Ćevapi

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 01 Apr 2008, 21:06

Meni cola najbolje paše s tim.....inače nisam neki ljubitelj cole, al hebeno paše tad 8)

i ima puno ljudi koji ne mogu pit pivu nakon obilnijeg jela, preteška je..

...i mrzim jogurt! :twisted: (no preporuča se za smirivanje alkoholnog zadaha na dan mamurluka)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Studeni

Post by Studeni » 01 Apr 2008, 21:39

Cannibalist wrote:
elrania wrote:hej! :twisted:

jogurt je odlican! ja ga kombiniram uz sve panirano, pohano... savrseno pase uz pikantna jela
ma znam al mi je fakat smjesno jogurt uz ćevape, moram to jos probat :D
jogurt i jeste br.1 piće uz ćevape! u Bosni gdje su ćevapi prvoklasni, a ne kao u HR, skoro pod obavezno se pije jogurt i to domaći!
u Zg sam jednom jeo ćevape koji se rade po sarajevskoj recepturi i relativno su blizu sarajevskih po kvaliteti (jedno dva koplja iza) i rade također domaći kajmak kao i u Sarajevu (kugla koja se ubaci u lepinju i onda se fino otopi i prelije preko ćevapa)....enivej, pošto vidim da si iz Zg pokušaj,ako mjesto još postoji....mislim da se zvalo "Čujić grill"....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

A$H

Post by A$H » 01 Apr 2008, 21:49

ja si to sam napravim :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 01 Apr 2008, 22:48

Studeni wrote:
Cannibalist wrote:
elrania wrote:hej! :twisted:

jogurt je odlican! ja ga kombiniram uz sve panirano, pohano... savrseno pase uz pikantna jela
ma znam al mi je fakat smjesno jogurt uz ćevape, moram to jos probat :D
jogurt i jeste br.1 piće uz ćevape! u Bosni gdje su ćevapi prvoklasni, a ne kao u HR, skoro pod obavezno se pije jogurt i to domaći!
u Zg sam jednom jeo ćevape koji se rade po sarajevskoj recepturi i relativno su blizu sarajevskih po kvaliteti (jedno dva koplja iza) i rade također domaći kajmak kao i u Sarajevu (kugla koja se ubaci u lepinju i onda se fino otopi i prelije preko ćevapa)....enivej, pošto vidim da si iz Zg pokušaj,ako mjesto još postoji....mislim da se zvalo "Čujić grill"....
mislim da je to u dubravi, nisam siguran.
al meni najbolji cevapi u ZG su na branimirovom placu, tamo di su one 2 pecenjare al ne ona ljeva glupa
neg onda desna mislim da se zove "Banjalucki ćevapi Mrvica", prejebeni su mi tamo. :D
"Six strings to cover fear..."

Studeni

Post by Studeni » 02 Apr 2008, 00:22

Cannibalist wrote:[
mislim da je to u dubravi, nisam siguran.
al meni najbolji cevapi u ZG su na branimirovom placu, tamo di su one 2 pecenjare al ne ona ljeva glupa
neg onda desna mislim da se zove "Banjalucki ćevapi Mrvica", prejebeni su mi tamo. :D
jeste ni ti nisu loši...ali sarajevska škola (meni bar) je bolja od banjalučke (mada svaka čast)....relativno slabo znam ZG,ali sjećam se da je kraj tog "Čujić grilla" bila neka pizzeria "Basquiera" ili nešto.....ne bih rekao da je to u Dubravi,ali,kao što rekoh sa Zg sam na manje-više na "vi"...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Apr 2008, 16:07

kod trovača u ilici (keglić ili trg francuske kako vam paše..) dobiješ kajmak u lepinji i jebeno je. ja znam nekad sam o to i luk uzeti. :lol:

Betmen

Post by Betmen » 02 Apr 2008, 18:26

issss vi fakat niste ni bili na najboljim cevapima u zg, precko, 4 cevabđinice koje su prebolesne i sve su si blizu...

marinero, kod dede, kotač i jos jedna koje se nemrem sjetit :)
cevapi su prebolesni, kod dede dobijes lepinju ko dno od tanjura, ogromna je sa kajmakom predivna stvar...

marinero ima dobitnu kombinaciju najfinije cevape u zg, i tocenu bavariu :) koja ne kvari okus jer je prefino pivo :)

i ne pricam o cevapima koji su ok, nego koji su orgazmicni!!! vidim da je netko spomenuo rubelj? hahah to je odvratno, ko to jos jede?

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Apr 2008, 19:26

Betmen wrote:issss vi fakat niste ni bili na najboljim cevapima u zg, precko, 4 cevabđinice koje su prebolesne i sve su si blizu...

marinero, kod dede, kotač i jos jedna koje se nemrem sjetit :)
cevapi su prebolesni, kod dede dobijes lepinju ko dno od tanjura, ogromna je sa kajmakom predivna stvar...

marinero ima dobitnu kombinaciju najfinije cevape u zg, i tocenu bavariu :) koja ne kvari okus jer je prefino pivo :)

i ne pricam o cevapima koji su ok, nego koji su orgazmicni!!! vidim da je netko spomenuo rubelj? hahah to je odvratno, ko to jos jede?
e pa takvi su kod trovača. nakon njih ti je sve smeće, a što se tiče rubelja slažem se. drastično se pokvario i pretvorio u sjenu onoga što je bio prije desetak godina.. :?

Asfodel

Post by Asfodel » 02 May 2008, 10:39

Jučer jela ćevape nakon duuugo.... :D

I definitivno ne smijem zalijevat pivom....cola 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 02 May 2008, 10:58

je menicevapi jako doro pasu uz kolu....ide ko kod srbina na ravnice??
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

just me

Post by just me » 02 May 2008, 10:59

Baš ste mi napravili gušt... šibam kod Mirze!
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Wendigo

Post by Wendigo » 02 May 2008, 11:11

horrorfan wrote:je menicevapi jako doro pasu uz kolu....ide ko kod srbina na ravnice??
bio sam 2 puta. jebeno! :prayer: još da malo sredi lokal..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 May 2008, 11:55

Uf neki dan u Lovorki, spektakl od šopske salate, gurmanskih pljeskavica, malog voza, gljiva sa kajmakom na žaru itd... Jebeno meso

Wendigo

Post by Wendigo » 02 May 2008, 12:01

HorrorHR wrote:Uf neki dan u Lovorki, spektakl od šopske salate, gurmanskih pljeskavica, malog voza, gljiva sa kajmakom na žaru itd... Jebeno meso
što je to?

Aryx

Post by Aryx » 02 May 2008, 15:49

Wendigo wrote:
HorrorHR wrote:Uf neki dan u Lovorki, spektakl od šopske salate, gurmanskih pljeskavica, malog voza, gljiva sa kajmakom na žaru itd... Jebeno meso
što je to?
vola ? :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply