Koji je to film?
- HorrorHR
- Site Admin
- undying
jeste covjece taj je filmHorrorHR wrote:Nisam ga gledao od kada sam ga kupio, ali mislim da je ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0222368/
Ne sjećam se ovo sa paranormalnim, ali po ostalim detaljima mislim da bi to trebalo biti što tražiš.
Redatelj je u zadnje vrijeme poznat po filmu Rec.
evo trailler
http://www.youtube.com/watch?v=-m9Xt6mMbSU
- undying
citao sam malo o recu ovde na forumu, izbilo me kad ste rekli da je kamera kao BWP - sad cu rec obavezno skinuti, a za ovaj nema prevoda. bas bi ga volio opet pogledati - dobro kazes, ovaj film je sjajno sniman, znam da je na mene ostavio bas taj dojam. ali bas se slabo sjecam filma.. jel mozda znas ugrubo radnju da ispricas.. ako ne, ok
- HorrorHR
- Site Admin
nažalost ne sjećam se previše, znam da počinje u nekom čemernom kišnom rapsoloženju istražuje se valjda smrt ili nestanak neke djevojčice. postepeno tip počinje otkirvati da iza svega stoji neki kult ili šta već i finale je ako e ne varam u nekom napuštemom kompleksu ili zgradi.undying wrote:citao sam malo o recu ovde na forumu, izbilo me kad ste rekli da je kamera kao BWP - sad cu rec obavezno skinuti, a za ovaj nema prevoda. bas bi ga volio opet pogledati - dobro kazes, ovaj film je sjajno sniman, znam da je na mene ostavio bas taj dojam. ali bas se slabo sjecam filma.. jel mozda znas ugrubo radnju da ispricas.. ako ne, ok
- Dragonrage
- shogo
evo jedna serija, dakle neki ljudski pokret otpora se bori sa robotima, ti ljudski vojnici imaju neku vrstu oklopa koji se aktivira kada se ruka prisloni na značku na prsima, nisu power rangeri, nije za djecu serija, te se bore protiv nekog letećeg srebrnog robota s krilima, a glavni negativac je u nekoj stolici okružen monitorima, ma opaka serija bila davno na tvu???
dragon ako ti ne znaš neznam tko zna
dragon ako ti ne znaš neznam tko zna
-
Template
Vecer
Procitala sam sada sve na ovom topicu i nisam nasla nista sto bi mi pomoglo da shvatim koji sam ja to film gledala
Sjecam se da je film bio na tvu prije cca 5 godina, cini mi se da su bila dva dijela tog filma, sa zasebnom tematikom. U jednom su bile neke ruke koje su se otkidale od ljudi i ubijali ih i sta sve ne. Drugog dijela se ne sjecam.
A cini mi se da je film poceo tako sto je nekom tek vjencanom paru na cesti krepao auto, pa im netko dolazi i prica te price.. Tako nesto. A moze biti da to opce nije taj film..
Eto, jedino zapravo sto znam su te rukice koje oce vladat svijetom..
Nadam se da se netko sjeca ovog filma, inace ce biti da sam ja to sve sanjala..
Procitala sam sada sve na ovom topicu i nisam nasla nista sto bi mi pomoglo da shvatim koji sam ja to film gledala
Sjecam se da je film bio na tvu prije cca 5 godina, cini mi se da su bila dva dijela tog filma, sa zasebnom tematikom. U jednom su bile neke ruke koje su se otkidale od ljudi i ubijali ih i sta sve ne. Drugog dijela se ne sjecam.
A cini mi se da je film poceo tako sto je nekom tek vjencanom paru na cesti krepao auto, pa im netko dolazi i prica te price.. Tako nesto. A moze biti da to opce nije taj film..
Eto, jedino zapravo sto znam su te rukice koje oce vladat svijetom..
Nadam se da se netko sjeca ovog filma, inace ce biti da sam ja to sve sanjala..