najočekivaniji horor 2008. godine?

Razgovori ugodni o horor temama
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 11 May 2008, 22:12

1) Rogue - redatelj Wolf Creeka ne može omanuti...a u igri je autralski đinovski krokodil
2) My Name is Bruce - svi već znamo o ovome
3) Quarantine - mogao bi biti sasvim pristojni remake (iako nepotreban, a i stvarno je prebrzo došao....jako prebrzo), ako ništa drugo tu je Rade Šeberđija 8)
4) The Ruins - foršpan djeluje solidno
5) Jack Brook - The Monster Killer - novi junak na bazi Asleya J. Williamsa??
6) Let the Right One in (2008) - švedski vampiri i snijeg, mrak i krv....I am for it (pa iako je Frostbiten (2006) bio razočaravjući)
7) Midnight Movie - (ako bude kao Hatchet ili Leslie Vernon ja zadovoljan)
8) Paranormal Acitvity - iako foršpan ne obećava, moglo bi tu biti nećega
9) Resident Evil: Deregeneration - a što reći nego zombiji u kompjuterskoj animaciji...
10) Otis (2008) - izgleda najzabavniji film ove godine...

i kao poslastica:

Starship Troopers 3: Marauder (2008) - a št reći nego Bube vs. Casper van Dien
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 11 May 2008, 23:49

dr_gonzo wrote:4) The Ruins - foršpan djeluje solidno
uf, meni je film bio zamoran, doslovno par ok scena ali sve u svemu razočarao sam se total...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 May 2008, 00:42

HorrorHR wrote:
dr_gonzo wrote:4) The Ruins - foršpan djeluje solidno
uf, meni je film bio zamoran, doslovno par ok scena ali sve u svemu razočarao sam se total...
Zar si ga već gledao? (Nice, Nice)...ali ipak ga je budem pogledao tako da vidim o čemus e radi i zašto su rezali jedni druge nožima (nešto je bilo u njima)....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 May 2008, 10:10

dr_gonzo wrote:Zar si ga već gledao? (Nice, Nice)...ali ipak ga je budem pogledao tako da vidim o čemus e radi i zašto su rezali jedni druge nožima (nešto je bilo u njima)....
gledao ga u kinu kada je izašao, nisam napisao niš jer nisam imao previše volje od puta. Ima par kao ono brutalnih modernih horror scena, ali to je to praktički. Većina filma se dešava na kojih 80 metara kvadratnih, a "negativci" i "pozitivci" su bili whatever. Pamtim jednu ženu koja je djelovala dosta realno u svojim mukama, plakanju, paranoji, ali to je to.

jigsaw

Post by jigsaw » 12 May 2008, 11:55

Najočekivaniji...pa moglo bi se reći da jedva čekam Rogue i My Name is Bruce. Ostalo će se naknadno pogledati.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 12 May 2008, 12:10

jedva čekam Paranormal Acitvity
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply