I Am Legend
- A$H
- Dragonrage
- Dragonrage
- HorrorHR
- Site Admin
pa mislim da im je to jedinin izlaz - dvde u hrvatskoj (znači baš fizički ovdje) kupuju najviše kolekcionari, i kada im ponudiš ovako nešto sigurno će rađe otpetljati kesu nego za nekakvo vanilla izdanje.Dragonrage wrote:Jap...to Continetal otkrio toplu vodu. Čuo sam da im je pala prodaja u trgovinama pa sad valjda pokušavaju privući kupce sa nekim novitetima u nas...ja se ne žalim hehe![]()
![]()
![]()
- dr_gonzo
- Dragonrage
I Am Legend 4/5 - TRAILER
Na drugo gledanje mi je film bio bolji nego na prvo. Čak mi ni loši CGI "divljaci" nisu toliko upadali u oči iako još uvijek tvrdim da je CGI u ovom slučaju bio nepotreban. Iznimno mršavi glumci/statisti bi sa malo šminke i prostetike posluži svrsi, no očito je netko mislio drugačije. Također mlaki kraj filma koliko god nije "legendaran" ipak donekle uspijeva opravdati naslov za razliku od alternativnog kraja koji mi je ok, ali ne opravdava naslov ni u jednom pogledu i ostavlja film nekako nedorečenim. Will Smith je odličan, izvrsno je odglumio usamljenog čovjeka koji je već pomalo na rubu pameti ali se još uvijek trudi ispraviti stvari, vratiti sve u normalu. A izvrsno mu u svemu tome pomaže i iznimno simpatičan pas koji jako brzo osvaja gledatelja. Atmosfera je izvrsna, odlično je postignut osjećaj usamljenosti i beznađa, a tome malo pripomaže i jako dobra muzika. Doduše to je tema koja se svako malo ponavlja, ali ipak postiže željeni efekt. Možda mu malo više akcije ne bi škodilo, ali nije ni važno jer se redatelj i onako usredotočio na neke druge elemente filma - karakterizaciju prvenstveno. Također ne bi škodilo ni da je film nekih 15-ak minuta kraći, ali nema veze.
Sve u svemu jedan od kvalitetnijih post apokaliptičnih filmova, no ne za one koji su očekivali čistokrvnu akciju malo bržeg ritma.
Na drugo gledanje mi je film bio bolji nego na prvo. Čak mi ni loši CGI "divljaci" nisu toliko upadali u oči iako još uvijek tvrdim da je CGI u ovom slučaju bio nepotreban. Iznimno mršavi glumci/statisti bi sa malo šminke i prostetike posluži svrsi, no očito je netko mislio drugačije. Također mlaki kraj filma koliko god nije "legendaran" ipak donekle uspijeva opravdati naslov za razliku od alternativnog kraja koji mi je ok, ali ne opravdava naslov ni u jednom pogledu i ostavlja film nekako nedorečenim. Will Smith je odličan, izvrsno je odglumio usamljenog čovjeka koji je već pomalo na rubu pameti ali se još uvijek trudi ispraviti stvari, vratiti sve u normalu. A izvrsno mu u svemu tome pomaže i iznimno simpatičan pas koji jako brzo osvaja gledatelja. Atmosfera je izvrsna, odlično je postignut osjećaj usamljenosti i beznađa, a tome malo pripomaže i jako dobra muzika. Doduše to je tema koja se svako malo ponavlja, ali ipak postiže željeni efekt. Možda mu malo više akcije ne bi škodilo, ali nije ni važno jer se redatelj i onako usredotočio na neke druge elemente filma - karakterizaciju prvenstveno. Također ne bi škodilo ni da je film nekih 15-ak minuta kraći, ali nema veze.
Sve u svemu jedan od kvalitetnijih post apokaliptičnih filmova, no ne za one koji su očekivali čistokrvnu akciju malo bržeg ritma.
-
horus
ma film je mlak kako god ga okrenes i koliko god ga puta gledas (a ne znam tko to ima toliko vremena da ga baca na drugo gledanje). film bi mozda i bio nesto da je snimljen prije nekih 20-30 godina (kao sto je slucaj i sa "I, robot"). svaka cast keru i smithu (obojici po oskara da ga stave na wc kotlic), al sve ostalo je trulo, prezvakano, vidjeno, zamorno. 
- Dragonrage
Kako kome...ako si očekivao samo akciju...onda da, mlak je, no ako si očekivao nekaj drugo...onda je jako dobar. Pa snimljene su dvije verzije te priče prije 20/30 godina, no ova slovi kao najbolja jer prikazuje post apokalipsu na malo ozbiljniji, sumorniji način...kao što rekoh, atmosfera i ugođaj su odlični.
Istina i ja bih rado vidio verziju Ridleya Scotta i Arnolda Schwarzeneggera i vjerujem da bi to bilo uber klanje, no zadovoljan sam i ovako...
Istina i ja bih rado vidio verziju Ridleya Scotta i Arnolda Schwarzeneggera i vjerujem da bi to bilo uber klanje, no zadovoljan sam i ovako...
- Dragonrage
SPOILERStudeni wrote:kakav je alternativni kraj?
Onaj divljak šta se zabija u vrata mu "nacrta" leptira na staklu, Will skuži da ona divljakuša na kojoj je isprobavao lijek ima istetoviranog leptira na nozi ili ruci i da ovaj divljak zapravo želi nju. Will odloži pištolj, otvori vrata, izgura nju na krevetu među divljake koje kontrolira ovaj alfa mužjak koji ju zatim uzme i ode s njom a za njime i ostatak bande. Nakon toga vidimo Willa kako odlazi sa onom trebom i djetetom u planine...kraj
-
horus