Star Wars serijal

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Scarface

Post by Scarface » 17 Apr 2008, 22:53

Freddy wrote:da bar se snime 7,8,9.nastavak...znate da je Lucas napiso scenarij za te nastavke još odavno..samo što niko nije snimio

Zar nije za to predložena Thrawn trilogija Timothyja Zahna?
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 17 Apr 2008, 23:25

Ghostface wrote:
Freddy wrote:da bar se snime 7,8,9.nastavak...znate da je Lucas napiso scenarij za te nastavke još odavno..samo što niko nije snimio

Zar nije za to predložena Thrawn trilogija Timothyja Zahna?
bilo bi fora da naprave jos ta 3 filma

Heir to the Empire
Dark Force Rising
The Last Command
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 18 Apr 2008, 16:18

za ovo nisam čuo,no napraviti će star wars seriju . jednu s pravim glumcima http://www.imdb.com/title/tt0458291/ i jednu animiranu koja bi po radnji trebala biti smještena između drugog i trečeg djela http://www.imdb.com/title/tt0458290/ . koliko još znam prve tri epizode animirane bi trebale biti spojene u film koj će čak biti prikazan u kinima i evo trailera http://www.youtube.com/watch?v=TK3JCmMN5mQ

A$H

Post by A$H » 19 Apr 2008, 15:14

Pas Mater..morat ce danas pocet Alien maraton koji ce trajat cijeli tjedan (pun racku dodataka) :lol: ...nemrem nac DVD drugog nastavka SW, ali nabavit cu ga do drugog vikenda..

Vorador

Post by Vorador » 19 Apr 2008, 15:39

1. Koj vam je najdraži SW film?

Paa...orig. trilogija. Sva ta 3 filma su mi super.

2. Što mislite o novijoj trilogiji tj prequelima The Phantom Menace,Attack of the Clones,Revenge of the Sith?

Mislim da su loše realizirani, pored prvog (koji je baš predjetinjast) i drugog (koji pak predosadan) sam završetak 3. nastavka mi se nije svidio. Hyden Christiansen ( ili kako već) mi je loooš i drven pa još više kvari dojam.

3. Najdrži SW lik?

Darth Vader

4. Dali su vam žešče moči Jedia ili Sithova?

I jedne i druge

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Apr 2008, 15:45

je, hayden je dosta drven glumac, a ništa se ne popravlja...

ali na ovu scenu se uvijek popišam od smijeha, prejadno...

Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. You were to bring balance to the force, not leave it in darkness.
Anakin Skywalker: [shouts] I hate you.
Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.

:lolcina: :lolcina: :lolcina:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 19 Apr 2008, 18:40

nabavio od susjeda...ipak ide maraton..a sad pocinje Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 8)

A$H

Post by A$H » 20 Apr 2008, 20:53

Eto pogledano svih 6 filmova i presao pola Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy 8)

A$H

Re: Star Wars serijal

Post by A$H » 20 Apr 2008, 21:03

Empire Strikes Back..

2. Što mislite o novijoj trilogiji tj prequelima The Phantom Menace,Attack of the Clones,Revenge of the Sith?
Predjetinjasto i previse raznobojno i previse nepotrebnih losih efekata...nije to vise to..

3. Najdrži SW lik?

u svakom nastavku drugi..

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace - Darth Maul
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones - Obi-Wan Kenobi
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith - General Grievous
Star Wars: Episode IV - A New Hope - Han Solo
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back - Darth Vader
Star Wars: Episode V - Return of the Jedi - Luke Skywalker

Sith

Knatchbull

Re: Star Wars serijal

Post by Knatchbull » 20 Apr 2008, 22:38

Return of the Jedi

meni to dođe kao oskvrnuće "prve" trilogije. previše efekata, glupavi likovi i meni totalno odbojan Anakin(starija verzija)

3. Najdrži SW lik?
Han Solo, eventualno Yoda(Frank Oz)

Image
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

A$H

Post by A$H » 21 Apr 2008, 04:43

Ghostface wrote:
Freddy wrote:
A$H wrote: ne kuzim se bas u to..znaci kada je Anakin bio Jedi imao je jedne sposobnosti..ali dali te iste moze koristit i kad je postao bad guy ili ne..npr. zacjeljivanje..jer Jediji ne korise munje i gusenje..ali kaj sprijecava Sithe da koriste i jedne i druge moci..
yoda koristi...kad se u drugom nastavku borio protiv grofa dookua...ovaj ga napadne sa strjuom...yoda se obrani i drži u ruci...znači i on može

Da, tako je, dobro si me podsjetija, zna san da san negdi vidija upotrebu struje u Jedija.
da, ali ipak to nije to, joda je samo zaustavio i vratio struju..nije ju sam napravio..znaci da ipak nemoze...

Scarface

Post by Scarface » 21 Apr 2008, 21:48

A$H wrote:
Ghostface wrote:
Freddy wrote: yoda koristi...kad se u drugom nastavku borio protiv grofa dookua...ovaj ga napadne sa strjuom...yoda se obrani i drži u ruci...znači i on može

Da, tako je, dobro si me podsjetija, zna san da san negdi vidija upotrebu struje u Jedija.
da, ali ipak to nije to, joda je samo zaustavio i vratio struju..nije ju sam napravio..znaci da ipak nemoze...

Ipak mislin da je sve ono šta san reka točno. Šta se tiče te struje, istraži malo stripove ili knjige pa ćeš vidit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 21 Apr 2008, 21:52

gle tu smo raspravljali o filmovima...tako je u filmu, kako sam rakao...a za strip me briga, nikad me nije privlacio SW strip..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 21 Apr 2008, 21:55

Mislim da sam od novih gledao samo prvi. Koristio sam ga samo kao tester za kvalitetu 5.1 surrounda u kućnom kinu i to je to, ostali me ne zanimaju, whatever, nema mi nikakve čari poput onih starijih. Dobro, tad sam bio i mlađi, bilo je mnogo manje filmova, yadda yadda...

Scarface

Post by Scarface » 21 Apr 2008, 22:01

A$H wrote:gle tu smo raspravljali o filmovima...tako je u filmu, kako sam rakao...a za strip me briga, nikad me nije privlacio SW strip..

Kako oćeš, tvoj gubitak, film nije moga prikazat baš sve, a ako ćemo pričat o moći jednih i drugih ne pričamo mi samo o filmovima, već o cilom ciklusu di se sve lipo moglo objasnit u tančine, šta i je, pa tako i ovo sa strujom. Ne budi tako tvrdoglav, jer ovo šta ti govorin nije samo izmišljotina.

Post Reply