*sigh*vecernji wrote:Val vrućine preplavit će idućeg tjedna kontinentalnu Hrvatsku. Nagli porast temperature očekuje se u ponedjeljak, a prave ljetne vrućine prognoziraju se za utorak, srijedu i četvrtak kad će temperature biti više od 30 stupnjeva Celzijevih, a u istočnoj Slavoniji bit će i toplije.
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Evil Xander
Zasto bi ja razmisljao tko je navijac a tko navijac huligan? Sve na otok, pa nek se sami sortiraju.GreenHornet wrote:zašto bi navijače sprašio?Evil Xander wrote: Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.predpostavljam da misliš na huligane...
Ain't generalization a bitch?
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Evil Xander
To je samo zato jer si retardiran.GreenHornet wrote: koliko god ružno zvučilo pa eto logičnije mi je čovjeku razbiti nos jer navija za klub iz drugog grada,regije,države,pogotovo ako je taj klub rival sa onim za koji navijaš,nego namlatit čovjeka jer sam ja recimo raver a on metalac...
Edit: nista osobno, nazalost vecina populacije razmislja kao i ti.
Last edited by Evil Xander on 24 May 2008, 23:18, edited 1 time in total.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- gandalf
elrania wrote:*sigh*vecernji wrote:Val vrućine preplavit će idućeg tjedna kontinentalnu Hrvatsku. Nagli porast temperature očekuje se u ponedjeljak, a prave ljetne vrućine prognoziraju se za utorak, srijedu i četvrtak kad će temperature biti više od 30 stupnjeva Celzijevih, a u istočnoj Slavoniji bit će i toplije.
Naravno, kad imam ispit i kad sam u Zg-u! Sad kad bi se mogao okupati malo jer neću cijelo ljeto, ne mogu jer je vani 10° a da o temp vode da ne pričam!!!!
- john_constantine
hm, molim bez tih izraza.Evil Xander wrote:To je samo zato jer si retardiran.GreenHornet wrote: koliko god ružno zvučilo pa eto logičnije mi je čovjeku razbiti nos jer navija za klub iz drugog grada,regije,države,pogotovo ako je taj klub rival sa onim za koji navijaš,nego namlatit čovjeka jer sam ja recimo raver a on metalac...
Michel puši karu.
- A$H
ma ti uvijek imas nekog retardiran, invalidnog, gluhog, blesavog..bla bla bla..john_constantine wrote:hm, molim bez tih izraza.Evil Xander wrote:To je samo zato jer si retardiran.GreenHornet wrote: koliko god ružno zvučilo pa eto logičnije mi je čovjeku razbiti nos jer navija za klub iz drugog grada,regije,države,pogotovo ako je taj klub rival sa onim za koji navijaš,nego namlatit čovjeka jer sam ja recimo raver a on metalac...
Edit: nista osobno, nazalost vecina populacije razmislja kao i ti.Brat i omiljena prijateljica mi spadaju u tu kategoriju i ne volim to čuti.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- metallicat
- Knatchbull
došao doma lagano
najeo se i sad sam
ovo je bila eurovizijahttp://www.youtube.com/watch?v=i6sYIV20oZ8
ovo je bila eurovizijahttp://www.youtube.com/watch?v=i6sYIV20oZ8
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
shvaćam te,jer sam te inače zamišljao kao jednu običnu pičketinu koja je u pubertetu morala jačim momcima u školi kupovati marendu preko odmora...Evil Xander wrote:To je samo zato jer si retardiran.GreenHornet wrote: koliko god ružno zvučilo pa eto logičnije mi je čovjeku razbiti nos jer navija za klub iz drugog grada,regije,države,pogotovo ako je taj klub rival sa onim za koji navijaš,nego namlatit čovjeka jer sam ja recimo raver a on metalac...
EDIT:ništa osobno,mnogi su ljudi kroz život miševi...možda jednog dana sretneš nick svog života kojem ćeš se isplakati...
samo se nadam da to nece biti cura koju ces ozeniti jer jadnica nece s tobom izaci iz kuce jer ces dozivitno imati bojazn (koju očito sad imaš) "što ako naleti neka pijana budala pa me počme vrijeđati"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
katastrofa..elrania wrote:*sigh*vecernji wrote:Val vrućine preplavit će idućeg tjedna kontinentalnu Hrvatsku. Nagli porast temperature očekuje se u ponedjeljak, a prave ljetne vrućine prognoziraju se za utorak, srijedu i četvrtak kad će temperature biti više od 30 stupnjeva Celzijevih, a u istočnoj Slavoniji bit će i toplije.
noć.