili sta...
Ukoliko se ponovi, obavezno odi doktoru!
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- elrania