Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
- Dragonrage
Ja sam taj film stalno zamjenivao sa ovim Džingis Kanom što igra u kinima, da bih na kraju skužio da ih je režirao isti redateljA$H wrote:Nomad - 4/5 dosta dobar filmic...cudim se kako nije bio u kinima...ima dosat kliseja, a da ne spominjem kako pola glumaca su ameri a glume mongole i ostalu bagru izmedju Rusije i kine...
- A$H
samo kaj je ovaj vec neko vrijeme u videotekama a ovaj je u kinima...Dragonrage wrote:Ja sam taj film stalno zamjenivao sa ovim Džingis Kanom što igra u kinima, da bih na kraju skužio da ih je režirao isti redateljA$H wrote:Nomad - 4/5 dosta dobar filmic...cudim se kako nije bio u kinima...ima dosat kliseja, a da ne spominjem kako pola glumaca su ameri a glume mongole i ostalu bagru izmedju Rusije i kine...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Da...samo kaj sam ja tek nedavno skuž9il da ovaj dolazi u videoteke i da to nije isti film koji igra zu kinimaA$H wrote:samo kaj je ovaj vec neko vrijeme u videotekama a ovaj je u kinima...Dragonrage wrote:Ja sam taj film stalno zamjenivao sa ovim Džingis Kanom što igra u kinima, da bih na kraju skužio da ih je režirao isti redateljA$H wrote:Nomad - 4/5 dosta dobar filmic...cudim se kako nije bio u kinima...ima dosat kliseja, a da ne spominjem kako pola glumaca su ameri a glume mongole i ostalu bagru izmedju Rusije i kine...![]()
-
FilmTV
- dr_gonzo
-
Ghrall
- elrania
born to fight (2004)
jako pretjeran film na pomalo blesav nacin, ali obiluje dojmljivim kaskaderskim i borilackim scenama.
nije bas u rangu s ong bakom sto se icega tice, no vrijedi pogledati ako se ima interes za muay thai ili bilo koju drugu srodnu vjestinu.
glazba u filmu je super...a i ove scene skroz na kraju koje prikazuju kako je sniman film su brutalne.
jako pretjeran film na pomalo blesav nacin, ali obiluje dojmljivim kaskaderskim i borilackim scenama.
nije bas u rangu s ong bakom sto se icega tice, no vrijedi pogledati ako se ima interes za muay thai ili bilo koju drugu srodnu vjestinu.
glazba u filmu je super...a i ove scene skroz na kraju koje prikazuju kako je sniman film su brutalne.
-
GreenHornet
- dr mladjo
Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)-vlasnik magične trgovine igračaka napušta svijet te mora pripremit svoju nasljednicu 7,5/10
Batman Begins (2005) -ah nisam mu mogao odoljeti.uskoro dolazi dark knight pa da malo ponovim gradivo. 9,5/10
Batman Begins (2005) -ah nisam mu mogao odoljeti.uskoro dolazi dark knight pa da malo ponovim gradivo. 9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet