Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Boby

Post by Boby » 30 Apr 2008, 17:11

Ovo vezano za Močvaru mi nije baš toliko bitno i svejedno mi je hoćeju li ju zatvoriti ili ne jer me baš ne privlači. Ono što me užasava je činjenica da se 29. lipnja zatvara Tolkien na Gornjem gradu. Prije manje od dvije godine zatvorili su veliki Tolkien a sada zatvaraju i mali. Nisam inače ljubitelj Gospodara prstenova ali ti su mi bircevi bili jedni od najlijepših i najugodnijih za izaći. Sada ih nadomještavaju s ušminkanim, minimalističkim i neukusnim stereotipovima od birceva. Kako se uopće može desiti da se gotovo u svakoj sezoni jedan od ovakvih osobitih birceva zatvori. Još malo pa ih grad neće imati

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Apr 2008, 18:18

elrania wrote:i, jel ide tko veceras? :mrgreen:
Nope :twisted: Jer će uskoro u Sisku izvest to isto, čak će ponovit foru s Marinom Perazić
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2008, 18:20

Asfodel wrote:
Nope :twisted: Jer će uskoro u Sisku izvest to isto, čak će ponovit foru s Marinom Perazić
tek sad skuzih da ce ona doc... i da sam je vec jednom vidjela na dirty dancingu prosle godine :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Apr 2008, 18:23

elrania wrote:
Asfodel wrote:
tek sad skuzih da ce ona doc... i da sam je vec jednom vidjela na dirty dancingu prosle godine :lol:
I kakva je? Jel žari i pali? :twisted: :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 30 Apr 2008, 18:26

Asfodel wrote:
elrania wrote:
Asfodel wrote: Nope :twisted: Jer će uskoro u Sisku izvest to isto, čak će ponovit foru s Marinom Perazić
I kakva je? Jel žari i pali? :twisted: :lol:
o da. ma najbolja je :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Apr 2008, 20:35

Boby wrote:Ovo vezano za Močvaru mi nije baš toliko bitno i svejedno mi je hoćeju li ju zatvoriti ili ne jer me baš ne privlači. Ono što me užasava je činjenica da se 29. lipnja zatvara Tolkien na Gornjem gradu. Prije manje od dvije godine zatvorili su veliki Tolkien a sada zatvaraju i mali. Nisam inače ljubitelj Gospodara prstenova ali ti su mi bircevi bili jedni od najlijepših i najugodnijih za izaći. Sada ih nadomještavaju s ušminkanim, minimalističkim i neukusnim stereotipovima od birceva. Kako se uopće može desiti da se gotovo u svakoj sezoni jedan od ovakvih osobitih birceva zatvori. Još malo pa ih grad neće imati

whaaaaaat? :shock: :shock: neeeeee, pa koji im je k....? :evil: :cry: ma daj pa nemrem vjerovati... di ću sad za halloween na cider. :cry:
i da, totalno se slažem s tobom u vezi ovih bezdušnih i hladnih minimalističkih birceva. mislim, nisam baš neki bircaški tip i preferiram cuganje na klupici sa ekipom, ali zatvaranja ovakvih ugodnih i toplih mjesta su sramotna i jadna...

sry za offtopic ali ovo je stvarno katastrofa..

Boby

Post by Boby » 01 May 2008, 12:21

Ma trebali bi otvoriti topic o ovakvim stvarima. Jučer sam tamo ružio nakon kazališta sve do ponoći. Od sada ću stalno tam ići u ova dva mjeseca da iskoristim vrijeme dok ga još ima. Ugostitelji su rekli da će svaki vikend biti žestoki partyi u znak dobre oproštaljke

Wendigo

Post by Wendigo » 02 May 2008, 11:16

ide tko na tribute doorsima sutra u boogaloo? ja idem najvjerojatnije ako uspijem frendove nahuškati. ovo će mi biti 4. put da ih gledam/slušam. :D

Gosp.

Post by Gosp. » 02 May 2008, 18:54

Bio sam, ali sam zakasnio na M.P.
Onoliko muke oko karata još nisam doživio.
Čovjek mora varati da bi ušao. Bilo mi je žao onih koji su ostali vani. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

elrania

Post by elrania » 02 May 2008, 22:33

Gosp. wrote:
Bio sam, ali sam zakasnio na M.P.
Onoliko muke oko karata još nisam doživio.
Čovjek mora varati da bi ušao. Bilo mi je žao onih koji su ostali vani. :lol:
ja sam ostala vani :lol:
jos i rekoh svojima nek netko odmah ode uzet cim dodemo, ali ne... u pola 1 se sjetilo otic pogledat jel se red smanjio :lol: a koja su to cupanja bila za ulaz... jedna cura je 2 puta u 10 min uletila i molila jel netko ima viska kartu da joj proda
na kraju mi je vec postalo svejedno, te s 20 kn vise odsetah doma, izbjegavsi guzvu unutra...

Gosp.

Post by Gosp. » 03 May 2008, 12:20

Ma znam, užasno.
Jedva sam ušao unutra i to poslije 2.
Previše ljudi, iako nije bilo uopče loše. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Samhain

Post by Samhain » 06 May 2008, 19:56

hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
inače slušam sve kvalitetno, nađe se koja stvar od Massive attacka, volim dobre soundtrackove.. nisam skeptik niti ne namjeravam biti.
that`s it.
bilo bi bolje da me pitate što ne slušam. :mrgreen:
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Wendigo

Post by Wendigo » 06 May 2008, 21:38

Samhain wrote:hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
inače slušam sve kvalitetno, nađe se koja stvar od Massive attacka, volim dobre soundtrackove.. nisam skeptik niti ne namjeravam biti.
that`s it.
same here. :lol:
ali definitivno nikada: dance, turbo folk i sve njegove vrste i podvrste, i hip-hop/rap..

Samhain

Post by Samhain » 06 May 2008, 22:14

Wendigo wrote:
Samhain wrote:hmmm... mogu reći da slušam od laganog rocka kao Doors ili Brian Adams do black metala kao što je Marduk.
that`s it.
same here. :lol:
ali definitivno nikada: dance, turbo folk i sve njegove vrste i podvrste, i hip-hop/rap..
ma moj čovjek.

također. to ne bih slušao ni mrtav.
plus oni boy bandovi... jedino su mi podnošljivi ako ih netko objesi na vrbu...
cijela naša estrada, čast izuzecima...
Severina bi po meni trebala biti prva u redu kao pokusni kunić za nuklearno oružje.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Aryx

Post by Aryx » 08 May 2008, 03:27

ide li tko na The Best Of The Best u petak ? http://www.thebest.hr/index.php?option= ... &Itemid=36
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Post Reply