RTL Top Model
- Asfodel
- elrania
ne znam kak se koja zove i niti jedna mi bas nije bas zapela za oko. opcenito su nase hrvatske manekenke dosta lose u usporedbi sa svjetskim, a ni ove cure bas nisu bas rodeni modeli i dosta su "obicne" za tu ulogu.
ovaj sam vikend slucajno naletila na to i ostala gledati...trashy.
i evo, prokopah im bas po stranici te mi je ova prva sasvim ok, no ne sjecam se da je bas tak dobro izgledala na tvu.
djevojke
a i ova tea je dosta blizu nekom standardnom tipu manekenke te mozda jos najvise zasluzuje pobjedu, no pokazala se nesposobnom u prosloj emisiji...
ovaj sam vikend slucajno naletila na to i ostala gledati...trashy.
i evo, prokopah im bas po stranici te mi je ova prva sasvim ok, no ne sjecam se da je bas tak dobro izgledala na tvu.
djevojke
a i ova tea je dosta blizu nekom standardnom tipu manekenke te mozda jos najvise zasluzuje pobjedu, no pokazala se nesposobnom u prosloj emisiji...
- Asfodel
A taaako, onad su meni Sabina i eventualno Marina...
I Tea je mi je draga, ali je nekako previše poštena i nesnalažljiva, ona izgleda jedina tam ne želi ić preko leševa (dakle neće daleko dospijet
) a mačak
Onu kučku Kristinu treba na lomaču, zapamtila sam od prije da je pokvarena do srži
A ta mala Valentina me živcira jer ne znam koliko to već traje, a ona još uvijek ne zna hodat... bokte ubij se!
I Tea je mi je draga, ali je nekako previše poštena i nesnalažljiva, ona izgleda jedina tam ne želi ić preko leševa (dakle neće daleko dospijet
Onu kučku Kristinu treba na lomaču, zapamtila sam od prije da je pokvarena do srži
A ta mala Valentina me živcira jer ne znam koliko to već traje, a ona još uvijek ne zna hodat... bokte ubij se!
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
- elrania
crvena se zna dobro snac i ok mi je bila kad je trebala izvoditi odredene ekspresije. ove ostale ko da pokusavaju nasmijati ljude, a ne djelovati kolko tolko profesionalno.John_Ryder wrote:ona crvena je sexy,grrrrr. a ona s skroz kratkom kosom zgleda ko štakor
a malo me podsjeca na onu crvenu iz one serije 8 simple rules... for dating my teenage daughter
aj, navijam za teu
- Wendigo
također.Aryx wrote:joj vidio sam prije par tjedana to koji rofl , gledao sam e skipom i umirao od smijeha , vrhunski trash![]()
![]()
- HorrorHR
- Site Admin
http://www.index.hr/xmag/clanak/index-d ... 85225.aspx
imaju par dobrih pointova, posebice ono pod #4

imaju par dobrih pointova, posebice ono pod #4
- sikeone
onaj modni agent mi se i činio kao neki muljator nakon ovoga bi mogao biti i nogometni menađerHorrorHR wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/index-d ... 85225.aspx
imaju par dobrih pointova, posebice ono pod #4![]()
-
GreenHornet
- elrania
ovo pod dva je bilo jasno od samog pocetka i ne znam zbog cega se svi povode za time sto je prezentirano.HorrorHR wrote:http://www.index.hr/xmag/clanak/index-d ... 85225.aspx
imaju par dobrih pointova, posebice ono pod #4![]()
da zena ima ikakve veze s manekenstvom, ne bi vodila eksploziv na rtlu i radila zivotnu karijeru iz toga
a i 4 je smijurija. prosli put su bas spomenuli da je joy u pitanju i strgah se
- Scarface
jigsaw wrote:Ma kratkokosa je najbolja, kakav štakor...to je rekao onaj pederkasti modni dizajner jer ima takvu kosu...
Uz dužno poštovanje prema tvom mišljenju ipak moran reć da je meni ta ženska gadna ka k****.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.