Filmovi Uwe Bolla su remek djela,priznali ili ne-UWE CAR
-
Kagan
Filmovi Uwe Bolla su remek djela,priznali ili ne-UWE CAR
Dakle dosta sam od svig slušao da su Alone in the Dark,House of The Dead,Bloodrayne sranja kada nisu.
Ok, u tim filmovima nema nekih uvjerljivih efekata,ali uvijek čovjek pogodi atmosferu,a gluma je fenomenalna i uvijek se vidi da su glumci opušteni na snimanju i da se svi zabavljaju,što je fenomenalno i filmovi su prava relaksacija.
Bloodrayne bi istaknuo kao jedan od najboljih filmova o vampirima,10 puta je bolji od bilo kojeg underworlda i mogao bi ga usporediti jedino sa Coppolinom Draculom.
Ne znam čemu sve to bezrazložno pljuvanje po tom čovjeku i uspoređivanje sa Ed Voodom,kada je to sve tako dobro gamerski stilizirano-uvijek dobri glumci,ali dobro ipak vi gledate ona troma sranja di je bitna samo krv i ništ drugo....
Ok, u tim filmovima nema nekih uvjerljivih efekata,ali uvijek čovjek pogodi atmosferu,a gluma je fenomenalna i uvijek se vidi da su glumci opušteni na snimanju i da se svi zabavljaju,što je fenomenalno i filmovi su prava relaksacija.
Bloodrayne bi istaknuo kao jedan od najboljih filmova o vampirima,10 puta je bolji od bilo kojeg underworlda i mogao bi ga usporediti jedino sa Coppolinom Draculom.
Ne znam čemu sve to bezrazložno pljuvanje po tom čovjeku i uspoređivanje sa Ed Voodom,kada je to sve tako dobro gamerski stilizirano-uvijek dobri glumci,ali dobro ipak vi gledate ona troma sranja di je bitna samo krv i ništ drugo....
- Evil Xander
Ma jel to Uwe naucio hrvatski i odlucio se obraniti? 
Dobri glumci nuzno ne glume uvijek dobro. Troma je trash a priori, i zabavan iako tesko gledljiv. Uwe je dosadan, los i negledljiv. Troma ide iz goreg u losije cijelim putem, ultra-apsurdno da jednostavno gledas do kraja na svoje zgrazanje, a Uwe se ne moze gledati jer je zanimljiv kao i lanjski snijeg.
Sama ideja da se ide ekranizirati igrice je apsurdna, a u 99% slucajeva angazirani scenaristi su domisljati i 'angazirani' kao copor mrtvih majmuna s metlom u guzicama koji se striktno drze okvira igre.
NB: Bloodrayne nisam gledao, niti necu. Gledao sam House of the Dead i Alone in the Dark. Unistio mi je lijepa sjecanja na AITD, dok je House of the Dead ionako bezumna pucacina...
Dobri glumci nuzno ne glume uvijek dobro. Troma je trash a priori, i zabavan iako tesko gledljiv. Uwe je dosadan, los i negledljiv. Troma ide iz goreg u losije cijelim putem, ultra-apsurdno da jednostavno gledas do kraja na svoje zgrazanje, a Uwe se ne moze gledati jer je zanimljiv kao i lanjski snijeg.
Sama ideja da se ide ekranizirati igrice je apsurdna, a u 99% slucajeva angazirani scenaristi su domisljati i 'angazirani' kao copor mrtvih majmuna s metlom u guzicama koji se striktno drze okvira igre.
NB: Bloodrayne nisam gledao, niti necu. Gledao sam House of the Dead i Alone in the Dark. Unistio mi je lijepa sjecanja na AITD, dok je House of the Dead ionako bezumna pucacina...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
Kagan
Slabi su mi to argumenti,taj lik ima takav pristup filmu da je to nevjerovatno,njegova kadriranja su prva liga-moćno totalno.
Evo recimo Stephen Dorff iz Alone in The Dark-(meni najdraži ka Deacon Frost),izglumio je dušu kao onaj murjak koji ne svaruje Slatera,a obrat je odličan njegovog klika iz nevjerovatnog seronje u ispravnog zajebanta.Nemam sada baš vremena argumentirati ni ja jer idem raditi i neću moći ništa do utorka,no žalosno je tako pljuvati po ljudima,ajd vi napravite nešta bolje ak se razumijete.Daleko je Boll od Camerona no lako je pljuvat skriven iza nicka....
Evo recimo Stephen Dorff iz Alone in The Dark-(meni najdraži ka Deacon Frost),izglumio je dušu kao onaj murjak koji ne svaruje Slatera,a obrat je odličan njegovog klika iz nevjerovatnog seronje u ispravnog zajebanta.Nemam sada baš vremena argumentirati ni ja jer idem raditi i neću moći ništa do utorka,no žalosno je tako pljuvati po ljudima,ajd vi napravite nešta bolje ak se razumijete.Daleko je Boll od Camerona no lako je pljuvat skriven iza nicka....
- john_constantine
dovoljno je učinio time da je potpuno uništio bloodrayne.
Mislim, ja obožavam oba dva nastavka, i fasciniran sam ono scenom vampirske apokalipse u drugom dijelu, onaj filmić. toliko ideja i mogućnosti, a on sve to zajebe za besmislenim filmom koji nema niti glave niti repa, a niti sličnosti za filmom. Ma kvragu, čak i turci snimaju bolje filmove - oni bar slijede conana ili zagora, vidio sam par slika i nisu ništa izmijenili. A ovaj film, pa što ima, hrpu poznatih glumaca - ma boli me kurac za poznate glumce - loše efekte, lošu priču, nepotrebne scene, i dosadnu režiju. A niti nema nikakve veze za igrom.
Ista stvar vrijedi i za alone in the dark i house of dead... da je čovjek snimao i dalje sranja od filmova, ne bi rekao niti riječ, ali da omaložava omiljene igre.
u svrhu da zaradi takvim idiotarijama. I onda planira snimiti postal koji je već u prvim slikama sranje, a dungeon siege je isto sranje sudeći po traileru, a ne oduševljava me pomisao da će snimiti far cry. A i ne znam koliko osoba imaju tako nisku ocjenu od 2 na imbd - u i to baš za sve filmove.
može staviti i brucea campbella i kurta russela i sve moje omiljene glumce u jedan takav gulaš i staviti naslov grim fandango, ali to mene neće više nikada natjerati da pogledam taj njegov film.
Ista stvar vrijedi i za alone in the dark i house of dead... da je čovjek snimao i dalje sranja od filmova, ne bi rekao niti riječ, ali da omaložava omiljene igre.
može staviti i brucea campbella i kurta russela i sve moje omiljene glumce u jedan takav gulaš i staviti naslov grim fandango, ali to mene neće više nikada natjerati da pogledam taj njegov film.
- Evil Xander
Imas pravo, totalno si me razoruzao svojim rock solid argumentima!Kagan wrote:Slabi su mi to argumenti,taj lik ima takav pristup filmu da je to nevjerovatno,njegova kadriranja su prva liga-moćno totalno.
Daleko je Boll od Camerona no lako je pljuvat skriven iza nicka....
Inace, ime i prezime mi je Aleksandar Stančin, a kad vidis Bolla, slobodno mu reci da sam rekao da su mu filmovi sranje, te da ne bi presao cestu pisati po njima ni da gore.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- A$H
- Evil Xander
- jigsaw
Jao,čim čujem ime Uwe Boll pomislim na njegove odvratne filmove,poput House of the Dead,Alone in the Dark i slično,no to je već sve naveo Kagan,a sada ne znam je li on to govorio ironično ili ne...Uglavnom nedavno sam pogledao film House of the Dead: Dead Aim i mogu reći da je meni puno bolji od prvog dijela,čim se promijenio redatelj...