film ti je među najdražima a nije još ni izašaoSamhain wrote: Najdraži film općenito: The Ninth gate, Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight, Crow I, II i Salvation, Bone Collector,
Članovi foruma: predstavite se
- Knatchbull
imam loša iskustva s time tako da računam da će novi Batman biti sranjeUnreal wrote:film ti je među najdražima a nije još ni izašaoSamhain wrote: Najdraži film općenito: The Ninth gate, Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight, Crow I, II i Salvation, Bone Collector,.mora da imaš velika očekivanja
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Unreal
Knatchbull wrote:imam loša iskustva s time tako da računam da će novi Batman biti sranjeUnreal wrote:film ti je među najdražima a nije još ni izašaoSamhain wrote: Najdraži film općenito: The Ninth gate, Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight, Crow I, II i Salvation, Bone Collector,.mora da imaš velika očekivanja
Indiana Jones isto
- Knatchbull
apsolutnoUnreal wrote:Knatchbull wrote:imam loša iskustva s time tako da računam da će novi Batman biti sranjeUnreal wrote: film ti je među najdražima a nije još ni izašao.mora da imaš velika očekivanja
Indiana Jones isto
ma dobro ,ali ipak je meni glupo stavljat film među najbolje dok još nije pogledan.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Samhain
vidjet ćemo mi za par mjeseciUnreal wrote:film ti je među najdražima a nije još ni izašaoSamhain wrote: Najdraži film općenito: The Ninth gate, Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight, Crow I, II i Salvation, Bone Collector,.mora da imaš velika očekivanja
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Dragonrage
Da Bog da jezik pregrizoKnatchbull wrote:imam loša iskustva s time tako da računam da će novi Batman biti sranjeUnreal wrote:film ti je među najdražima a nije još ni izašaoSamhain wrote: Najdraži film općenito: The Ninth gate, Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight, Crow I, II i Salvation, Bone Collector,.mora da imaš velika očekivanja
Indiana Jones isto
- elrania
- elrania
da, svedski. u zgu, jel.
i jao.
iskreno, nakon 2 god na ovom faxu mogu rec da ti je informatologija jako blesav i relativno beskorisan izbor. pogotovo jednopredmetna. isto vrijedi i za jednopredmetnu komparativnu, sociologiju, folizofiju...to studiras za svoju dusu, ako bas zelis. toplo preporucam nesto sto obecaje neku buducnost kad zavrsis fax...
al opet, na ovo ces sigurno upasti, ako predes prag...
sretno
i jao.
iskreno, nakon 2 god na ovom faxu mogu rec da ti je informatologija jako blesav i relativno beskorisan izbor. pogotovo jednopredmetna. isto vrijedi i za jednopredmetnu komparativnu, sociologiju, folizofiju...to studiras za svoju dusu, ako bas zelis. toplo preporucam nesto sto obecaje neku buducnost kad zavrsis fax...
al opet, na ovo ces sigurno upasti, ako predes prag...
sretno
- Samhain
u zagreb ne bih, hvala
pa informatologija mi je šećer na kraju, imam završena zanimanja poslovni tajnik i tehnički crtač. opčenito to me zanima, pa mi je to više za dušu i da se maknem od ovoga grada.
Thx.
pa informatologija mi je šećer na kraju, imam završena zanimanja poslovni tajnik i tehnički crtač. opčenito to me zanima, pa mi je to više za dušu i da se maknem od ovoga grada.
Thx.
(Romans Chpt. 5, v.12):
- elrania
- Wendigo
- max
N00b na forumu, ali imam debeli staz uzivanja filmova
Horror se namece kao najdrazi zanr, kao i razne varijacije
Vidimo se na nekom od topica
pusa curke (ne, nije upuceno zenama
)
Horror se namece kao najdrazi zanr, kao i razne varijacije
Vidimo se na nekom od topica
pusa curke (ne, nije upuceno zenama
This is the way the World ends