Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Aryx

Post by Aryx » 25 Dec 2006, 22:45

joj neznam da li da si narucim dvd Evil aliens ... kaj mislite :) ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 25 Dec 2006, 22:46

john_constantine wrote:
A$H wrote:upravo gledam na tv-u Mr. Hula-hoop nikaj posebno,ali kad se pojavio Bruce Campbell film je postao odjedanput bolji :lol:
je, ja sam pah pomislio da to daju buba hop. :lol:
da nisi mislio bubba ho-tep :lol:
Last edited by A$H on 25 Dec 2006, 22:47, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 25 Dec 2006, 22:46

Aryx wrote:joj neznam da li da si narucim dvd Evil aliens ... kaj mislite :) ?
ako ima neke jebene dodatke,ak ne ja nebi.. :lol:

Aryx

Post by Aryx » 25 Dec 2006, 22:48

ajde ash jos malo pa 500 postova

A$H

Post by A$H » 25 Dec 2006, 22:49

Aryx wrote:ajde ash jos malo pa 500 postova
ta-dam

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Dec 2006, 22:58

a što onda? valja li taj evil aliens ili ne? Interesira me samo radi one scene kada alien siluje žensku. :lol: :lol: i ona scena s kombajnom.

Aryx

Post by Aryx » 25 Dec 2006, 23:09

meni je suludo zabavan film ...

Evil Xander

Post by Evil Xander » 25 Dec 2006, 23:23

john_constantine wrote:a što onda? valja li taj evil aliens ili ne? Interesira me samo radi one scene kada alien siluje žensku. :lol: :lol: i ona scena s kombajnom.
Evil Aliens je jedan od boljih filmova koje sam gledao zadnjih par godina. Impresivno je campy i zabavan.

Jasno, ako ocekujes ikakav pretenciozni film, ultra zahtjevnih uloga, dramaturgije za jednog Pulitzera te ludog kadriranja i fotografije, morati ces pogledati negdje drugdje.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Aryx

Post by Aryx » 26 Dec 2006, 02:15

evil aliens mi stoji uz bad taste i braindead po zabavi i krvi i humoru

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2006, 10:49

jebeni imbd - baš sam se sjetio da imam originalni VHS Daffy duck quackbuster i da je tamo bila scena s prepariranom jelenskom glavom koja oživi, pa puca iz puške u ustima. A postoji isto takav film s tom scenom, pa odem i pogledam u imbd na taj film, pa trivia, ali u kurca, samo nekakav nevažan podatak. :evil: Sada se pitam da li taj film uopće postoji?

A$H

Post by A$H » 26 Dec 2006, 12:29

Upravo sam skinuo film pod nazivom Dark Reality(2006) i evo jedini komentar na IMDb:

I know if I was a low budget film maker I would probably be checking this page to find out what people are saying about it. So I really hope the creators of the movie actually read this! I think you should find a way to repay me for the hour and a half of life I just wasted watching this garbage. Please STOP making movies about something you probably fantasize about. Just stop making movies all together...you are one of the reasons it is so hard for indie filmmakers to make it big. Do the world a favor and get a job a McDonalds or something so you can do something productive with your life! I feel like calling blockbuster to complain that they actually carried this film in their store...

crko sam od smijeha...neću još neko vrijeme pogledat film.. :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Dec 2006, 13:16

john_constantine wrote:jebeni imbd - baš sam se sjetio da imam originalni VHS Daffy duck quackbuster i da je tamo bila scena s prepariranom jelenskom glavom koja oživi, pa puca iz puške u ustima. A postoji isto takav film s tom scenom, pa odem i pogledam u imbd na taj film, pa trivia, ali u kurca, samo nekakav nevažan podatak. :evil: Sada se pitam da li taj film uopće postoji?
Je, od tud mi je bila poznata ta scena. Quackbusters na VHSu sam bas dobio u to vrijeme sa Novu Godinu. Ja ti kažem da si si u glavi smiksao tu scenu i ono is House...

Aryx

Post by Aryx » 26 Dec 2006, 13:59

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:jebeni imbd - baš sam se sjetio da imam originalni VHS Daffy duck quackbuster i da je tamo bila scena s prepariranom jelenskom glavom koja oživi, pa puca iz puške u ustima. A postoji isto takav film s tom scenom, pa odem i pogledam u imbd na taj film, pa trivia, ali u kurca, samo nekakav nevažan podatak. :evil: Sada se pitam da li taj film uopće postoji?
Je, od tud mi je bila poznata ta scena. Quackbusters na VHSu sam bas dobio u to vrijeme sa Novu Godinu. Ja ti kažem da si si u glavi smiksao tu scenu i ono is House...
joj imao sam neki vhs di je bio taj crtic kao puno horror prica s likovima iz crtica oni zekoslav mrkva i ti ... mogao bi bas to potraziti

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Dec 2006, 15:15

moguće je da sam si to sam zamislio.... A house sam prvi put pogledao tek prošli tjedan. :lol: Ma sve mi se više čini da sam si to sam zamislio, ali opet... :wink:

Ali još uvijek tražim onaj film za alienom kojemu su izgleda vojnici ubili družicu, pa se on osvećuje - tu je baš bila nekakva scena gdje alien zarobi nekog vojnika i onda nožem napravi ranu, a onda nekakvom spravicom nalik na dugu metalnu žicu iz koje izađe tri ili dvije sitne kandžice (kao vilica s iskrivljenim vrhovima) i krene prema oku ili nosu. Ma znam da ga je mučio da bi prizvao druge vojnike.

Zombiemachine

Post by Zombiemachine » 26 Dec 2006, 15:53

@horrorHr
House on the edge of the park? Nije loše.
Krv je moje svjetlo i moja tama.

Locked