Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- Dragonrage
-
filmofil
a najjača scena je kopiranje hrabrog srca...čak sam se naježioDragonrage wrote:Najjači je pogled kojeg se svi userufilmophil wrote:the new guy...sram me reći da sam uživao u ovom filmui da, dj qualls je definitivno najružniji čovjek kojeg sam u životu vidio ne samo u filmovima nego općenito...
![]()
![]()
This is the Zodiac speaking.
- A$H
hehehe i jos se cuje bic u pozadini..Dragonrage wrote:Najjači je pogled kojeg se svi userufilmophil wrote:the new guy...sram me reći da sam uživao u ovom filmui da, dj qualls je definitivno najružniji čovjek kojeg sam u životu vidio ne samo u filmovima nego općenito...
![]()
![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
Fatal Instinct (1993)..odlična noir parodija na trilere 80ih i ranih 90ih... sirove srtastei,neprijatelj u krevetu,fatalna privlačnost.. 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
potpis, vrlo zabavan film.dr mladjo wrote:Fatal Instinct (1993)..odlična noir parodija na trilere 80ih i ranih 90ih... sirove srtastei,neprijatelj u krevetu,fatalna privlačnost.. 8,5/10
Michel puši karu.
- Boby
"Gone Baby Gone"
Redateljski pothvat Bena Afflecka. U glavnim ulogama njegov braco, Ed Harris, Morgan Freeman i tako to. Lapsus filma su upravo Afflecki, i to oba. Braco nije da ne zna uopće glumiti ali uz Harisa i Freemana samo dolazi do izražaja njegova ograničenost. Priča je inače odlična (riječ je o ekranizciji djela autora Mistične Rijeke) i da ju je snimio bolji redatelj ovaj film bi bio jedan od vrhunaca ove godne
Redateljski pothvat Bena Afflecka. U glavnim ulogama njegov braco, Ed Harris, Morgan Freeman i tako to. Lapsus filma su upravo Afflecki, i to oba. Braco nije da ne zna uopće glumiti ali uz Harisa i Freemana samo dolazi do izražaja njegova ograničenost. Priča je inače odlična (riječ je o ekranizciji djela autora Mistične Rijeke) i da ju je snimio bolji redatelj ovaj film bi bio jedan od vrhunaca ove godne
-
filmofil
-
GreenHornet
"Butterfly on the wheel"
Meni osobno jedan od boljih trilera u zadnje vrijeme.Radnja zanimljiva i napeta od početka do kraja...Kao i kod "Planet terror" buljio sam kao hipnotiziran u televiziju...
Prvi put da sam gledao Pierca Brosnana u ulozi negativca,i odlicno je glumio...Opcenito mi je njegovih lik jedan od žešćiih luđaka na koje sam naišao u filmovima,mada se poslije dozna da je imao dobar razlog za sve to.
Pri kraju dva veeeeelika obrata...Prvi fakat nisam ocekivao,dok sam na drugi sumnjao od pocetka filma haha...Zapravo to je mozda jedini minus,posto je nekako ocito...Tko je gledao zna o cemu pricam...
9/10
Meni osobno jedan od boljih trilera u zadnje vrijeme.Radnja zanimljiva i napeta od početka do kraja...Kao i kod "Planet terror" buljio sam kao hipnotiziran u televiziju...
Prvi put da sam gledao Pierca Brosnana u ulozi negativca,i odlicno je glumio...Opcenito mi je njegovih lik jedan od žešćiih luđaka na koje sam naišao u filmovima,mada se poslije dozna da je imao dobar razlog za sve to.
Pri kraju dva veeeeelika obrata...Prvi fakat nisam ocekivao,dok sam na drugi sumnjao od pocetka filma haha...Zapravo to je mozda jedini minus,posto je nekako ocito...Tko je gledao zna o cemu pricam...
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Dragonrage
- A$H
pa ajde imam ga neko vrijeme a nikako da ga pogledam..sad budem...GreenHornet wrote:"Butterfly on the wheel"
Meni osobno jedan od boljih trilera u zadnje vrijeme.Radnja zanimljiva i napeta od početka do kraja...Kao i kod "Planet terror" buljio sam kao hipnotiziran u televiziju...![]()
9/10
- A$H
Beowulf (2oo7) - 3/5 moglo je to puno bolje/uvjerljivije kaj se tice vizualnog(a ne da kraljica kad svi ostare izgleda kao da je ispala iz neke Dove reklame,ni jedne bore..)..prica/scenarij ima rupa..a i pretjerali su sa razno raznim glupostima...tipa Zmaj vs Beowulf preciznije kraj fighta...ne mislim ubrzo opet pogledat...
- john_constantine
potpis - prenapuhani film koji čak niti nema radnju. Ma gleda se samo radi angeline jolie, a i to je sranje pošto su njezino golo tijelo preuzeti iz starih scena.A$H wrote:Beowulf (2oo7) - 3/5 moglo je to puno bolje/uvjerljivije kaj se tice vizualnog(a ne da kraljica kad svi ostare izgleda kao da je ispala iz neke Dove reklame,ni jedne bore..)..prica/scenarij ima rupa..a i pretjerali su sa razno raznim glupostima...tipa Zmaj vs Beowulf preciznije kraj fighta...ne mislim ubrzo opet pogledat...
Michel puši karu.