Saw V (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 31 Mar 2008, 16:34

Khm, offtopic?

priča se o petici ovdje 8)

Asfodel

Post by Asfodel » 31 Mar 2008, 16:35

HorrorHR wrote:Khm, offtopic?

Kako, kad i ne postoji? :lol: :lol: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 Mar 2008, 16:36

Asfodel wrote:
HorrorHR wrote:Khm, offtopic?

Kako, kad i ne postoji? :lol: :lol: :lol:
LOL

Ali tak sve jedno o kojem se priča...sve je to Saw...sve je to isti drek... :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 May 2008, 10:19

Mark Rolston, Carlo Rota, Julie Benz, Greg Bryk, Laura Gordon and Meagan Good have joined the cast of "Saw V".

Lionsgate reveals that in the fifth installment, Hoffman (Costas Mandylor) is seemingly the last person alive to carry on the Jigsaw (Tobin Bell) legacy.

But when his secret is threatened, Hoffman must go on the hunt to eliminate all loose ends. Scott Petterson and Betsy Russell reprise their roles as Agent Straum & Jill respectively.

David Hackl is directing the horror-thriller from a script by Patrick Melton and Marcus Dunstan. An October 24th release is planned.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 15 May 2008, 17:00

Eto još jedne vijesti LOL :lol: :lol: :lol:
Kevin Greutert Directing Saw VI

ShockTillYouDrop.com caught up with Saw V director David Hackl on Wednesday and asked who will take the director's chair for the sixth installment of the franchise.

Hackl told us he's stepping aside for the next film and that Kevin Greutert will be making his feature directorial debut on Saw VI. Greutert has been in the "Saw" family from the beginning serving as editor on all the films so far, including the upcoming Saw V, hitting theaters on October 24, 2008.

Besides all the "Saw" films, Greutert also edited The Strangers, opening May 30th.
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Jun 2008, 00:40

Image

1) bezveno
2) dosadno (serijal, poster, sve već)
3) Halloween V - ok kužim da petica izlazi na halloween, al' ovaj branding je govno 8)

Unreal

Post by Unreal » 28 Jun 2008, 09:01

ovaj poster mora da je spoiler. sada je netko stavio na sebe masku jigsawa i pravi se da je on :lol:

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Jun 2008, 09:19

bogte 5 dio..a kad se sjetim prvog dijela i njegove originalnosti...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

Boby

Post by Boby » 28 Jun 2008, 10:53

Jedna stvar meni nije jasna; na koju foru ovo može u kino distribuciju? Stalno izbjegavam pogledati četvorku ali stekao sam dojam da je svaki nastavak sve gori. Evo, trojka Hostela (ako se uopće snimi) ide izravno na DVD a ovo i po peti put u kina. Što to ovaj serijal ima da može privući mase u kino? Kvalitetu ne, maštovitost slabo, scenarij još slabije. OK, nije ni Hostel krenuo nekim boljim putem ali ako ništa drugo on ima zgodne (i razgoličene) glumice što bi trebao biti dovoljan razlog za privlačenje pozornosti. Da ne kažem kako je ideja trgovine ljudima u nekoj vukojebeni istočne Europe mnogo zanimljivija od neprestanog prekenjavanja s obratima u scenariju kojima se Saw koristi

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jun 2008, 10:57

a čuj, ne možeš uspoređivati hostel i saw. Saw serijal je bar imao stalno obrate i solidnu radnju, s puno zamki koji su najveći adut cijelog serijala. Tako da tu nije samo bit krv i nasilje.

A hostel se samo bazirao na nasilju i to toliko da je ispalo više smiješno, nego ozbiljno. A drugi dio ga je imao manje, a previše dramatike zbog čega je usporen. A dolazi na dvd zato jer ga ne režiraju tarantino ili el roth, već neki drugi koji pokušavaju prodati franšizu.

Veselim se Saw 5. :wink:
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 28 Jun 2008, 11:10

Ti stalni obrati i zamke mi nisu ostavili dojam kao nešto što bi moglo prevući više od jedne manje grupe fanova; tim više što nemreš kužiti idući nastavak ako nisi gledao prethodni.
Hostel dvojka je bio bedast ali usprkos tome mi više djeluje kao film koji će netko, tko inače ne gleda horrore, ići pogledati nego četvorku Sawa.
A mislim da redatelji nisu faktor koji određuje dal nešto ide za kino ili izravno na DVD već uspjeh prethodnog nastavka. Saw je tu uspio a Hostel nije. Ne čudi me neuspjeh Hostela ali me jako čudi uspjeh Sawa; da se je dogodilo obratno ne bih se čudio jer Hostel (na stranu kvaliteta) je film koji se može uvaliti masi, Saw je film koji se isključivo snima za fanove koji su mu vjerni i prate cijelu priču još od jedinice

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jun 2008, 11:16

Boby wrote:Ti stalni obrati i zamke mi nisu ostavili dojam kao nešto što bi moglo prevući više od jedne manje grupe fanova; tim više što nemreš kužiti idući nastavak ako nisi gledao prethodni.
Hostel dvojka je bio bedast ali usprkos tome mi više djeluje kao film koji će netko, tko inače ne gleda horrore, ići pogledati nego četvorku Sawa.
A mislim da redatelji nisu faktor koji određuje dal nešto ide za kino ili izravno na DVD već uspjeh prethodnog nastavka. Saw je tu uspio a Hostel nije. Ne čudi me neuspjeh Hostela ali me jako čudi uspjeh Sawa; da se je dogodilo obratno ne bih se čudio jer Hostel (na stranu kvaliteta) je film koji se može uvaliti masi, Saw je film koji se isključivo snima za fanove koji su mu vjerni i prate cijelu priču još od jedinice
a očito ima puno fanova koji prate cijeli serijal... :lol:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Jun 2008, 12:51

Boby wrote:Jedna stvar meni nije jasna; na koju foru ovo može u kino distribuciju? Stalno izbjegavam pogledati četvorku ali stekao sam dojam da je svaki nastavak sve gori. Evo, trojka Hostela (ako se uopće snimi) ide izravno na DVD a ovo i po peti put u kina. Što to ovaj serijal ima da može privući mase u kino?
Odgovor je vrlo jednostavan:

Saw serijal ima odličnu gledanost u kinima što uzrokuje odličnom zaradom i dok tako bude išlo Saw ostaje u kinima. Hotsel sa druge strane je dobro zaradio, ali je dvojka bombala u kinima. Radi toga automatski trojka mora ići na DVD, a nikako u kino...

A$H

Post by A$H » 28 Jun 2008, 13:21

a stvar je u tome sto su izabrali odlicno vrijeme izlaska....puno veci broj ljudi ode u kino pogledat horrorac na Noc vijestica..neko nekog obicnog dana...to je po meni ono kaj jos izvlaci taj serijal...da naprimjer izlazi film svaki bozic...vec bi treci nastavak bio isao direktno na DVD...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Jun 2008, 21:33

Koliko god pljuvali po SAW-u preko 90% vas ce ga pogledat prije ili poslje. Film ce ga se dojmit orginalnoscu ali on ce i dalje pljuvat po njemu jer to je neki novi brend pljuvat po nastavcima horora.

Post Reply