mmmm Nu Image produkcijaGhrall wrote:Mega snake - Standardno mutavi film Tibora Takacsa sa katastrofalnim glumcima ali mene njegov svaki film zabavi donekle pa je tako i ovaj.
Koji ste horror zadnji gledali?
- green man
nije bas horror vec psiholoski triler ali vrijedan spomena...first born ili na naski prvorodjeni...najprije sam mislio da je neka kopija the omena ili rosemary's baby ali sve se uglavnom odvija po glavi glavnog lika kojeg je dobro odglumila elizabeth shue. kraj je predobar a jos je gore sta je taj scenarij moguc i izvan fikcije...
-
GreenHornet
Pogledao do kraja...Bome Jason dobio batina u donekle fer fightu,ipak je šerif koristio palicu i kamen,ali naš omiljeni luđak zadnjim atomom snage plasira svoju specijalku (lomljenje glave rukama) i pobjeđujeGreenHornet wrote:Odgledao prvih pola sata "Friday 13th-Jason lives" ali nažalost zaspao...Onako,čini mi se jedan od boljih u tom serijalu...
Inače,film je vrlo dobar
7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- marcato
Zadnje sto sam pogledao je Necronomicon iz 1993...........hm........iako je jako tesko H.P. Lovecraft-a prenjeti na"pokretne slike".........u ovom omnibusu od tri pricice doima se nekako prolaznim.
Meni osobito nekako pobudilo nostalgiju za "bljestavim" horror-ima iz 80-ih.............poput Re-Animatora i slicnome............
U svakom slucaju preporuka za prosjecnog i ortodoksnog horror fun-a, jedna izvrsna "popuna" u danasnja vremena u kontekstu "serviranja" istoga.
Meni osobito nekako pobudilo nostalgiju za "bljestavim" horror-ima iz 80-ih.............poput Re-Animatora i slicnome............
U svakom slucaju preporuka za prosjecnog i ortodoksnog horror fun-a, jedna izvrsna "popuna" u danasnja vremena u kontekstu "serviranja" istoga.
- Wendigo
hm, prvi put čujem za taj film.. veliš, omnibus od tri lovecraftove priče? sounds very interesting, idem to pronać.marcato wrote:Zadnje sto sam pogledao je Necronomicon iz 1993...........hm........iako je jako tesko H.P. Lovecraft-a prenjeti na"pokretne slike".........u ovom omnibusu od tri pricice doima se nekako prolaznim.
- HorrorHR
- Site Admin
Gledao sam ga jedno 5 puta - Necronomicon je kod nas bio na VHSu, ako se ne varam na onim velikim kutijama od Jadran Filma - čak sam ga prije jedno 5-6 godina išao digitalizirati sa VHSa na DVD - mislim da negdje još imam to doma sa domaćim titlom 
Ne sjećam se detalja baš ali sam siguran da se sa ovim slažem: "Meni osobito nekako pobudilo nostalgiju za "bljestavim" horror-ima iz 80-ih.............poput Re-Animatora i slicnome............ "
Ne sjećam se detalja baš ali sam siguran da se sa ovim slažem: "Meni osobito nekako pobudilo nostalgiju za "bljestavim" horror-ima iz 80-ih.............poput Re-Animatora i slicnome............ "
- jigsaw
- marcato
Danas sam pogledao The Living Dead at Manchester Morgue iz 1974..........moram priznati da sam jako, jako ugodno iznenadjen.........(uh da je bar vise takvih filmova)............
Uglavnom...........meni osobno jedan od favorita na zombie tematiku, film po meni sa jako neobicnom atmosferom koja me je jos dodatno fascinirala............(jos kad sam procitao da je sam reziser dodavao zvukove zivih mrtvaca od kojih je totalno promukao) to me je totalno odusevilo..........skidam kapu Jorge Grau na jednom fascinantnom entuzijazmu cega danas definitivno vise nema u horror filmovima a pogotovo sa "living dead" tematikom........
Ne treba sad previse ocekivat od takvog filma............jednostavno ga treba gledati sa uzitkom i cascu.
S obzirom da je film talijansko-spanjolske produkcije...............sniman je u Engleskoj........
Po meni definitivno doseze, sa ponosom jedan kvalitetni kultni status.
Uglavnom...........meni osobno jedan od favorita na zombie tematiku, film po meni sa jako neobicnom atmosferom koja me je jos dodatno fascinirala............(jos kad sam procitao da je sam reziser dodavao zvukove zivih mrtvaca od kojih je totalno promukao) to me je totalno odusevilo..........skidam kapu Jorge Grau na jednom fascinantnom entuzijazmu cega danas definitivno vise nema u horror filmovima a pogotovo sa "living dead" tematikom........
Ne treba sad previse ocekivat od takvog filma............jednostavno ga treba gledati sa uzitkom i cascu.
S obzirom da je film talijansko-spanjolske produkcije...............sniman je u Engleskoj........
-
Ghrall
Slažem se! Meni jedan od naj zombie filmova uopće.marcato wrote:Danas sam pogledao The Living Dead at Manchester Morgue iz 1974..........moram priznati da sam jako, jako ugodno iznenadjen.........(uh da je bar vise takvih filmova)............
Uglavnom...........meni osobno jedan od favorita na zombie tematiku, film po meni sa jako neobicnom atmosferom koja me je jos dodatno fascinirala............(jos kad sam procitao da je sam reziser dodavao zvukove zivih mrtvaca od kojih je totalno promukao) to me je totalno odusevilo..........skidam kapu Jorge Grau na jednom fascinantnom entuzijazmu cega danas definitivno vise nema u horror filmovima a pogotovo sa "living dead" tematikom........![]()
- Knatchbull