Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Knatchbull
Dragonrage wrote:A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...
ne veze stari, piši ti štogod hoćeš a ja znam što mi je činiti.
p.s. nemam apsolutno ništa protiv tebe ili bilo koga na forumu

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Dragonrage
-
Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:A$H wrote:ne, njega sam gledao, odnosi se na drugi film..ali vise nije vazno...a to kaj sam ozbiljan odjednom je radi glupih spoilera..koje svi samo ispucavaju na sve strane..
A koje spoilere si vidio u ovim drugim osvrtima...ajd mi baš navedi točne citate...baš me zanima jer ja smatram da nisam otkrio ništa važno i već nepoznato...

A zašto da pišem uopće...ili nitko niti ne čita ili vam smetaju neki spoileri koje niti ne stavljam...dakle nema smisla apsolutno nikakvog.....stoga da, i ja znam što mi je činiti...

(zapravo kao što vidiš već sam i počeo...)
PS: A da stvar bude još bolja...ja tolike opširne tekstove pišem baš zbog svih vas...da bi vam što više i što bolje približio neke filmove, zainteresirao vas za njih jer osobno mrzim te kratke osvrte tipa
"odličan je film....možda malo dosadan ali ok" ili samo ocjene bez ikakvoga komentara...ali hej... na kraju se ispostavlja da sve to radim bez veze, no nije ni važno...sad barem znam koliko se cijene takve stvari...
-
dragonheart
Dragonrage wrote:Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:

A zašto da pišem uopće...ili nitko niti ne čita ili vam smetaju neki spoileri koje niti ne stavljam...dakle nema smisla apsolutno nikakvog.....stoga da, i ja znam što mi je činiti...
PS: A da stvar bude još bolja...ja tolike opširne tekstove pišem baš zbog svih vas...da bi vam što više i što bolje približio neke filmove, zainteresirao vas za njih jer osobno mrzim te kratke osvrte tipa
"odličan je film....možda malo dosadan ali ok" ili samo ocjene bez ikakvoga komentara...ali hej... na kraju se ispostavlja da sve to radim bez veze, no nije ni važno...sad barem znam koliko se cijene takve stvari...
De ajde nemoj tako,ako ti šta znači ja uvijek s guštom pročitam sve šta ti napišeš,a neke tvoje textove,poput onog o Van dammeu s bloga čuvam na mailu kopi-pejstan u wordu,ima još textova koje tak čuvam si,al eto taj s jeanom mi je prvi pao napamet,i imam sve fotokopije onih članaka što te onaj pakšu ripoffovao.
Btw-otkada nema Hollywooda jedino što volim pročitat su tvoji text-ovi.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
-
john_constantine
Dragonrage wrote:dr mladjo wrote:ah onda sam kriv..

Da...i ja sam onda jer pišem kako su neki filmovi psihološke drame i kakvi su likovi i atmosfera. Mislim da bih trebao samo ko Cons pisati
brdo akcije, mnogo krvavih scena, brutala, dobri specijalni efekti, humor i zabava i to je to...
Ili još bolje ništa...što ću zapravo i činiti u buduće...
ej, daj ne seri... Samo piši dalje tekstove.

Michel puši karu.
-
A$H
16 Blocks - 4.3/5 film o kojem se nije toliko pricalo a zaista se trebalo..jer je vrijed gledanja..pogledah ha evo 4. put danas i uvijek mi je sve bolji...glumci su kvalitetni i nema dosadnog momenta u filmu..
@Dragon fakat ga znas pretjerat...od svih filmova koje si tu spomenuo..zasmeta mi kaj si o jednom previse otkrio i odmah povlacis neke drasticne/djecije mjere pretjerivanja..

..C’mon...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Scarface
Dragonrage wrote:Knatchbull wrote:Dragonrage wrote:

(zapravo kao što vidiš već sam i počeo...)
Ma nemoj tako. Ja osobno nisan pročita nijednu tvoju recenziju jer me nije nikad ni zanimalo to, više ne čitan ni Horrorove recenzije na ovom sajtu, al ok, to san samo ja. Bitno je da uživaš dok pišeš i imaš taj svoj motiv približavanja nekog filma drugima, a on se viruj nije izgubija. I meni ne smetaju spoileri i nikad nisan kužija šta se to toliko po forumima zabranjuje ( svi ste vi jebeni geekovi

), i u biti te zaboli kurac šta ti neko posere, činjenica je da si faca a drugi nisu. I točka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
znaš zašto spoileri ljudima smetaju? sad ću ti ja reći...prije 2-3god na forum.hr sam slučajno u nekoj žlj temi koja nema veze s filmom ususal suspect pročitao nešto u stilu da na kraju kevin spacey (keyser soze) prestane šepati i u tom istom postu je pisalo nešto "najveći zajeb ikada viđen u filmu" ili tako nešto i tada me bolio kurac za to, ali sam nakon određenog vremena naletio na taj film i nakon 20min sjetio sam se toga što sam pročitao na forumu i to mi je skroz sjebalo film...nakon manje od sat vremena ugasio sam ga i više nikad pogledao niti me taj film zanima više...a sve zbog jednog spoilera

This is the Zodiac speaking.
-
Asfodel
-
Meni su spoileri pola života uništili

što u knjigama, što u filmovima
no dobro, nećemo sad spemat o tome..... i ne znam u kojoj su mjeri ili jesu li uopće prisutni Dragonrageovim recenzijama
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Scarface
filmophil wrote:znaš zašto spoileri ljudima smetaju? sad ću ti ja reći...prije 2-3god na forum.hr sam slučajno u nekoj žlj temi koja nema veze s filmom ususal suspect pročitao nešto u stilu da na kraju kevin spacey (keyser soze) prestane šepati i u tom istom postu je pisalo nešto "najveći zajeb ikada viđen u filmu" ili tako nešto i tada me bolio kurac za to, ali sam nakon određenog vremena naletio na taj film i nakon 20min sjetio sam se toga što sam pročitao na forumu i to mi je skroz sjebalo film...nakon manje od sat vremena ugasio sam ga i više nikad pogledao niti me taj film zanima više...a sve zbog jednog spoilera

Neš virovat al i ja san također zna baš za taj film da Spacey u biti glumata cilo vrime, pa mi to nije smetalo, uživa san u filmu na drugi način, pratija san pomno njegova ponašanja ka retardirane osobe i skroz san se zabavija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Dragonrage
-
A$H wrote:@Dragon fakat ga znas pretjerat...od svih filmova koje si tu spomenuo..zasmeta mi kaj si o jednom previse otkrio i odmah povlacis neke drasticne/djecije mjere pretjerivanja..

..C’mon...
A nije pretjerano...nikad se ne zna hoću li nekome otkriti premalo i li previše i hoću li otkriti išta ili ništa. Onda jedni neće čitati tekst jer će smatrati da je pun spoilera a drugi zbog nekog drugog razloga...tak da zbilja nema smisla pisati tako neke opširne i detaljne tekstove kad ih nitko neće čitati ili će ih čitati tek nekolicina...i onak mi previše vremena odlazi na njih a za bez veze. I ovo kratko će funkcionirati...na kraju krajeva za više detalja i informacija su tu imdb i traileri...
filmophil wrote:znaš zašto spoileri ljudima smetaju? sad ću ti ja reći...prije 2-3god na forum.hr sam slučajno u nekoj žlj temi koja nema veze s filmom ususal suspect pročitao nešto u stilu da na kraju kevin spacey (keyser soze) prestane šepati i u tom istom postu je pisalo nešto "najveći zajeb ikada viđen u filmu" ili tako nešto i tada me bolio kurac za to, ali sam nakon određenog vremena naletio na taj film i nakon 20min sjetio sam se toga što sam pročitao na forumu i to mi je skroz sjebalo film...nakon manje od sat vremena ugasio sam ga i više nikad pogledao niti me taj film zanima više...a sve zbog jednog spoilera

Ja sam isto znao za to prije nego što sam film pogledao, ali meni nije niti smetalo niti mi uništilo užitak gledanja...jer sam pratio radnju, kaj se zbiva, kako će uopće doći to tog okrivljenja koje mi je tijekom gledanja filma i onako bilo na kraj pameti...
Iako ovdje nije niti bilo riječi o tako velikim spoilerima...jer takvi nekome zaista kvare užitak...
Last edited by
Dragonrage on 07 May 2008, 14:38, edited 1 time in total.
-
dr mladjo
nakon manje od sat vremena ugasio sam ga i više nikad pogledao niti me taj film zanima više...a sve zbog jednog spoilera
to znači da film nisi nikad pogledao do kraja?jedan od najboljih filmova 90,jedan od najboljih trilera ikad?ne znam tko je sad tu ispao lud?onaj koji ti je spoilao ali je film pogledao ili ti koji si ostao povrijeđen otkričem i ostao si s nepogledanih odličnim filmom.
znači li to također da ne gledaš ni jedan film dvaputa?
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
jigsaw
I Am David (2003) - 4/5, super film, ima jako zabavnu radnju, ono, logori i sve to, da ne spoilam i odlične glumce. Film iako ima ratnih prizora ja bih rekao da je to onako baš za djecu i obitelj. Mali je odličan glumac, dobro se snašao, a vidjeli smo ga i u Christmas Carol sa Patrickom Stewartom. Malo me u filmu iznervriralo što svi dječaku žele samo najgore, jedino oni kojima nešto dobro napravi ga cijene. No, veoma zabavan film.
-
filmofil
-
dr mladjo wrote:nakon manje od sat vremena ugasio sam ga i više nikad pogledao niti me taj film zanima više...a sve zbog jednog spoilera
to znači da film nisi nikad pogledao do kraja?jedan od najboljih filmova 90,jedan od najboljih trilera ikad?ne znam tko je sad tu ispao lud?onaj koji ti je spoilao ali je film pogledao ili ti koji si ostao povrijeđen otkričem i ostao si s nepogledanih odličnim filmom.
znači li to također da ne gledaš ni jedan film dvaputa?
rijetki su filmove koje gledam dva puta...samo remek djela, pulp fiction, reservoir dogs i takve stvari...ali filmove sa nekim velikim zapletima odgledam samo jednom
This is the Zodiac speaking.
-
Studeni
Zombie and the Ghost Train (1991)......jedan od "relativno slabijih" momenata Mike Kaurismakija, ali s dovoljnim brojem dobrih fora....imalo se na VHS-u i nestalo pa se jedva dočekalo...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
A$H
It's a Boy Girl Thing - 3/5 eto inace ne gledam ovakve filmove(romanticne komedije) pogledam jedan u 6 mjeseci..nije los film, ali stvarno nikaj novo..sve vec vidjeno i radnja iskoristena bezbroj puta(decko i cura koji si zamjene tijela pomocu neke magije od nekog antickog kipa)..tko se pali na ovakve filmove sigurno ce uzivat...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!