Last Post Wins !!!11one
- elrania
- Knatchbull
-
GreenHornet
- Asfodel
-
GreenHornet
- elrania
sto nije da je tj dana zakonski rok za ispravljanje?Asfodel wrote:Naravno da nisuGreenHornet wrote:anita jesu ispravili kolokvij?tjedan dana za ispravit 40etak testova je ipak premalo, jadni oni
![]()
ha ha fala što se brineš
tak bar kod nas nesto vrijedi i oni se fino drze toga i cuvaju sve za zadnji dan
- Asfodel
Evo ti:GreenHornet wrote:ali nisam zaslužio neki smiley sa poljubcem s obzirom da se brinem?Asfodel wrote:GreenHornet wrote:anita jesu ispravili kolokvij?
ha ha fala što se brineš![]()
@elrania-neam ja pojma, al ak je čovjek obećao da će do srijede ispravit jer je to čak tjedan dana....al to je još dobro, na 1. g. smo s Rimom pizdili po dva tjedna
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
ljudski rod bi nestao kad bi se muškarci zadovoljavali diranjem po glavi od strane cura...Asfodel wrote:kad ti već nije dovoljno što sam te podragala po glavi,GreenHornet wrote:ali nisam zaslužio neki smiley sa poljubcem s obzirom da se brinem?Asfodel wrote:
ha ha fala što se brineš![]()
![]()
a
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Wendigo
dobar dan.
napokon!!! sinoć sam nakon ozbiljne i mučne konverzacije sa best frendom dobio takav reality slap da mi još zvoni u ušima..
fala bogu/vragu whatever da sam napokon "progledao" u dosta stvari koje sam zapustio u zadnjih par godina fizički, a i psihički što je ogroman problem (već sam za ozbiljno počeo razmišlati o psihijatru, tabletama..) i glavni razlog moje višegodišnje depresije i apatije.. još k tome dodajem lagani živčani slom koji me oprao jutros kada sam zbrojio 2 i 2 i odlučio da tako više ne ide. jbga, žao mi je kaj gnjavim sa svojim problemima ali moram se ispisati malo jbga, lakše mi je..
odoh za početak upisati teretanu pa dalje rješavati polako..
napokon!!! sinoć sam nakon ozbiljne i mučne konverzacije sa best frendom dobio takav reality slap da mi još zvoni u ušima..
fala bogu/vragu whatever da sam napokon "progledao" u dosta stvari koje sam zapustio u zadnjih par godina fizički, a i psihički što je ogroman problem (već sam za ozbiljno počeo razmišlati o psihijatru, tabletama..) i glavni razlog moje višegodišnje depresije i apatije.. još k tome dodajem lagani živčani slom koji me oprao jutros kada sam zbrojio 2 i 2 i odlučio da tako više ne ide. jbga, žao mi je kaj gnjavim sa svojim problemima ali moram se ispisati malo jbga, lakše mi je..
-
FilmTV
Sretno!Wendigo wrote:dobar dan.
fala bogu/vragu whatever da sam napokon "progledao" u dosta stvari koje sam zapustio u zadnjih par godina fizički, a i psihički što je ogroman problem (već sam za ozbiljno počeo razmišlati o psihijatru, tabletama..) i glavni razlog moje višegodišnje depresije i apatije.. još k tome dodajem lagani živčani slom koji me oprao jutros kada sam zbrojio 2 i 2 i odlučio da tako više ne ide. jbga, žao mi je kaj gnjavim sa svojim problemima ali moram se ispisati malo jbga, lakše mi je..odoh za početak upisati teretanu pa dalje rješavati polako..
- A$H
da nisam vidio sareni avatar i sig pomislio bi da je post napisao Cons..Wendigo wrote:dobar dan.
fala bogu/vragu whatever da sam napokon "progledao" u dosta stvari koje sam zapustio u zadnjih par godina fizički, a i psihički što je ogroman problem (već sam za ozbiljno počeo razmišlati o psihijatru, tabletama..) i glavni razlog moje višegodišnje depresije i apatije.. još k tome dodajem lagani živčani slom koji me oprao jutros kada sam zbrojio 2 i 2 i odlučio da tako više ne ide. jbga, žao mi je kaj gnjavim sa svojim problemima ali moram se ispisati malo jbga, lakše mi je..odoh za početak upisati teretanu pa dalje rješavati polako..
good luck...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
lol, baš. inače ne volim iskazivati osječaje i povjeravati se naokolo ali sinoć je nešto puklo u meni i rekoh "dosta!"A$H wrote:da nisam vidio sareni avatar i sig pomislio bi da je post napisao Cons..Wendigo wrote:dobar dan.
![]()
![]()
good luck...
tnx 4 support svima.
- Asfodel