Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 20:51

FilmTV wrote:
Djuro21 wrote:
A$H wrote: na nista nije spao,ovo je zajebancija koja se napravi jednom u zivotu na nekom metal koncertu(naravno ima i onih zagrizenih koji to rade na svakom koncertu)..a ako bas hoces o tome od pocetaka(pogledaj plemice kroz povjest, faraone, razno razna plemena u africi, indijanci...) su se muski sminkali i to jos gore nego danas...
istina, ali smaram da smo evolvuirali iznad toga.
Jesmo vraga evoluirali, vidi samo one retardirane polu-ljude koji idu okolo nabijajući turbo-folk iz svojih nabrijanih BMW-a noseći mega zlatne lančuge oko vrata.

I'll take a metalhead with black nails any day of the week instead of those fuckers if you ask me :twisted:
:supz: :supz:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 23 May 2008, 21:07

vecer
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 21:30

Ave

GreenHornet

Post by GreenHornet » 23 May 2008, 21:52

jebiga,ovi što idu na cajke bar nose kvalitetne marke odjeće,uredni su,za njima miriše dok većina metalaca godinama nosi istu odjeću te pere kosu svake prijestupne,izgledaju halavo sve u svemu...to vrijedi i za muškarce i žene...znam da je primitivno,ali kad vidim pojedine metalke imam osjećaj da se nisu okupale tjednima...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Aryx

Post by Aryx » 23 May 2008, 21:58

mislim da se sprema neki flame :lol: :lol: :wink: :twisted:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 22:24

GreenHornet wrote:jebiga,ovi što idu na cajke bar nose kvalitetne marke odjeće,uredni su,za njima miriše dok većina metalaca godinama nosi istu odjeću te pere kosu svake prijestupne,izgledaju halavo sve u svemu...to vrijedi i za muškarce i žene...znam da je primitivno,ali kad vidim pojedine metalke imam osjećaj da se nisu okupale tjednima...
pa kaj ako se godinam nosi isto...redovito se obleka pere...i kaj ako metalci ne pucaju na neke skupe marke odmah su prljavi i ne peru se...a ovo oko higijene nema veze jesi li metalac ili ne..ovisi od osobe do osobe...redovito se odrzava higijena,mirise i za metalkama i osobno znam kakve su osobe i kakve su im higijenske navike jer vecinom samo sa njima i izlazim van..mozda su metalke kod vas dolje takve...ali to je po meni samo jedan glupi mit...

elrania

Post by elrania » 23 May 2008, 23:20

sto se metalki tice, djevojke s kojima se ja druzim ili sam se druzila su za svaku pohvalu glede te cistoce, ali nije bas da greenhornet nije u pravu. ovdje u ka kod mene ih bas ni nema tak da moram komentirati zagrepcanke koje sam vidjela u svakakvim mogucim izdanjima koja se cesto nisu pokazala nimalo primamljivima.
a pogotovo sto se izlazaka tice... poznanice iz srednje koje su sve okorjele sminkerice nisam nikada vidjela da se gacaju po blatu, povracaju po umivaonicima ili se se bez pardona izlezavaju po zagazenim podovima kakvi znaju biti u mocvari...
al to pak vise vrijedi i za ove mlade, ranosrednjoskolke...
al u drugu ruku, goticarke su pak vise damski orijentirane i cine se ko da drze do sebe.
a i zbilja ne znam kad sam zadnji put naletjela na metalca koji mi je fino zamirisao... osim frenda jednog koji koristi paris hilton for men :mrgreen:

vecer.
prehodala cijeli jarun po onoj vrucini danas. glavno da je prognoza zadnja 3 dana najavljivala kisu... leda mi pucaju od nosenja torbe i idem lec sto prije...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 23 May 2008, 23:28

elrania wrote: a pogotovo sto se izlazaka tice... poznanice iz srednje koje su sve okorjele sminkerice nisam nikada vidjela da se gacaju po blatu, povracaju po umivaonicima ili se se bez pardona izlezavaju po zagazenim podovima kakvi znaju biti u mocvari...

.
to je to! :)

elrania

Post by elrania » 23 May 2008, 23:35

al naravno, nemoj sad to bas ic primjenjivati na sve, jer ima zavidno urednih i dotjeranih cura tog stila. :)

A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 23:38

ma okorijele sminkerice su iste..drogirane i isto stalno pijane, i rigaju di stignu..frend radi kao taksist kakve je on sve price ispricao o tako na pogled finim curama...koje bi za razliku od metalni na sve moguce nacine naplatile voznju doma....

GreenHornet

Post by GreenHornet » 23 May 2008, 23:39

elrania wrote:al naravno, nemoj sad to bas ic primjenjivati na sve, jer ima zavidno urednih i dotjeranih cura tog stila. :)
pa naravno,ja samo govorim što sam vidio po dubrovniku...
ili netko kaže da mrzi sponzoruše...naravno ni meni nisu drage,daleko od toga,ali "normalne" sponzoruše se ševe sa tipovima koji imaju love,bijesno auto,puno para za skupa pića dok sam viđap prelijepe metalke koje hodaju(i sve ostalo dakako) sa ružnim tipovima samo zatu jer imaju svoj band i nekakav halavi prostor gdje održavaju probe...
to meni isto dosta govori kakve su i jedne i druge.

A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 23:42

GreenHornet wrote:dok sam viđap prelijepe metalke koje hodaju(i sve ostalo dakako) sa ružnim tipovima samo zatu jer imaju svoj band i nekakav halavi prostor gdje održavaju probe...
da sreo sam i takvih dosta..nisi za nju ako ne sviras nikakav istrument ili nisi u bandu.. :lol:

A$H

Post by A$H » 23 May 2008, 23:45

ma idem pogledat The Thing..pa spavanje...cya..

GreenHornet

Post by GreenHornet » 23 May 2008, 23:46

A$H wrote:
GreenHornet wrote:dok sam viđap prelijepe metalke koje hodaju(i sve ostalo dakako) sa ružnim tipovima samo zatu jer imaju svoj band i nekakav halavi prostor gdje održavaju probe...
da sreo sam i takvih dosta..nisi za nju ako ne sviras nikakav istrument ili nisi u bandu.. :lol:
konkretno u Dbk,sam viđao najljepše metalke sa tipom je navodno najbolji gitarist ili sta vec,pa... :lol: načuo sam da su se dvije potukle oko njega a jedna je bila neka kao manekenka... :lol:
Last edited by GreenHornet on 01 Jun 2008, 14:06, edited 1 time in total.

elrania

Post by elrania » 23 May 2008, 23:48

A$H wrote:ma okorijele sminkerice su iste..drogirane i isto stalno pijane, i rigaju di stignu..frend radi kao taksist kakve je on sve price ispricao o tako na pogled finim curama...koje bi za razliku od metalni na sve moguce nacine naplatile voznju doma....
fina je vanjstina, ali takve cure su pokvarenije i bahatije od npr. metalki. bar one koje ja znam... jest da genezaliziram i ovdje i gore, no godine poznanstava i s jednima i s drugima su pokazale svoje.
bolesno je koliko te neke zene posvecuju paznje svom izgledu da to uskoro postane opsesija i ishlapi svaka trunka onog opusenog, zdravog nacina razmisljanja i gledanja na druge ljude...a i sto je najbitnije, na same sebe.

Locked