Kakvu vrstu horora volite i što vam je najvažnije u njemu?

Razgovori ugodni o horor temama
elrania

Post by elrania » 11 May 2008, 22:49

od svega ovoga cu najvise prednosti dati slasherima i zombijima, te poprilicno volim one s tematikom duhova i bas ti su oni koji meni osobno budu najjeziviji.
trenutacno me najmanje privlace ovi space monsters i vukodlaci, iako na kraju krajeva i takvo nesto pogledam.

a sto se bitnih osobina tice... radnja koja drzi vodu; pametni uvod i rasplet, uvjerljivi likovi i pokoji shock element koji bi osvjezio vec unaprijed poznatu atmosferu u odredenom tipu filma.
kod zombie filmova jako cijenim uvodenje humora ili pak surovost koja se primjenjuje u npr. 28 dana/tjedana kasnije (iako to bas nisu zombiji, no ciljam na ugodaj).

gandalf

Post by gandalf » 11 May 2008, 23:08

elrania wrote:od svega ovoga cu najvise prednosti dati slasherima i zombijima, te poprilicno volim one s tematikom duhova i bas ti su oni koji meni osobno budu najjeziviji.
trenutacno me najmanje privlace ovi space monsters i vukodlaci, iako na kraju krajeva i takvo nesto pogledam.

a sto se bitnih osobina tice... radnja koja drzi vodu; pametni uvod i rasplet, uvjerljivi likovi i pokoji shock element koji bi osvjezio vec unaprijed poznatu atmosferu u odredenom tipu filma.
kod zombie filmova jako cijenim uvodenje humora ili pak surovost koja se primjenjuje u npr. 28 dana/tjedana kasnije (iako to bas nisu zombiji, no ciljam na ugodaj).

Meni isto pašu slasheri i zombiji, no vukodlake volim više od vampira nekako!

Volim da film nije zamarajući i da je koliko-toliko realan. Sviđa mi se kad su zombiji klasični, spori, ne pašu mi oni ultra brzi, jaki i što ja znam.
Posebno mi je zanimljivo ako ne pobjede Amerikanci na kraju, i da ima humora ili gegova u filmu. To je najbolji dio za prepričavati

Asfodel

Post by Asfodel » 11 May 2008, 23:12

Duhovi, zombiji i ajd slasheri
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 May 2008, 23:28

slasheri i vampiri. :)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Aryx

Post by Aryx » 11 May 2008, 23:31

monsteri, duhovi , alieni , zombiji , vampiri , vukodlaci ma sve samo da valja :P
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 May 2008, 23:34

Asfodel wrote:ajd slasheri
:klapklap: :mrgreen:

Knatchbull

Post by Knatchbull » 12 May 2008, 01:50

atmosferične s tihim ubojicama koji malo pričaju a hladnokrvno ubijaju bez osjećaja i milosti
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

jigsaw

Post by jigsaw » 12 May 2008, 07:53

Knatchbull wrote:atmosferične s tihim ubojicama koji malo pričaju a hladnokrvno ubijaju bez osjećaja i milosti

filmofil

Post by filmofil » 12 May 2008, 13:34

Knatchbull wrote:atmosferične s tihim ubojicama koji malo pričaju a hladnokrvno ubijaju bez osjećaja i milosti
ma fak yeah
This is the Zodiac speaking.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 12 May 2008, 21:19

sa monstrumima ,kao filmovi dagon,descent,pumpkinhead,creature,dark water,jeppers creppes,pulse,slither mada je tu mahom i kontakt sa alienima , split seconds,reeker ,tamara, wishmaster , ......... ima tu jos takvih filmova,neki su sa dobrom akcijom ,a neki su sa bas dobrom pricom i orginalni sto mi se jako svidja,,,

i druga vrsta su andjeli versus demona ,ima tu exorcist,omen,prophecy,konstantine.... i mozda neke sekte children of the corn,first power,lost village,.... ko ce li se setiti vise

a zombie vampiri i vukodlaci vise su mi out zahvaljujuci danasnjici jer dnevno nastane 100 filma o tome i smorili su vise sa time
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply