totoGreenHornet wrote:treba otvorit poseban topic,tipa "odlasci i dolasci iz teretane"
Last Post Wins !!!11one
- Aryx
- Wendigo
- elrania
- A$H
ocito ti je baterija otisla,pa trbao bi duze traja i da gledas film ili igras igru 10 min. je stvarno premalo..elrania wrote:sjedim sad u vlaku i upalih lap da vidim kaj ima i ne radi ni 10 min i baterija je skoro gotova... a god i po je star...HPov
ne bi li to ipak trebalo malo duze trajati?o cem ovisi to sto mi tak brzo ode?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
ako slušaš glazbu, gledaš filmiće, igraš igre isl. ode začaselrania wrote:sjedim sad u vlaku i upalih lap da vidim kaj ima i ne radi ni 10 min i baterija je skoro gotova... a god i po je star...HPov
I may be an idiot, but i am no fool.
- gandalf
Ovo je već ne znam koji HP-ov laptop i da baterija ne valja. Valjda imaju neke ne dobre baterije.elrania wrote:sjedim sad u vlaku i upalih lap da vidim kaj ima i ne radi ni 10 min i baterija je skoro gotova... a god i po je star...HPov
Ili se ne puni dobro zbog same baterije ili punjača, ili baterija polako odlazi u vječna lovišta.
Da ne znam što radiš, baterija mora trajati sat vremena. Na onim Končaervim mrcinskim laptopima je sat i pol.
-
FilmTV
Baterija od laptopa najčešće rikne brzo ako ga koristiš upaljenog u struju a da je baterija spojena na laptop pa se tako stalno puni iako joj to nije potrebno. Tako je i meni na jednom vrlo brzo spala na 10 minuta. Kod slijedećeg sam uvijek napunio bateriju i onda ju izvadio dok je laptop bio spojen u struju. Evo 3 godine kasnije baterija drzi preko 2 sata bez problema.elrania wrote:sjedim sad u vlaku i upalih lap da vidim kaj ima i ne radi ni 10 min i baterija je skoro gotova... a god i po je star...HPov
- elrania
jedino sto sam u tih 10 min stigla je bilo upaliti lap, spojiti se na net i napisati post...Djuro21 wrote: ako slušaš glazbu, gledaš filmiće, igraš igre isl. ode začas
gotovo nikada nemam potrebu koristiti ga kad nije spojen na struju pa ovo nije toliki problem, al ipak...
stigoh doma, jedva docekah svoju kadu i tusiranje...mislim da cu ic skoro lec. sutra treba rano do frizera:)
- Evil Xander
Prije par sati se vratio sa jedrenja, ulovio i boje. The good life. 
Stogod fotki, dokumentirao sam cijelu pricu, ukupno su bile 4 jedrilice u igri:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... =670324629
p.s. Ne trudite se dodavati me kao frenda na tom sranju, ne vjerujem u ikakav networking bez prethodnog upoznavanja uzivo.
Stogod fotki, dokumentirao sam cijelu pricu, ukupno su bile 4 jedrilice u igri:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... =670324629
p.s. Ne trudite se dodavati me kao frenda na tom sranju, ne vjerujem u ikakav networking bez prethodnog upoznavanja uzivo.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- Knatchbull