jos nije sjela placa za 3. mj u cinestaru
Last Post Wins !!!11one
- elrania
- elrania
pa no. jucer sam bas srela jednog s floora kojemu je trebalo sjest preko 1000 kn i nista.FilmTV wrote:Da, baš "zaborave" uplatiti, gamad jedna. Sigurno te jebu za svaku sitnicu ali kada treba platiti rad onda štani.elrania wrote:jer jednostavno zaborave uplatiti ...
cujem od frendice koja je jos ostala raditi da im vise ni ne daju smjene, nego rastezu full timere i stavljaju ih same na koncesije i sl ili pak posalju ljude da rade na mjestu za koje nisu ni trening prosli.
bas sam poslala menaderici mail da pitam sto je s placom pa da vidim bas kakav ce odg dat.
dan...
proveli danas 1,5h pregledavajuci kolokvij i kod nas 6-7 iz grupe se dogodilo da su nam bzvz davali negativne bodove...i to po 4-5 kod nekih
-
GreenHornet
- Knatchbull
inače nemam problema s pripadnicima bilo koje manjine, ali ovi riječki romi smrde i to žestoko. danas su u busu uspjeli napraviti tampon zonu od 3 metra oko sebe
smrad kanalizacije se širio po svuda

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
FilmTV
Do sada sam najveći smrad u Rijeci doživio od penzionera usred ljeta kada sam se našao u autobusu oko place. Katastrofa! Vani +35 a ekipa uredno u onim old school odijelima sa kravatama i smrde ko trula riba prolivena fekalijama...Knatchbull wrote:inače nemam problema s pripadnicima bilo koje manjine, ali ovi riječki romi smrde i to žestoko. danas su u busu uspjeli napraviti tampon zonu od 3 metra oko sebesmrad kanalizacije se širio po svuda
![]()
-
GreenHornet
- elrania