"Le Fin Absolue du Monde" ???
- dragonheart
"Le Fin Absolue du Monde" ???
Eto priznajem tek sam danas pogledao Carpenterovu epizodu 1.sezone Masters of Horror-a.
I zanima me jedna stvar pošto ste svi vi 100% već pogledali ,a ta je:
Da postoji tako nekakav explicitan film (kao što je ,"Le Fin Absolue du Monde") taka boleština od koje ljudi polude,ubijaju se i ne znam ti ni ja šta sve ne ,da li bi ga pogledali?
Iskreno rečeno što se tiče epizode,priznajem fantastična je,no nemoguće mi je ne napraviti paralelu sa "In The Mouth Of Madness" koji je po meni najbolji Carpenterov film.
Pa dakle :biste li pogledali takvo šta?
Ja -ne bih.....
I zanima me jedna stvar pošto ste svi vi 100% već pogledali ,a ta je:
Da postoji tako nekakav explicitan film (kao što je ,"Le Fin Absolue du Monde") taka boleština od koje ljudi polude,ubijaju se i ne znam ti ni ja šta sve ne ,da li bi ga pogledali?
Iskreno rečeno što se tiče epizode,priznajem fantastična je,no nemoguće mi je ne napraviti paralelu sa "In The Mouth Of Madness" koji je po meni najbolji Carpenterov film.
Ja -ne bih.....
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
- Dragonrage
- elrania
Re: "Le Fin Absolue du Monde" ???
paaa... zanimalo bi me jako...dragonheart wrote:
a i ako cemo malo dublje u to sve...
hipotetski receno, mozda film sadrzi i otkriva bas sve sto je prisutno u nasoj stvarnosti i prikazuje realitet golim i surovim na nacin na koji mi ne zelimo gledati te ta ludost na kraju postaje nasa nesvjesna odluka da se odvojimo i bjezimo, sto ni nije toliko bizaran ishod. a tako je slicno bilo i u samoj epizodi, koliko se sjecam.
ne bi mi ni bilo toliko strano da se takvo nesto proizvede...
-
Wampiritza
Ako bi tematika bila ista kao u epizodi (koliko sam ja shvatila, u tom filmu se snima sakacenje i mucenje andjela) verovatno bih dosla u iskusenje. Uvek kazem, jako je vazno da se pronadje distanca od snimljenog materijala. Tako ja i mogu da gledam horore, a opet ostanem prilicno mentalno zdrava (zdravija od onih koji slusaju vesti). Istina, ponekad je uzasno tesko, posebno ako se radi o realnim stvarima, ali mislim da do sada nije snimljeno nista ni blizu filma koji ima efekat metka u celo.
- horkolerbus
da li si sigurna , koliko si horora odgledala ,za koliko si horora cula,koje materijale sve imas od filmova a da nisu naravno pusteni na holivudsko platnoWampiritza wrote:Ako bi tematika bila ista kao u epizodi (koliko sam ja shvatila, u tom filmu se snima sakacenje i mucenje andjela) verovatno bih dosla u iskusenje. Uvek kazem, jako je vazno da se pronadje distanca od snimljenog materijala. Tako ja i mogu da gledam horore, a opet ostanem prilicno mentalno zdrava (zdravija od onih koji slusaju vesti). Istina, ponekad je uzasno tesko, posebno ako se radi o realnim stvarima, ali mislim da do sada nije snimljeno nista ni blizu filma koji ima efekat metka u celo.
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
-
GreenHornet
- Wendigo
koliko god me ne privlače snuffovi i ostali meni osobno "beyond" materijali, znam da mi ne bi vrag dao mira barem baciti pogled..
inače, jako dobra epizoda kako sam već komentirao u topicu o zadnje pogledanim horrorima.
@ GreenHornet: pogledaj carpenterovu MOH epizodu cigarette burns. can´t miss rekao bih.
inače, jako dobra epizoda kako sam već komentirao u topicu o zadnje pogledanim horrorima.
@ GreenHornet: pogledaj carpenterovu MOH epizodu cigarette burns. can´t miss rekao bih.
-
GreenHornet