Rob Zombie's Halloween

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Rob Zombie's Halloween

Post by HorrorHR » 26 Dec 2006, 14:54

Evo ofišl topic za ovaj film, pa počnimo:

Kaže Zombie na svom blogu: "Well, here is the news you've all been waiting for. Who is Dr. Loomis? Well, the answer is..... the one and only MALCOLM McDOWELL ! Yes, lengendary actor Malcolm McDowell will be the new Dr. Loomis. As many of you know A Clockwork Orange is my favorite film and I am a huge, huge fan of Malcolm. I know Malcolm will kick ass as Dr. Loomis. He is thrilled to be part of HALLOWEEN and is ready to make a new classic."

Ajd nije tako ni loše, McDowell bi mogao biti OK u toj ulozi.

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2006, 15:02

Hm, malcom mallcdowell ima previše mekano dječje lice da bi mogao glumiti u hororima. :lol: :lol: Ali me baš ne oduševljava što ga režira Rob zombie nakon smeća od 1000 corpses.

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Dec 2006, 15:26

john_constantine wrote:Hm, malcom mallcdowell ima previše mekano dječje lice da bi mogao glumiti u hororima. :lol: :lol: Ali me baš ne oduševljava što ga režira Rob zombie nakon smeća od 1000 corpses.
Pogledaj genijalni Gangster Number 1, čovjek je žešće lud :D

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2006, 15:33

je, ali baš sam ga obožavao u omiljenom filmu Put kroz vrijeme - omiljeni pisac H.G.Wells i jack rasparač, remek djelo od filma. :D Ma to ovisi o robu zombieu, kako će on režirati. :wink: Bar ima valjda malo više iskustva nakon ona dva filma.

Aryx

Post by Aryx » 26 Dec 2006, 15:58

john_constantine wrote:Hm, malcom mallcdowell ima previše mekano dječje lice da bi mogao glumiti u hororima. :lol: :lol: Ali me baš ne oduševljava što ga režira Rob zombie nakon smeća od 1000 corpses.
ali iskupio se s devil rejects :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 26 Dec 2006, 16:06

House of 1000 corpses je zakon. Totalni fan-made film i totalni tribute. Devil rejects je također dobar film iako s većom dozom ozbiljnosti. Rob Zombie obećava. Ako itko može izvući Halloween serijal iz rupe govna u koju se zavukao, rekao bi da je to Rob.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Dec 2006, 16:18

Zombiemachine wrote:House of 1000 corpses je zakon. Totalni fan-made film i totalni tribute. Devil rejects je također dobar film iako s većom dozom ozbiljnosti. Rob Zombie obećava. Ako itko može izvući Halloween serijal iz rupe govna u koju se zavukao, rekao bi da je to Rob.
Slažem se sa svakim aspektom tvog komentara...

undying

Post by undying » 26 Dec 2006, 22:13

Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma :lol:
+Halloween ne moze niko vise izvuci iz rupe!!! To je povijest- prica koja je ispricana mali milion puta da li kroz Halloween da li kroz druge filmove!

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 26 Dec 2006, 23:31

undying wrote:Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma :lol:
+Halloween ne moze niko vise izvuci iz rupe!!! To je povijest- prica koja je ispricana mali milion puta da li kroz Halloween da li kroz druge filmove!
Ne mora biti. Jason x je bolji od većine serijala, ne vidim zašto originalni i neopterećeni redatelj ne bi mogao izvući nešto novo.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Dec 2006, 23:46

undying wrote:Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma :lol:
Većina remakeova su me naučili da ništa ne očekujem od ovakvih filmova, ali imam nekakve nade za Zombiev Halloween. Čovjek više brije na neki re-imagining nego na direkt remake pa bi moglo nešto i biti od toga. Vidio sam i sinopsis, pa i detaljnu listu glumaca i čak ako se ne varam smrti, ali me ništa od toga ne zanima. Želim u osmom mjesecu pogledati film onako "iz neba" bez ikakvog očekivanja i bez ikakvih apriori saznanja o radnji...

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 27 Dec 2006, 03:32

ovome degenu ništa nije sveto :roll: ne volim njega, ne volim mu muziku, ne volim mu stavove, niti filmove.... NIŠTA....

napravit novi halloween, ok, al napravit remake halloweena NIJE.... ne može se uopće mjeriti s jednim carpenterom....

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Dec 2006, 09:57

ma remake će sigurno imati loše kadrove, besmislene scene, heavy metal glazbu, loše glumce i puno krvi i nasilja. i glupe tinejđere.

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 27 Dec 2006, 11:12

john_constantine wrote:ma remake će sigurno imati loše kadrove, besmislene scene, heavy metal glazbu, loše glumce i puno krvi i nasilja. i glupe tinejđere.
ka i svi slasheri danas :lol:

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 27 Dec 2006, 11:20

Rob zombie ne svira heavy metal. Glupe tinejđere ima svaki nastavak Halloweena. Glumci nisu naročito loši, bar za sada (najavljeni). Scene u Zombijevim filmovima nisu besmislene, samo ih treba staviti u kontekst, a za to moraš imati živaca. Krv i nasilje su poanta (osim atmosfere).

undying

Post by undying » 27 Dec 2006, 11:20

HorrorHR wrote:
Većina remakeova su me naučili da ništa ne očekujem od ovakvih filmova, ali imam nekakve nade za Zombiev Halloween. Čovjek više brije na neki re-imagining nego na direkt remake pa bi moglo nešto i biti od toga. Vidio sam i sinopsis, pa i detaljnu listu glumaca i čak ako se ne varam smrti, ali me ništa od toga ne zanima. Želim u osmom mjesecu pogledati film onako "iz neba" bez ikakvog očekivanja i bez ikakvih apriori saznanja o radnji...
Iskren da budem ja se radujem svakom remake filmova koje novi redatelji rade po filmovima koje su "moje" redatelje proslavili!!! Bez obzira bio film super losh meni ce biti dovoiljno da cujem Blake, Pliskin ili Michael kod mene ce frcati emocije!!! Ja uvijek ocekujem krsh film od remake a mislim da Halloween ima sve predispozicije za jedan krsh- ali to me nece spreciti da ne odem pogledati Robov Halloween!

Locked