Dance of the Dead (2oo8)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Wendigo

Post by Wendigo » 23 May 2008, 14:18

Asfodel wrote:
metallicat wrote:možda ima veze s maidenima :lol:
Zašt se meni učinilo da sam čula/pročitala da Bruce D. radi neki hororac i to baš takvog naziva (ili po nekoj drugoj pjesmi), neam pojma :?
možda misliš na onaj mega loši noviji album od maidena "dance of death"..

Asfodel

Post by Asfodel » 23 May 2008, 14:22

Wendigo wrote:
Asfodel wrote:
Zašt se meni učinilo da sam čula/pročitala da Bruce D. radi neki hororac i to baš takvog naziva (ili po nekoj drugoj pjesmi), neam pojma :?
Neeee, mislim baš na neki horor u pripremi ili tak nešt....no nećemo sad spemat o tome 8)

btw, meni je to baš dobar album :twisted:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 23 May 2008, 14:36

Wendigo wrote:
Asfodel wrote:
zato sam i povezala s maidenima, ali samo to :D
Image

A$H

Post by A$H » 04 Aug 2008, 12:57

RELEASE DATE
October 14, 2008 (DVD)

DVD COVER

Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Ghrall

Post by Ghrall » 04 Aug 2008, 21:40

Wendigo wrote:
Asfodel wrote:
Ja niti nisam čuo za taj album. :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Aug 2008, 00:17

Trailer: http://www.horrorhr.com/dance-of-the-dead-2008-trailer/

Čitam oko svi hvale film na veliko, po traileru ima potencijala za dobru zabavu ;)

_ esz _

Post by _ esz _ » 30 Oct 2008, 08:56

Bas se spremam ovo skinuti danas.
Poster mi izgleda nekako glupo, ali me privlaci ocijena oko 6 na IMDB .
Mozda i nije neko sranje na kraju ... :)
Vidjet ćemo...

juriel

Post by juriel » 30 Oct 2008, 09:02

Skinut je i spreman za gledanje, izgleda obećavajuće... 8)

negativni

Post by negativni » 30 Oct 2008, 12:16

i meni je izgledao obećavajuće, a i hvalili ga na žutom titlu, probo ga pogledat za vikend, kad i inaće gledam laku zabavu...
ali jednostavno nisam mogao, previše iritantnih stvari, ima par dobrih fora ali nekako se previše forsira (loš) humor...
dat ću mu još jednu priliku, nekad.
i

Sharan

Post by Sharan » 18 Nov 2008, 13:55

Uradio sam intervju sa režiserom Greggom Bishopom: :) http://www.isk.int.ba/wordpress/?p=369

Evo moje recenzije sa ISK:

Kad sam pogledao najavu za ovaj film, nisam bio nešto previše oduševljen, za razliku od kolege Scorpia koji je trubio kako film trebamo pogledati. Pošto sam se jučer našao u situaciji da moram birati film za djevojku koja ne voli krv, odlučio sam da uradim kompromis i pustim neku horror komediju, te je samim tim ovaj film završio u playeru, a ja sam se oduševio (za razliku od moje cure).

Priča počinje poprilično tipično - sve miriše na teen komediju, likovi su stereotipni, imamo obožavatelja wrestlinga, školskog gubitnika, par sci-fi šmokljanja i glupače koje se kolju za titulu kraljice večeri koju svi očekuju - maturalne večeri. No, tu se stvari zakomplikuju kad mrtvi počnu ISKAKATI iz grobova i jesti sve pred sobom.

U 90 minuta filma stanke nije bilo. Ja sam inače fan sporih zombieja i sve novije filmove gdje zombiji trče ili koriste oružje sam prekrižio sa liste (osim možda ”28 Days” i ”28 Weeks Later”), ali ovom filmu zbog same ideje i tempa, ovakva vrsta zombieja sasvim odgovara.

Humoristični dio filma je više-manje stereotipija koju ste mogli vidjeti ako ste pogledali ijednu američku teen komediju, ali klanje je mješavina old school splattera i CGI-ja koji je fino integrisan u filmu, i čak i meni, žestokom protivniku kompjuterske animacije, nimalo ne smeta. Nabadanje na bejzbol palicu, kidanje glave zajedno sa kičmom, paljenje, odsjecanje sjekirama, mutirane žabe i kopija Green Daya iz ove zadnje faze koja svojim punkom koči zombije i tjera ih da se njišu u ritmu garantuju dobru zabavu u svakom slučaju.

Ono što je meni izuzetno važno u svakom filmu sa zombijima je količina krvi, a ovdje je baš ima, tako da krajnji rezultat smatram krajnje validnim.

Da zaključim, ipak u filmskim recenzijama ne želim davati previše spoilera, ovo je teen komedija presvučena krvlju, recimo Shaun of The Dead i Američka Pita u jednom komadu, što je recimo idealno za isključivanje mozga u subotnju večer i gledanje sa ekipom (ili ženskom).
http://www.dnevnikprezivjelog.com
http://www.arnelsaric.info
http://www.izvansvakekontrole.com

evil_me

Post by evil_me » 18 Nov 2008, 22:28

Ja sam ga pogledao i totalno sam zadovoljan kako je ispao!

A$H

Post by A$H » 05 Dec 2008, 12:18

Dance of the dead - 3.5/5 - slabiji filmic radi izlizanog teen humora..ali i dalje se isplati pogledat film..ima fora likova i dobre maske...veselim se nastavku ako ga bude..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

bakero

Post by bakero » 05 Dec 2008, 20:42

frend mi ga skinio i trebao dat ovih dana al kaže da je preglup i izbrisa ga FUCK! he
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

elrania

Post by elrania » 05 Dec 2008, 23:06

nisam ocekivala nista od filma i ispao je bas zabavan.
bilo je ok pogledat opet malo neki teen shtih ukomponiran s horror elementima. nije nista toliko poseban, al bas je dobar za pogledat za razonodu.

vallay

Post by vallay » 03 Jan 2009, 20:31

metallicat wrote:zato sam i povezala s maidenima, ali samo to :D
meni je prva asocijacija bila onaj spot pjesme 'Teenage Dirtbag' kad su na maturalnoj i on joj pjeva I've got two tickets to Iron Maiden baby i listen to Iron Maiden baby with me :lol: :lol:
he's the one

Post Reply