Sto biste uradili da vam je ostao josh 1h zivota
- Samhain
- Donnie Darko
hahaha obavio zadnju masturbacijuSamhain wrote:obavio bih zadnju masturbaciju, pustio mjuzu... pojma nemam, nazvao bih par oosba da im pokvarim dan kao što je moj...
čovijek zna sta je bitno
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Donnie Darko
pa ono određeno ti je..e sad os ti zivit 60 min il 5 min,mos birat...Boby wrote:Skurena ovdje... ja bi uzela pištolj i pucala si u glavu, kaj će meni neko određivat kad ću ja poć s ovog usranog svijeta... Ko ih jebe..
ps zaboavila sam šifru
al ponovo te sistem sjebo..
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
GreenHornet
- Asfodel
Haha koja tema
Seks + hrana - istodobno
(ima li što ljepše na svijetu
) Treba umrijet sretan, još bi se, naravno, mogla stavit muzika u pozadinu
Bila sam u par situacija (dobro, trenutno se mogu sjetit samo jedne
) kad sam mislila da ću umrijet, sigurno je svatko to bar jednom imao.... i uopće mi se nije plakalo ni ništa, uvijek svi briju kak ti prođe u sekundi cijeli život u glavi, voljene osobe i sl. pizdarije ... uopće ne, samo sam u sebi rekla: A jebiga
Seks + hrana - istodobno
(ima li što ljepše na svijetu
Bila sam u par situacija (dobro, trenutno se mogu sjetit samo jedne
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Asfodel
- elrania
meni nije nista proslo, nego vidjeh samo bljesak i sljedece sekunde se probudih 3m dalje na asfaltu trazeci kisobranAsfodel wrote:Bila sam u par situacija (dobro, trenutno se mogu sjetit samo jedne) kad sam mislila da ću umrijet, sigurno je svatko to bar jednom imao.... i uopće mi se nije plakalo ni ništa, uvijek svi briju kak ti prođe u sekundi cijeli život u glavi, voljene osobe i sl. pizdarije ... uopće ne, samo sam u sebi rekla: A jebiga
naime, imah jednu prometnu nesrecu auto vs. pjesak. trenutak za pamcenje.
- maddjuro
- john_constantine
- Scarface
elrania wrote:meni nije nista proslo, nego vidjeh samo bljesak i sljedece sekunde se probudih 3m dalje na asfaltu trazeci kisobranAsfodel wrote:Bila sam u par situacija (dobro, trenutno se mogu sjetit samo jedne) kad sam mislila da ću umrijet, sigurno je svatko to bar jednom imao.... i uopće mi se nije plakalo ni ništa, uvijek svi briju kak ti prođe u sekundi cijeli život u glavi, voljene osobe i sl. pizdarije ... uopće ne, samo sam u sebi rekla: A jebiga
![]()
naime, imah jednu prometnu nesrecu auto vs. pjesak. trenutak za pamcenje.
Mene je udrilo auto prije par miseci, ali pri maloj brzini pa iman samo ožiljak na arkadi od udara o cestu. Ja se bija odma diga i tija nastavit ić doma, a ljudi me vataju po putu. Sve na šta san tad mislija je kako mi se ne da ić na šivanje u Hitnu, nisan ni ubra da krvarin.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.