Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 May 2008, 12:40

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
A$H wrote: mislio sam pod time da kad odes na tvoj blog sve kaj je na prvoj strani od filmova su filmovi iz kina mega dobri cool....nemam dojam da gledas previse trash trasheva od horrorra i filmova..imamo isti ukus za filmove i gledamo/volimo iste filmove(kaj se tice glumaca,redatelja,radnje..)ali ja pogledam i filmove koji su dno dna..a imam dojam da ti nebi nikad pogledao npr. Octopus,King Kobra,Sasquoch...ako i bi nikad ne nalazis vremena za takve filmove...to je samo moje misljenje i dojam...mozda skrivas tu stranu sebe pa grijasim :lol: :lol:
Eto vidiš...varaš se...gledao bi ih...ali em mi se ne da skidati, a niti kupovat. Dapače...s guštom pogledam tako nešto samo nemam baš toliko prilika...
ja imam, pa lako se neki film posudi.. :lol:
Pa sad bih čak i mogao pošto sam napokon nabavio player koji čita divixe...vidjet ćemo... :wink:

A$H

Post by A$H » 07 May 2008, 12:42

ahh divx-i, nije vazno jer imam ih ionako na DVDu :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 07 May 2008, 12:48

A$H wrote:ahh divx-i, nije vazno jer imam ih ionako na DVDu :lol: :lol:
Ripaj onda... :wink: 8) :D

A$H

Post by A$H » 07 May 2008, 22:56

Doomsday - 4.5/5 super filmic, stvarno miks svega i svacega(Escape from New York, Residen Evil 2, Beowolf(onaj sa Lambertom), Mad Max...brdo filmova se nadje unutra..) ..ali je super ukomponirano, vazno da sam uzivao...jedino su neki djelovi ubitacno predvidljivi..za sad me svaki Marshall-ov film odusevio..nadam se da bude i sljedeci..

Boby

Post by Boby » 08 May 2008, 11:57

Dragonrage wrote:See No Evil 1,5/5 - TRAILER
WoW...nešto ovako loše i glupo nisam već dugo, dugo gledao. Neću trošiti previše riječi na ovo govno od filma, ali ipak moram reći par stvari, ako ništa drugo barem zato da spriječim mnoge druge koji ga nisu pogledali da to ikada i učine.
Ok...šta se tiče vizualne strane, dakle montaže i režije, film čak i ima neki određeni moderni horror štih koji smo imali prilike vidjeti primjerice u Hostelu, Sawu i ostalim sl. modernim hororima. Pohvalna je i scenografija, baš paše za horror ovakve vrste. Ali sve to smo već vijdeli bezbroj puta u mnogo bojim filmovima. Priča je žali Bože, a isto tako i glumci. Nevjerojatno koliko su loši i iritantni. Vjerujem da su glumci/natušćici bolji i ako ništa zabavniji u amaterskim filmovima nego ovi "profesionalci". Jednostavno ne znam tko je lošiji...lik koji glumi policajca ili netko do klinaca. Baš mi je bilo žao što nisu svi pocrkali nasilnom smrću LOL. Ništa bolji nije ni gl. negativac kojeg igra profi hrvač Glen "Kane" Jacobs... Em što fizički izgleda nevjerojatno glupo i retardirano em se i ponaša tako kroz cijeli film. Em nisu niti ubojstva nešto specijalno originalna niti zanimljiva...viđeno već bezbroj puta. A spominjati napetost ili priču bilo bi svetogrđe...
Za razliku od svih dosadašnjih filmova iz produkcije kompanije WWE Films koja kroz svoje filmove promovira svoje hrvačke zvijezde (The Rock, John Cena, Steve Austin), ovaj nije čak ni zabavan a kamo li nešto drugo.
Uglavnom...nemojte gledati ni za živu glavu!
Ma nije film tako loš. Da se bez problema jednom pogledati. Nekak mi se je učinilo da su ovime htjeli pokrenuti novu franšizu budući da su dosta uložili u stil negativca. Lik mi malo i vuče na Jasona. Inače, ako hoćete istinsko, neprobavljivo sranje onda pogledajete "Katakombe". Upravo je došao u videoteke i toliko je loš već od samog početka da sam ga izdržao pogledati do pola

Studeni

Post by Studeni » 08 May 2008, 12:23

Boby wrote:Inače, ako hoćete istinsko, neprobavljivo sranje onda pogledajete "Katakombe". Upravo je došao u videoteke i toliko je loš već od samog početka da sam ga izdržao pogledati do pola
ja samo kao izdržao do kraja....kakvo govno,jebote!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Wendigo

Post by Wendigo » 08 May 2008, 15:35

masters of horror s1/e8 - john carpenter´s cigarette burns
4/5 jedna od boljih iz prve sezone. jebena atmosfera, priča i naravno, udo kier. 8) :prayer:

Betmen

Post by Betmen » 08 May 2008, 17:38

A$H wrote:Doomsday - 4.5/5 super filmic, stvarno miks svega i svacega(Escape from New York, Residen Evil 2, Beowolf(onaj sa Lambertom), Mad Max...brdo filmova se nadje unutra..) ..ali je super ukomponirano, vazno da sam uzivao...jedino su neki djelovi ubitacno predvidljivi..za sad me svaki Marshall-ov film odusevio..nadam se da bude i sljedeci..
bezveze, ako cemo realno resident evl novi mi je 300x bolje napravljen nego ovo govno

A$H

Post by A$H » 08 May 2008, 17:54

Betmen wrote:
A$H wrote:Doomsday - 4.5/5 super filmic, stvarno miks svega i svacega(Escape from New York, Residen Evil 2, Beowolf(onaj sa Lambertom), Mad Max...brdo filmova se nadje unutra..) ..ali je super ukomponirano, vazno da sam uzivao...jedino su neki djelovi ubitacno predvidljivi..za sad me svaki Marshall-ov film odusevio..nadam se da bude i sljedeci..
bezveze, ako cemo realno resident evl novi mi je 300x bolje napravljen nego ovo govno
pa dobro, meni je RE3 totalni bullshit..sa kojim su totalno skrenuli od prave RE radnje...dok mi je ovo bilo super...di bi zavrsili kad bi svi voljenli iste filmove..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 May 2008, 02:02

Izbavitelj (1976)

I dan danas prejeben film, a nema nimalo gore efekata....samo atmosfera i ivica Vidović Legenda....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Betmen

Post by Betmen » 09 May 2008, 03:31

Zombie Strippers! http://www.imdb.com/title/tt0960890/

samo ću reći, HOLY FUCK :D ko voli makljažu, cice, pipice i pokoju smiješnu scenu definitivno mora pogledati ovaj film :D
zanemarimo priču i rasplet :)

scena sa biljarskim kuglama.... worrrrrrrddddddd

elrania

Post by elrania » 09 May 2008, 10:56

Betmen wrote:Zombie Strippers! http://www.imdb.com/title/tt0960890/

samo ću reći, HOLY FUCK :D ko voli makljažu, cice, pipice i pokoju smiješnu scenu definitivno mora pogledati ovaj film :D

mene su bas ta "prica" i "rasplet" odvratili od filma, ali priznajem da ima dovoljno originalnih gluposti u samoj radnji koji pridonose bar nekoj zabavi. ...iako je film zbilja naporan na djelovima. :lol:

SPOILER evo, ja sam se iskreno strgala na onu scenu kad su se sakrivali iza biljke, slike, kapaka :lol: da ih zena zombi ne skuzi ili ono na kraju kad englund da svima puske pa se ne zna koristiti njima :lol:
a scena s kuglama mi nije bas nesto extra. ja sam jos ocekivala da ce to pokazati malo detaljnije buduci da je ipak u pitanju jenna :mrgreen: KRAJ SPOILERA

A$H

Post by A$H » 09 May 2008, 11:27

skinuo ali nisam imao volju pogledat radje sam se bacio na Outpost :prayer: , ali eto budem danas na poslu pogledao..

Betmen

Post by Betmen » 09 May 2008, 19:32

Betmen wrote:
elrania wrote:teeth (2007) :rotflmao:
ovo je vrijedilo pogledati :lol: bio mi je vecinu vremena dosta spor, no sve je to nadoknadilo par urnebesnih scena.
zadnja s psom je brutalna :D
film zbilja nije nesto osobito dobar, ali sama tema ga cini posebnijim i zanimljivijim... jedina izuzetno odbojna stvar u cijelom ostvarenju je john hensley :?
PREJEBEEEENNN :D ili onaj pogled koji je zenska imala kada ju je lik dotaknuo prstom po ustima :D
edukacija http://www.youtube.com/watch?v=onRotSlD ... llymix.tv/

must see :D

Betmen

Post by Betmen » 09 May 2008, 19:40

elrania wrote:
Betmen wrote:Zombie Strippers! http://www.imdb.com/title/tt0960890/

mene su bas ta "prica" i "rasplet" odvratili od filma, ali priznajem da ima dovoljno originalnih gluposti u samoj radnji koji pridonose bar nekoj zabavi. ...iako je film zbilja naporan na djelovima. :lol:

SPOILER evo, ja sam se iskreno strgala na onu scenu kad su se sakrivali iza biljke, slike, kapaka :lol: da ih zena zombi ne skuzi ili ono na kraju kad englund da svima puske pa se ne zna koristiti njima :lol:
a scena s kuglama mi nije bas nesto extra. ja sam jos ocekivala da ce to pokazati malo detaljnije buduci da je ipak u pitanju jenna :mrgreen: KRAJ SPOILERA
mogu reci da je jenna na skroz drugom nivou razgibljivosti prema ostalim glumicama u filmu :) i da vidi joj se pipica :)

Post Reply