Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
-
Ghrall
-
Ghrall
-
filmofil
nisam gledao original...ali puno više sam očekivao od rimejka, dat ću mu opet priliku za par godina...kada čujem u imenu filma invasion onda očekujem da će čovječanstvo borit se protiv čega god i da će atmosfera biti nabijena, ali u ovom filmu pratimo 2 lika koji cijeli film razgovaraju, razgovaraju, razgovaraju i opet razgovaraju...čak niti ne bježe niti ih itko lovi osim pred kraj nego oni razgovaraju, razgovaraju, razgovaraju................Ghrall wrote:Meni je to jedan od filmova koji me je oduševio.Stvarno fenomenalno ostvarenje, bar meni.A kakav ti je original iz 1956.?Ako si gledao.filmophil wrote:invasion of the body snatchers 1978...jebeno dosadan film, 2 sata ničega, radnja je nula...ocjena 2/5
This is the Zodiac speaking.
-
Ghrall
Meni je atmosfera nabijena ali onako na drugi način.Ne tolio akcijski.Inače ni ja nisam gledao original samo me zanimalo dal si gledao.A ni onaj iz 2007. nisam isto gledao.filmophil wrote:nisam gledao original...ali puno više sam očekivao od rimejka, dat ću mu opet priliku za par godina...kada čujem u imenu filma invasion onda očekujem da će čovječanstvo borit se protiv čega god i da će atmosfera biti nabijena, ali u ovom filmu pratimo 2 lika koji cijeli film razgovaraju, razgovaraju, razgovaraju i opet razgovaraju...čak niti ne bježe niti ih itko lovi osim pred kraj nego oni razgovaraju, razgovaraju, razgovaraju................Ghrall wrote:Meni je to jedan od filmova koji me je oduševio.Stvarno fenomenalno ostvarenje, bar meni.A kakav ti je original iz 1956.?Ako si gledao.filmophil wrote:invasion of the body snatchers 1978...jebeno dosadan film, 2 sata ničega, radnja je nula...ocjena 2/5
- john_constantine
- A$H
- elrania
king arthur (2004)
gledala sam ovo sinoc po 3. put jer nije bilo pametnijeg posla te mi je film zbilja postao dosadan. prvi put je bio zanimljiv i djelovao je puno razradenije i pametnije; smisleniji i dublji dijalozi, epski duh u pozadini i odlican glavni junak... sad se zapitah sto mi je bilo tada
razocarale su me borbe koje su kratke i pomalo povrsne... dosta se povodim i za braveheartom, koji mi je odlican upravo zbog dobro obavljenih bitaka pa mozda nisam bas fer prema ostalim filmovima slicnog tipa, no sto je tu je.
vizualno, film je u plusu i ugodaj je ok, no brzo se izgubi.
gledala sam ovo sinoc po 3. put jer nije bilo pametnijeg posla te mi je film zbilja postao dosadan. prvi put je bio zanimljiv i djelovao je puno razradenije i pametnije; smisleniji i dublji dijalozi, epski duh u pozadini i odlican glavni junak... sad se zapitah sto mi je bilo tada
razocarale su me borbe koje su kratke i pomalo povrsne... dosta se povodim i za braveheartom, koji mi je odlican upravo zbog dobro obavljenih bitaka pa mozda nisam bas fer prema ostalim filmovima slicnog tipa, no sto je tu je.
vizualno, film je u plusu i ugodaj je ok, no brzo se izgubi.
- dr mladjo
mladost,glupost,ludost.važno je da se filmski ukus sad popravioelrania wrote:king arthur (2004)
gledala sam ovo sinoc po 3. put jer nije bilo pametnijeg posla te mi je film zbilja postao dosadan. prvi put je bio zanimljiv i djelovao je puno razradenije i pametnije; smisleniji i dublji dijalozi, epski duh u pozadini i odlican glavni junak... sad se zapitah sto mi je bilo tada![]()
Akira (1988)-odličan film te jedna od najboljih anima ikad.stvarno me čudi kako ovo nije na imdb 250. 10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
blood diamond (2006)
izuzetno dobar film s nekoliko prica isprepletenih u svrhu formiranja glavne radnje koja u sebi nosi dosta hladnoce, surovosti i tezine. bilo je filmova koji su u tom pogledu bili puno jaci, no ovome se ne moze zamjerati i rec da nije uspio u dobrom predstavljaju svojih tema. dicaprio me jos jednom uvjerio u svoj talent i karizmu i zbilja mi je draga pojava na platnu. dosta sam dugo na njega gledala ko na onog iz titanika, no zasluzeno se odvojio od tog stereotipa i izrastao u odlicnog glumca.
i drago mi je jos sto nisu forsirali s romancom u filmu i sto su je ostavili na onome prikazanom.
izuzetno dobar film s nekoliko prica isprepletenih u svrhu formiranja glavne radnje koja u sebi nosi dosta hladnoce, surovosti i tezine. bilo je filmova koji su u tom pogledu bili puno jaci, no ovome se ne moze zamjerati i rec da nije uspio u dobrom predstavljaju svojih tema. dicaprio me jos jednom uvjerio u svoj talent i karizmu i zbilja mi je draga pojava na platnu. dosta sam dugo na njega gledala ko na onog iz titanika, no zasluzeno se odvojio od tog stereotipa i izrastao u odlicnog glumca.
i drago mi je jos sto nisu forsirali s romancom u filmu i sto su je ostavili na onome prikazanom.
- Evil Xander
- Knatchbull