Od Velike Britanije do Rusije; od Italije do Norveške
-
A$H
sve mi to nekako blesavo trebali su se drzat originalnog kraja...
Spoiler
Code: Select all
Following the events after the US ending, Sarah has escaped from the cave and has found aid at a nearby hospital. Now, mentally scarred and unable to speak, she helps lead a search and rescue team back to the cave in hopes of finding survivors.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
dr mladjo
več vidim-juno je preživjela i postala poglavica onog plemena čudovišta.zadnji obračun između nje i sarah.borba pijucima..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
Scarface
A$H wrote:sve mi to nekako blesavo trebali su se drzat originalnog kraja...
Spoiler
Following the events after the US ending, Sarah has escaped from the cave and has found aid at a nearby hospital. Now, mentally scarred and unable to speak, she helps lead a search and rescue team back to the cave in hopes of finding survivors.
Preloše.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
dr_gonzo
-
Ghostface wrote:A$H wrote:sve mi to nekako blesavo trebali su se drzat originalnog kraja...
Spoiler
Preloše.
Nepotreban nastavak ako se gleda ovakav sadržaj radnje....bolje bi bilo staviti novu radnju i nove glumce.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Vorador
Ne vjerujem da ću ovo gledati. Možda ako uleti onako usput...
-
shogo
ma kaj nije ona umišljala da je pobjegla??ja mislio da nitko nije preživio??pa tko je ostao na kraju u zadnjoj sceni u špilji onda?????????
-
dr mladjo
ah kad su pare u pitanju sve će se izmijenit..
-
A$H
shogo wrote:ma kaj nije ona umišljala da je pobjegla??ja mislio da nitko nije preživio??pa tko je ostao na kraju u zadnjoj sceni u špilji onda?????????
pa u originalnom kraju svi pogibaju, ali kao sto gore pise film prati US kraj di zenska prezivi na kraju...ako nisi znao imas dva kraja filma..
-
dr_gonzo
-
A$H wrote:shogo wrote:ma kaj nije ona umišljala da je pobjegla??ja mislio da nitko nije preživio??pa tko je ostao na kraju u zadnjoj sceni u špilji onda?????????
pa u originalnom kraju svi pogibaju, ali kao sto gore pise film prati US kraj di zenska prezivi na kraju...ako nisi znao imas dva kraja filma..
Nije baš da svi poginu, jer je Sarah još bila živa samo što je ostala u špilji (a ni Juno nije bez izgleda da je nekako uspjela preživjeti....iako su male šanse).
Glupo mi je ovo sa drugim djelom što prati američki kraj, a mi svi ostali koji su gledali Englesku verziju i kojima je ona odlična...tko nas jebe. Jebeni Ameri

....
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
A$H
dr_gonzo wrote:A$H wrote:shogo wrote:ma kaj nije ona umišljala da je pobjegla??ja mislio da nitko nije preživio??pa tko je ostao na kraju u zadnjoj sceni u špilji onda?????????
Nije baš da svi poginu, jer je Sarah još bila živa samo što je ostala u špilji (a ni Juno nije bez izgleda da je nekako uspjela preživjeti....iako su male šanse).
Glupo mi je ovo sa drugim djelom što prati američki kraj, a mi svi ostali koji su gledali Englesku verziju i kojima je ona odlična...tko nas jebe. Jebeni Ameri

....
da ali ako ce se realno nakon sto smo vidjeli kaj sve moze ona gamada sumnjam da bi njih nekam cudom ostavili zive...

-
GreenHornet
Ubrzo će svaka država imati svoju verziju kraja...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
dr mladjo
uskoro ćemo od the descenta dobit novi cave...
-
Knatchbull
A$H wrote:da ali ako ce se realno nakon sto smo vidjeli kaj sve moze ona gamada sumnjam da bi njih nekam cudom ostavili zive...

Sarah je još živa, nju mogu izvuči iz spilje za nastavak, ali Juno je mrtva 100%
dr mladjo wrote:uskoro ćemo od the descenta dobit novi cave...
treba ih

ako to naprave

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Charlie surfs again
by Charlie surfs again » 13 May 2008, 20:52
A jel gledo neko njegov poslednji DOOMSDAY (2008) - znachi DNO, ne verujem kako chovek koji je napravio The Descent moze da napravi takvo SF-akciono sranje ?!

"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
-
A$H
Charlie surfs again wrote:A jel gledo neko njegov poslednji DOOMSDAY (2008) - znachi DNO, ne verujem kako chovek koji je napravio The Descent moze da napravi takvo SF-akciono sranje ?!

vecina imas i topic o filmu..i meni osobno sasvim dobar film...