Asfodel wrote:
Pa hello da su žene/cure neuredna bića!

I ja sam mrvicu neuredna, ali sam tog svjesna pa pospremim kad netko dođe
neuredna sam i ja. redovito imam knjige poredane na tepihu do kreveta kad citam ili radim nesto i ves poslozen preko fotelja umjesto u ormaru, al i to brzo pospremim, no ovdje je rijec o prljavosti.
shvacam razbacanu robu, papire, knjige itd, al nije mi jasno kako netko moze spavat s korama od narance na jednoj strani kreveta, cuvat tanjure od juha, cokolina, mesa itd. na krevetu ili podu spavace sobe ili pak ostavljat hrpe neopranog suda da stoje preko tj dana.. ista stvar sa smecem. da joj ga stavim pod jastuk, mislim da ne bi skuzila

a da ne govorimo o higijeni u kupaoni gdje mi ostanu naslage crnih vlasi po polcicama, kadi, lavabou...koji inace nije u upotrebi vec 2mj jer je zastopan. kada se dala srediti, al ovo nikako
nitko nikoga ne tjera da riba stan, al osnovna higijena, bilo musko ili zensko, se mora imati. pogotovo ako osoba toliko paznje posvecuje lickanju, mazanju, spricanju, stogod. mada je i to vise manje samo povrsinski, jer imam dojam i da fale neke osnovne navike osobne higijene, no bilo bi vec dosta s primjerima
i sad ti zivi s tim.