marebito wrote:Iduca projekcija ovaj mjesec u CINESTARU-u! Datum cu znati u narednih tjedan dana, pokusacemo dogovoriti vikend za bolju posjecenost, ako je ikako moguce.
Review iz danasnjeg "Vecernjeg lista":

.
Čestitke...
Hmmm...možda bih i ja mogao reći koju pošto sam bio na projekciji...
Daklem, kao što sam i rekao marebitu odmah nakon projekcije...ja baš i nisam ljubitelj eksperimentalnih art filmova, a Daimonion to velikoj većini je...psihološki art horror kao što piše i u samom opisu filma. No, opet ne mogu reći da mi je zbog toga film bio loš ili negledljiv...jer nije, i složio bih se sa velikim dijelom ovog gore teksta, posebice ovog vezanog uz ambicioznost, stil, montažu, glazbu te atmosferu...a dodao bih ja i glumce koji su mi bili jako dobri i uvjerljivi...svakako uvjerljiviji nego većina domaćih porfi glumaca u hr. filmovima. A i s vizulane strane film je dosta bogat i baš kao što Heidel kaže, likovan. Ono što je mene osobno zasmetalo je neujednačen ritam, mrvicu predugačko trajanje i s početka nerazumljiva priča. Ona "crvena faza" me je baš nekako ubila u pojam jer tu nisam ništa shvatio i iskreno, taj dio mi je bio malo prenaporan...ali kad je krenula "plava faza", tu su stvari polako počele sjedati na svoje mjesto i prema kraju mi je film bio sve bolji i bolji.
Na kraju svega mogu samo reći da bi moja ocjena bi ovako iskreno
3,5/5
PS: To u Cinestaru...će biti samo Daimonion prikazan ili će biti i Incident7...jer ak će biti i to ajmo se mi naći u pon. recimo, da ja tebi dam materijal i ti meni...