ja bi isto na poslu gledao filmoveA$H wrote:skinuo ali nisam imao volju pogledat radje sam se bacio na Outpost, ali eto budem danas na poslu pogledao..
Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
- elrania
28 days later (2002)
svakim gledanjem mi postaje sve bolji... prvi put nisam bila odusevljenja i djelovao mi je dosta sporo, no sad to pocinje pasati i sasvim sam zadovoljna... nastavak sam puno bolje dozivjela zbog povecane dinamicnosti i same brutalnosti radnje te su me neke scene odusevile, dok mi opet s druge strane lik oca koji prati djecu djeluje malo pretjerano, a ni sam kraj me se nije dojmio.
jos uvijek nikako da odlucim koji je bolji; oba su tu negdje i oba smatram izuzetnima... svaki se istice po necemu, kiksa u nekim sitnicama, no zajedno tvore odlicnu cjelinu.
svakim gledanjem mi postaje sve bolji... prvi put nisam bila odusevljenja i djelovao mi je dosta sporo, no sad to pocinje pasati i sasvim sam zadovoljna... nastavak sam puno bolje dozivjela zbog povecane dinamicnosti i same brutalnosti radnje te su me neke scene odusevile, dok mi opet s druge strane lik oca koji prati djecu djeluje malo pretjerano, a ni sam kraj me se nije dojmio.
jos uvijek nikako da odlucim koji je bolji; oba su tu negdje i oba smatram izuzetnima... svaki se istice po necemu, kiksa u nekim sitnicama, no zajedno tvore odlicnu cjelinu.
-
Ghrall
- Knatchbull
Teeth
brutalno i zabavno
puno praznog hoda, ali se svejedno isplati zbog dvije-tri nezaboravne scene
3,5/5
SPOILERnajjače mi je kad pregrize prste ginekologu koji vriši vagina dentata
i ona na kraju s psom
SPOILER OFF
brutalno i zabavno
SPOILERnajjače mi je kad pregrize prste ginekologu koji vriši vagina dentata
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Asfodel
- john_constantine
alien vs predator 2 - zabavno ostvarenje i bolji nastavak od originala, u kojem se više usredotočuje na aliene i predatore, a za ljude ovaj put nisu niti štedjeli (klinac u šumi, rodilište, čak niti ne znaš tko će poginuti). Akcija je nažalost loša, pošto je snimano u mraku, pa se ne vidi sve. Neke scene će ostati u pamćenju kao kada baca dvije oštrice i usput pogodi i djevojku zakačivši ju za zid. Ali scena u rodilištu je najjača. Radnja je klišej, ali baš takva mora i biti, s obzirom na hrpu gluposti, ali koga briga. Vrlo zabavno ostvarenje, jedino su zajebali stvar u mračnim scenama. Ima potencijala.
Michel puši karu.
- Scarface
A$H wrote:Supernatural s3 e5 do s3 e14 - sve bolje i bolje...jedna od najboljih serija koje se trenutno prikazuju..
15. je odlična, finale bi moglo bit totalna razbijačina.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
Frankenstein-najbolji film o Frankensteinul...naravno mislim sa De Nirom koji je savršeno odigrao ulogu...jako dojmljivo,atmosfera na nivou,odličan film 8.2-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
John_Ryder
-
Ghrall
- elrania
the lodge (2008)
ovo je bila ona vrsta filma u kojem zbog njihove vlastite gluposti imam zelju osobno umlatiti glavne likove.
od pocetka je sve predvidljivo, zaplet je traljav, a kraj me ubio u pojam koliko je nategnut i blesav.
a tek zadnjih 5-10 sekundi...
film ne prikazuje nista novo, spor je i klimav, te sad nakon sto ga pogledah postajem sve vise svjesna kako sam tih 1,5 potrosila uzalud...
a opet, nekima ce vjerojatno bit ok.
ovo je bila ona vrsta filma u kojem zbog njihove vlastite gluposti imam zelju osobno umlatiti glavne likove.
od pocetka je sve predvidljivo, zaplet je traljav, a kraj me ubio u pojam koliko je nategnut i blesav.
a tek zadnjih 5-10 sekundi...
film ne prikazuje nista novo, spor je i klimav, te sad nakon sto ga pogledah postajem sve vise svjesna kako sam tih 1,5 potrosila uzalud...
a opet, nekima ce vjerojatno bit ok.