Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- dr mladjo
clive owen i monica belluci.kud češ više tražit?filmophil wrote:shoot em up...hvala constantinu na preporuci iako nisam želio pogledati film zbog nekih užasnih kritika...sat i pol non stop akcije i to kakve...scene sve nerealnije jedan od druge, ali uživao sam u svakoj minuti...4/5
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Betmen
prejeben film, kako su nabrijanidr mladjo wrote:Tropa de Elite (2007)-još jedan odličan brazilski film..uz bus 174 i city of god obvezno štivo.. 9/10
- john_constantine
filmophil wrote:shoot em up...hvala constantinu na preporuci iako nisam želio pogledati film zbog nekih užasnih kritika...sat i pol non stop akcije i to kakve...scene sve nerealnije jedan od druge, ali uživao sam u svakoj minuti...4/5
Michel puši karu.
- Knatchbull
Blood Diamond
dugo sam se dvoumio pogledati ovaj film zbog Di Capria kojeg do sad nisam mogao smisliti, ali eto, sazrio je kao glumac i ostvario jako dobru ulogu. ovaj film pokriva sve probleme Afričkog kontinenta, od krijumčanje svega i svačega do građanskog rata i novačenja djece. Gluma po meni izvrsna, fino pokazuje kontrast između plemenskog i zapadnjačkog načina života. radnja ima par rupa i gluposti, ali najviše me je iživcirao patetičan kraj... 4/5
dugo sam se dvoumio pogledati ovaj film zbog Di Capria kojeg do sad nisam mogao smisliti, ali eto, sazrio je kao glumac i ostvario jako dobru ulogu. ovaj film pokriva sve probleme Afričkog kontinenta, od krijumčanje svega i svačega do građanskog rata i novačenja djece. Gluma po meni izvrsna, fino pokazuje kontrast između plemenskog i zapadnjačkog načina života. radnja ima par rupa i gluposti, ali najviše me je iživcirao patetičan kraj... 4/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Aryx
meni se film nikako nije svidio , di caprio je zbilja dobro oglumio ali sve u svemu nekako mi nije nesto filmKnatchbull wrote:Blood Diamond
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
GreenHornet
"Americki gangster"
Meni osobno Top 5 mafijaških filmova ikad!Očekivao vas više pucnjave,krvi,nasilja ali čak je bez toga film ispao bolji...Denzel briljantan u ulozi Franka Lucasa,iskreno Crowe mi bas nije legao...Pošteni policajac koji sevio sve zivo a uz to je vrlo sposoban...
Shema za dobavljanje droge GENIJALNA!
9/10
Meni osobno Top 5 mafijaških filmova ikad!Očekivao vas više pucnjave,krvi,nasilja ali čak je bez toga film ispao bolji...Denzel briljantan u ulozi Franka Lucasa,iskreno Crowe mi bas nije legao...Pošteni policajac koji sevio sve zivo a uz to je vrlo sposoban...
Shema za dobavljanje droge GENIJALNA!
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Asfodel
Ni meni, već sam mislila da sam jedinaAryx wrote:meni se film nikako nije svidio , di caprio je zbilja dobro oglumio ali sve u svemu nekako mi nije nesto filmKnatchbull wrote:Blood Diamond
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
- dr mladjo
Shaun of the Dead (2004)- stvarno odlična horror parodija.. scena mlačenja ''zombija'' u pubu uz queen i ''dont stop me now''
10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
"High spirits" iz 1988.
Propali irski plemić odluči kako bi izbjegao bankrot od dvorca stvoriti atrakciju s duhovima kojih nažalost nema,ili ipak ima?!
Ovaj film sam prvi put gledao djelomicno kad sam imao 10 god,nakon toga kad sam imao 12 i to sam se dizao u 3 ujutro da ga pogledam,sjecam se da je ljeto bilo...
Ostao mi je u divnom sjecanju...
Jucer nakon 10 godina naravno nije bio tako smijesan kao prije,ali ako hoćete malo "stavit mozak na pašu", ugodno se osjecati i nasmijati od srca rebate ga pogledati.Irska,stari dvorac,pokraj njega lijepa,smiješni i zbunjeni likovi...
7,5/10
Propali irski plemić odluči kako bi izbjegao bankrot od dvorca stvoriti atrakciju s duhovima kojih nažalost nema,ili ipak ima?!
Ovaj film sam prvi put gledao djelomicno kad sam imao 10 god,nakon toga kad sam imao 12 i to sam se dizao u 3 ujutro da ga pogledam,sjecam se da je ljeto bilo...
Jucer nakon 10 godina naravno nije bio tako smijesan kao prije,ali ako hoćete malo "stavit mozak na pašu", ugodno se osjecati i nasmijati od srca rebate ga pogledati.Irska,stari dvorac,pokraj njega lijepa,smiješni i zbunjeni likovi...
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!