Rob Zombie's Halloween
- HorrorHR
- Site Admin
Rob Zombie's Halloween
Evo ofišl topic za ovaj film, pa počnimo:
Kaže Zombie na svom blogu: "Well, here is the news you've all been waiting for. Who is Dr. Loomis? Well, the answer is..... the one and only MALCOLM McDOWELL ! Yes, lengendary actor Malcolm McDowell will be the new Dr. Loomis. As many of you know A Clockwork Orange is my favorite film and I am a huge, huge fan of Malcolm. I know Malcolm will kick ass as Dr. Loomis. He is thrilled to be part of HALLOWEEN and is ready to make a new classic."
Ajd nije tako ni loše, McDowell bi mogao biti OK u toj ulozi.
Kaže Zombie na svom blogu: "Well, here is the news you've all been waiting for. Who is Dr. Loomis? Well, the answer is..... the one and only MALCOLM McDOWELL ! Yes, lengendary actor Malcolm McDowell will be the new Dr. Loomis. As many of you know A Clockwork Orange is my favorite film and I am a huge, huge fan of Malcolm. I know Malcolm will kick ass as Dr. Loomis. He is thrilled to be part of HALLOWEEN and is ready to make a new classic."
Ajd nije tako ni loše, McDowell bi mogao biti OK u toj ulozi.
- john_constantine
-
FilmTV
Pogledaj genijalni Gangster Number 1, čovjek je žešće ludjohn_constantine wrote:Hm, malcom mallcdowell ima previše mekano dječje lice da bi mogao glumiti u hororima.![]()
Ali me baš ne oduševljava što ga režira Rob zombie nakon smeća od 1000 corpses.
- john_constantine
- Aryx
ali iskupio se s devil rejectsjohn_constantine wrote:Hm, malcom mallcdowell ima previše mekano dječje lice da bi mogao glumiti u hororima.![]()
Ali me baš ne oduševljava što ga režira Rob zombie nakon smeća od 1000 corpses.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Zombiemachine
- HorrorHR
- Site Admin
Slažem se sa svakim aspektom tvog komentara...Zombiemachine wrote:House of 1000 corpses je zakon. Totalni fan-made film i totalni tribute. Devil rejects je također dobar film iako s većom dozom ozbiljnosti. Rob Zombie obećava. Ako itko može izvući Halloween serijal iz rupe govna u koju se zavukao, rekao bi da je to Rob.
- Zombiemachine
Ne mora biti. Jason x je bolji od većine serijala, ne vidim zašto originalni i neopterećeni redatelj ne bi mogao izvući nešto novo.undying wrote:Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma![]()
+Halloween ne moze niko vise izvuci iz rupe!!! To je povijest- prica koja je ispricana mali milion puta da li kroz Halloween da li kroz druge filmove!
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- HorrorHR
- Site Admin
Većina remakeova su me naučili da ništa ne očekujem od ovakvih filmova, ali imam nekakve nade za Zombiev Halloween. Čovjek više brije na neki re-imagining nego na direkt remake pa bi moglo nešto i biti od toga. Vidio sam i sinopsis, pa i detaljnu listu glumaca i čak ako se ne varam smrti, ali me ništa od toga ne zanima. Želim u osmom mjesecu pogledati film onako "iz neba" bez ikakvog očekivanja i bez ikakvih apriori saznanja o radnji...undying wrote:Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma![]()
+Halloween ne moze niko vise izvuci iz rupe!!! To je povijest- prica koja je ispricana mali milion puta da li kroz Halloween da li kroz druge filmove!
-
pain_of_salvation
- john_constantine
-
pain_of_salvation
- Zombiemachine
Rob zombie ne svira heavy metal. Glupe tinejđere ima svaki nastavak Halloweena. Glumci nisu naročito loši, bar za sada (najavljeni). Scene u Zombijevim filmovima nisu besmislene, samo ih treba staviti u kontekst, a za to moraš imati živaca. Krv i nasilje su poanta (osim atmosfere).
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- undying
Iskren da budem ja se radujem svakom remake filmova koje novi redatelji rade po filmovima koje su "moje" redatelje proslavili!!! Bez obzira bio film super losh meni ce biti dovoiljno da cujem Blake, Pliskin ili Michael kod mene ce frcati emocije!!! Ja uvijek ocekujem krsh film od remake a mislim da Halloween ima sve predispozicije za jedan krsh- ali to me nece spreciti da ne odem pogledati Robov Halloween!HorrorHR wrote:Većina remakeova su me naučili da ništa ne očekujem od ovakvih filmova, ali imam nekakve nade za Zombiev Halloween. Čovjek više brije na neki re-imagining nego na direkt remake pa bi moglo nešto i biti od toga. Vidio sam i sinopsis, pa i detaljnu listu glumaca i čak ako se ne varam smrti, ali me ništa od toga ne zanima. Želim u osmom mjesecu pogledati film onako "iz neba" bez ikakvog očekivanja i bez ikakvih apriori saznanja o radnji...undying wrote:Nisam znao da je Rob redatelj-koliko filmova ima iza sebe? Jel ko albuma![]()