Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
metallicat

Post by metallicat » 26 May 2008, 14:53

Knatchbull wrote:Diary Of The Dead - bezveze(jebao ih jubitu i potreba za uploadanjem filmica) i nezanimljivo(cijeli film žena ponavlja jedno te isto što svaki poznavatelj zombija naravno zna). ne znam što mi je gore scenarij ili gluma. par dobrih killova i to je to 2,5/5
e da, i to, i slažem se, loše :?
Image

A$H

Post by A$H » 26 May 2008, 16:17

Knatchbull wrote:Diary Of The Dead - bezveze(jebao ih jubitu i potreba za uploadanjem filmica) i nezanimljivo(cijeli film žena ponavlja jedno te isto što svaki poznavatelj zombija naravno zna). ne znam što mi je gore scenarij ili gluma. par dobrih killova i to je to 2,5/5
lol i ja sam sad to gledao..i mislio mu istu ocijenu dat..

Diary Of The Dead - 2.5/5 ocekivah vise od Romera..likovi za koje me boli ona stvar, jedva sam cekao da krepaju, scenarij blesav i pun rupa,sad spominju kako zombiji sporo hodaju i to spomenu vise puta u filmu..ali kad treba nekog zaskocit onada skacu i cak na momente trce...strasno..montaza na djelove grozna..kao i efekti koji su negdje stvarno losi da nisam mogao vjerovat..gluma katastrofa...stvarno nepotrebno..mislio sam da nemoze gore od Land of... ali ocito moze...a da ne spominjem pijanca koji barata lukom i stijelom kao Robin fucking Hood...i do bola predvidljiv film kao neki amaterski uradak....onaj Amish je bio najbolji dio filma..i to je trajalo par min...toliko o tome..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 26 May 2008, 16:43

hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više :!: :roll:
Image

A$H

Post by A$H » 26 May 2008, 22:58

Hellbound: Hellraiser II - nasi se ocito nemogu odlucit kako da ga prevedu pa je na coveru jedan naziv a na pocetku filma drugi.. :lol: a na coveru su idioti jos napisali da je Redatelj Clive Barker, a ne Tony Randel..eto kad debili rade taj posao... eto jos uvijek najbolji film u serijalu..a kakve su sapunice zadnja dva nastavka i ostat ce najbolji...sumnjam da ce nekaj bolje napravit..

A$H

Post by A$H » 27 May 2008, 00:04

AvP - 2/5 koliko se god trudio da mi se svidi, nemoguca misija..ima par cool scena i to je to...

dr mladjo

Post by dr mladjo » 27 May 2008, 00:32

A$H wrote:AvP - 2/5 koliko se god trudio da mi se svidi, nemoguca misija..ima par cool scena i to je to...
ne znam.meni je na ovo gledajnje čak ispao gledljiv.sama ideja o lovu,referenca na starije naslove...7/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Vorador

Post by Vorador » 27 May 2008, 00:47

A$H wrote:AvP - 2/5 koliko se god trudio da mi se svidi, nemoguca misija..ima par cool scena i to je to...
ni meni nije neka ludnica ali makar je bolji od AvP 2

Vorador

Post by Vorador » 27 May 2008, 00:48

metallicat wrote:hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više :!: :roll:
:lol: :lol: :lol: a tek da vidiš hellraiser: deader --- mislim da je to VII dio. ajmmmeee koja tlaka od filmaaaa... :lol: :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 27 May 2008, 09:49

Vorador wrote:
ni meni nije neka ludnica ali makar je bolji od AvP 2
A ne znam...meni je predosadan u usporedbi sa dvojkom. Mislim dvojka je glupa, ali barem nije dosadna i akcija je nos stop...a to mi kod prvog fali.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 27 May 2008, 12:45

samo da dodam da se slažem sa knečom i ostalima u mišljenju za Diary, film je lame :shajse:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Knatchbull

Post by Knatchbull » 27 May 2008, 12:45

Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta
Hellraiser IV - vrlo dobro. ovaj dio nema problema s glupim uvodom, čak dapače. prema onome što čujem od ostalih zadnji dobar nastavak. 4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 27 May 2008, 17:12

metallicat wrote:hellraiser V - ajme koja tlaka. totalni promašaj. tako je naporan da sam zadnjih 20 min jedva pogledala..ono, daj ubi se više :!: :roll:
meni je petica čak bila dobra. Ali sam zapeo na šestici. E otkuda sada tolika navala za hellraiserom? :shock:

a za avp, dvojka mi je najbolja, bar je onako trash, iako su ga usrali s premračnim scenama akcije u kojima se ništa ne vidi.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 27 May 2008, 23:11

Vorador wrote:
:lol: :lol: :lol: a tek da vidiš hellraiser: deader --- mislim da je to VII dio. ajmmmeee koja tlaka od filmaaaa... :lol: :lol:
sad sam na njemu, za sad je tlaka :lol: :? :lol:
john_constantine wrote:
meni je petica čak bila dobra. Ali sam zapeo na šestici. E otkuda sada tolika navala za hellraiserom? :shock:
pa očito je, ja počela i onda su me svi počeli kopirat :roll: :lol: :lol: 8)

hellraiser VI - isto kao petica, ne vidim razliku osim drugih glumaca. kraj i saznanje je kao trebalo bit nešto wow? :roll: ma bezveze, više nemam volje za dalje :lol:
Image

Samhain

Post by Samhain » 28 May 2008, 01:47

Knatchbull wrote:Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta
Hellraiser IV - vrlo dobro. ovaj dio nema problema s glupim uvodom, čak dapače. prema onome što čujem od ostalih zadnji dobar nastavak. 4,5/5
kad smo već zapičili kod Hellraisera, ima li tko directors cut verziju 4. nastavka? zove se Hellraiser: The Bloodline Story
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

A$H

Post by A$H » 28 May 2008, 10:02

Samhain wrote:
Knatchbull wrote:Hellraiser III - prvih 40-ak minuta je dosadan i naporan prvenstveno zbog loše glume a ni kranje nemaštovit scenarij ne pomaže. nakon toga se ukazuje Pinhead i kao da počinje neki drugi, bolji, dinamičniji i zanimljiviji film. Pinhead je sve bolji u svakom nastavku, zabavan, nemilosrdan s predobrim tekstovima. Scene u crkvi majstorski napravljene. 4/5 a bio bi 6/5 da traje samo onih zadnjih 45 minuta
kad smo već zapičili kod Hellraisera, ima li tko directors cut verziju 4. nastavka? zove se Hellraiser: The Bloodline Story
Cetvrti nastavak se zive ili Hellraiser: Bloodline ili Hellraiser: The Bloodline Story, to nije naziv director's cut verzije...a i to mi zvuci kao neki mit..svi o tome pricaju a nigdje nema za pogledat..

Post Reply