Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Freddy

Post by Freddy » 16 Apr 2008, 16:27

HorrorHR wrote:
GreenHornet wrote:koliko znam boysi su 2006. u osijeku izboli nožem čovjeka od 50-ak godina...
istina, samo je nož ako se ne varam bio baš od tog tipa koji je sa njim izletio...
sva sreća kod nas baš koliko čitam nema "daška istoka" - poljskih, ruskih i sličnih stilova obračuna.
riječka skupina-Armada....ovo je istina da su bbb sa nožem napali frajera...u svakoj navijačkoj skupini ima onih iznimka koji samo idu na tekme radi tučnjave...a ostali uglavnom radi dinama,ali kad je uča...svi su za...boysi trenutno imaju najbolje navijanje...općenito...kad gledš cijeli svihet i to su priznati od ostalih nav.skupina...i argetinci jebeno navijaju...a torcida sdruge strane je među poznatijima sa bakljama,tkz.mornarske koje se u zagrebu teško nabavljuju...ali boysi su po svemu daleko ispred..ali sve se to raspada,glavni Boysi donili zabranu još prošle god.pa dok se vrate...pa ufuraju...tak i torcida,armada,tornado se odavno raspo...sad skoro samo košarka....funcuti su mi ok...smiješni
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Apr 2008, 16:45

bbb imaju najbolje navijanje na svijetu? :shock:
i mislim da u ničemu nisu puno ispred torcide...bakljade i izgled tribine na našoj strani,bbb koreografije,hool organizacija,navijanje...brojnost?to je tesko govorit,jer recimo do rijeke bbb treba 2 sati,a torcidi 5-6,zg ima 4 puta vise stanovnika od splita,a nema vas puno vise,a nekad uopce vise na gostovanjima...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 16 Apr 2008, 17:36

GreenHornet wrote:bbb imaju najbolje navijanje na svijetu? :shock:
i mislim da u ničemu nisu puno ispred torcide...bakljade i izgled tribine na našoj strani,bbb koreografije,hool organizacija,navijanje...brojnost?to je tesko govorit,jer recimo do rijeke bbb treba 2 sati,a torcidi 5-6,zg ima 4 puta vise stanovnika od splita,a nema vas puno vise,a nekad uopce vise na gostovanjima...
je torca je jaca na gostovanjima al bbb je organiziraniji...
meni je bb preobicna navijacka skupina,torcida je puna svavakvih idiota pa im se mos smijat barem
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Apr 2008, 18:03

svaka grupa od 50+ ljudi,makar to bio amsambl "lado" ima debila... :lol:

Freddy

Post by Freddy » 16 Apr 2008, 20:21

GreenHornet wrote:svaka grupa od 50+ ljudi,makar to bio amsambl "lado" ima debila... :lol:
pa tak je...samo mi žao kaj kod nas nema puno jakih grupa...ali u londonu kad su boysi bili...takvo navijanje za naježit...ima jedan frajer kaj ti snima samo navijanje,ali samo jače tekme i ovo u londonu je savršeno...sve usklađeno,jebeno...jedno od boljih navijanjahttp://www.youtube.com/watch?v=zpzgaAv6Tok&fea ... d...da,ali torca se može sakrit prema boysima....to mi je smiješno....ono kaj se dog.prošle god.na bačvicama,,da je naša mlađa ekipa 17,18 god.bio ovaj iz mog kvarta...klinac 16,god,kaj sad ima zabranu...kaže skako mu je ...baš tak piše 14 sek.pop glavi i istukli stariju ekipu torce....smiješno mi opet otvaranje ovog topica.....rijetki su ovdje kaj okluse na svojoj koži zbog nekog kluba..neznam ,možda vas ima...al da idete...8,9 god...znali bi o čem pričam...onda znaš kakvo je stanje...istina,boysi su oslabili...ali sad kad se vrate ponovo glavni na tribini....

Gosp.

Post by Gosp. » 16 Apr 2008, 21:56

Freddy wrote:ali sad kad se vrate ponovo glavni na tribini....
Ukoliko govoriš o huliganizmu, možeš slobodno zaboraviti da će itko od starijih opet osigurati visoko mjesto Udruzi u tim sferama.
Policija je previše pritisnula Udrugu, pa i starije evidentirane huligane.
Što se tiče koreografije, Udruga doista nema lošu koreografiju i svatko tko tvrdi da se ne trude oko toga vrlo vjerojatno nikada nije bio na tribini.
Međutim, cijela organizacija i nije toliko dobra.
Jednostavno, čini mi se da je atmosfera polagano zamrla na sjeveru. Ne postoji više onaj kolektivni zanos.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Apr 2008, 22:10

Freddy wrote:
GreenHornet wrote::
p..ono kaj se dog.prošle god.na bačvicama,,da je naša mlađa ekipa 17,18 god.bio ovaj iz mog kvarta...klinac 16,god,kaj sad ima zabranu...kaže skako mu je ...baš tak piše 14 sek.pop glavi i istukli stariju ekipu ...rijetki su /quote]

ovdje je jedino upitno tko piše bajke-ti ili tvoji klinci...
na bačvice su upali "agrami",ekipa 18-22 godine većinom...njih 40-50,imali su 25 palica+ostale rekvizite...
napalo ih je točno 13 ljudi (9 iz st i 4 iz jedne podružnice)...i sad agrami umjesto da se potuku,bacaju na njih par baklji i 2 topovska udara...iza toga dolazi do kratke izmjene udaraca gdje se ubrzo torca povlači...2 završavaju sa ozljedema ruke i par natučenih,1 agram lakše ozlijeđen...nikakvo skakanje po glavi...po tvojoj priči ispada da je starija ekipa torcide dobila batina u fer tuči...

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 16 Apr 2008, 22:50

eo kad smo vec poceli bacat videe..
http://www.youtube.com/watch?v=7XTvpVK9YNs
makar je kamer okrenuta njima...ovdi ti hajduk gubi 3:0 u zadnjoj tekmi prvenstva...doslo je 500 najvjernijih torcidasa
lako protic arsenala navijat...
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Apr 2008, 23:17

da,da...ono,strašni su arsenalovi navijači ili ti starci što jedu kokice... :lol:

Freddy

Post by Freddy » 16 Apr 2008, 23:45

GreenHornet wrote:
Freddy wrote:
GreenHornet wrote::
p..ono kaj se dog.prošle god.na bačvicama,,da je naša mlađa ekipa 17,18 god.bio ovaj iz mog kvarta...klinac 16,god,kaj sad ima zabranu...kaže skako mu je ...baš tak piše 14 sek.pop glavi i istukli stariju ekipu ...rijetki su /quote]

na bačvice su upali "agrami",ekipa 18-22 godine većinom...njih 40-50,imali su 25 palica+ostale rekvizite...
napalo ih je točno 13 ljudi (9 iz st i 4 iz jedne podružnice)...i sad agrami umjesto da se potuku,bacaju na njih par baklji i 2 topovska udara...iza toga dolazi do kratke izmjene udaraca gdje se ubrzo torca povlači...2 završavaju sa ozljedema ruke i par natučenih,1 agram lakše ozlijeđen...nikakvo skakanje po glavi...po tvojoj priči ispada da je starija ekipa torcide dobila batina u fer tuči...
ma kaj briješ ti....ma ovaj topic se nije ni trebo otvorit...ne da mi se raspravljat snekim ko...joj,više ne pišem..pišite kaj hočete...zbog tog se najviše živciram..ne da mi se

Freddy

Post by Freddy » 16 Apr 2008, 23:47

Gosp. wrote:
Freddy wrote:ali sad kad se vrate ponovo glavni na tribini....
Ukoliko govoriš o huliganizmu, možeš slobodno zaboraviti da će itko od starijih opet osigurati visoko mjesto Udruzi u tim sferama.
Policija je previše pritisnula Udrugu, pa i starije evidentirane huligane.
Što se tiče koreografije, Udruga doista nema lošu koreografiju i svatko tko tvrdi da se ne trude oko toga vrlo vjerojatno nikada nije bio na tribini.
Međutim, cijela organizacija i nije toliko dobra.
Jednostavno, čini mi se da je atmosfera polagano zamrla na sjeveru. Ne postoji više onaj kolektivni zanos.
istina...ima ti 2 udruge..ja sam u ovoj drugoj..a ova prva je kao vodeća...mlađa ekipa..a ova druga ti je ekipa od tome....30-35 god..koji mogu biti glavni sam tak ,ali se ne žele probijat

John_Ryder

Post by John_Ryder » 16 Apr 2008, 23:50

BACILI SMO
SUHO GRANJE
DOŠ'O HAJDUK
NA ORANJE.
ŠTO STE DOŠLI
KAD STE ZNALI
DA STE OVDJE
NAJEBALI!
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Apr 2008, 23:59

Freddy wrote:
GreenHornet wrote:
Freddy wrote: p..ono kaj se dog.prošle god.na bačvicama,,da je naša mlađa ekipa 17,18 god.bio ovaj iz mog kvarta...klinac 16,god,kaj sad ima zabranu...kaže skako mu je ...baš tak piše 14 sek.pop glavi i istukli stariju ekipu ...rijetki su /quote]

ma kaj briješ ti....ma ovaj topic se nije ni trebo otvorit...ne da mi se raspravljat snekim ko...joj,više ne pišem..pišite kaj hočete...zbog tog se najviše živciram..ne da mi se
ovdje vidiš koliko ih je i mali dio naoružanja...i naravno nisu svi klinci...
http://www.youtube.com/watch?v=JsifQa_qO4k

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 17 Apr 2008, 08:03

Dajte ljudi bre koji vam je chemu ta navijachka preucavanja kad i sami znate da tu nikad nema pobednika, dajte bre fotke, youtube klipove, to je meni zanimljivo, da se zanimamo malo jbga :wink:

Evo Zemun juche dobio OFK-u na moju veliku radost a Partizan dobio Zvezdu :D

Evo fotki iz Zemuna, njihovo najbolje izdanje do sad, nikad veci broj ljudi Taurunum Boys trenutno po meni najbolja grupa u Srbiji, najinventivnija i u velikoj ekspanziji iako padaju u 3. ligu :shock:
PIAZZA wrote:koreografija

Image

Image

Image

....................................................................

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
P.S. Videcu da nabavim i grobaro-cigane u toku dana, a po mogucstvu u UNIJU :wink:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 17 Apr 2008, 08:29

Cigani odali poshtu ubijenom Firmashu na pochetku tekme, mada poznavajuci Kalashture sumnjam i tu isrenost i mislim da je ovo ipak bio lazno moralisanje da bi sjebali Grobare jer su oni pocheli navijanje bez minuta cutanja, a i realno najvishe je Grobara poginulo u tim "navijachkim" obrachunima do sada al ajd sad :

Image

Image

Image

Image

Image

Ma kolko ih ja ne voleo Cigani uvek na nivou !!!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Post Reply