Zagor vs. Batman...tko je jači?
-
GreenHornet
- dr_gonzo
A$H wrote:to je sve sa jednog foruma i istog topica i to staro par godina ako ne grijesim, davno sam to citao...dr_gonzo wrote:Evo što kažu američki stripoljubci sa raznih foruma o borbi Hulka i Batmana:
My "good" friend (the same one that told me they killed off Hulk with a bomb)yet again tried to annoy me be by handing me an old cross over album with Batman and the Hulk. Boy did it annoy me...Now I've heard about this issue earlier but never really seen it. Now that I have read it, I am pissed off! The first fighting scene has to be the most "unlikely" in comics. Batman, an ordinary man hurts Hulk by punching him in the ears, I mean, if Thor did it maybe you'd have an effect but Batman? WTF!! And later, when Hulk holds his breath to prevent from being affected by the sleeping gas BM kicks him in the stomach so that he loses his breath...come on!! Hulk can take hits from Mjolnir, Gladiator, Juggernaut, Drax you name it without losing his breath. (And don't give me some crap about nerveendings) Well if this isn't the worst writing of Hulk I ever saw...? Anybody know of some stories that were actually written as bad as this one?
The Hulk may have pressure points. But there's no way Batman is strong enough to affect them. It would be like a feather gently landing on a specifc pressure point of your body (actually, Batman's kick to the Hulk would be even weaker than a feather). You're not going to even notice. The key word in "Pressure Points" is, duh, pressure. Batman wouldn't be able to do Jack.
Lou Ferrigno versus Adam West would be a one-sided curbstomp.![]()
![]()
![]()
I will never understand Batfandom. It's like they need Batman to beat everyone like other people need air
EDIT - i usput izvukao si iz te rasprave sve kaj tebi pase..bolje da si je cijelu tu onda postao
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
ma rijetko je to sam rijesio uvijek je tu neka poplava ili potres koji dokrajce tu gamad..Wendigo wrote:ma batman je naravno tehnički superiorniji, ali zagor je ipak razbijao sve i svašta; od vampira, izvanzemaljaca, demona do velikih robota, živih mrtvaca itd..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- maddjuro
- Scarface
Djuro21 wrote:i batman je razbio drakulu, robote, izvanzemaljce a i nešto tipa zombie istoWendigo wrote:ma batman je naravno tehnički superiorniji, ali zagor je ipak razbijao sve i svašta; od vampira, izvanzemaljaca, demona do velikih robota, živih mrtvaca itd..
Je, al stavi Batmana u Darkwood bez svih onih pomagala, i još mu stavi Chica na pleća, pa da vidimo. Dok je Zagor inteligentan i lako bi se privika na svu onu tehnologiju, šta u prijevodu znači da bi Zagor sredija Batmanove zlikovce u njegovim uvjetima, dok Batman Zagorove ne bi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
A$H wrote:ma rijetko je to sam rijesio uvijek je tu neka poplava ili potres koji dokrajce tu gamad..Wendigo wrote:ma batman je naravno tehnički superiorniji, ali zagor je ipak razbijao sve i svašta; od vampira, izvanzemaljaca, demona do velikih robota, živih mrtvaca itd..
Ne bi baš reka, pročitaj malo bolje npr. Teror šeste planete ili Morsku stravu. Ma uopće ne znaš dovoljno o Zagoru da bi ovako nešto tvrdija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
a nakon ove pamete izjave vidim da ti nemas nimalo pojma o batmanuGhostface wrote:Djuro21 wrote:i batman je razbio drakulu, robote, izvanzemaljce a i nešto tipa zombie istoWendigo wrote:ma batman je naravno tehnički superiorniji, ali zagor je ipak razbijao sve i svašta; od vampira, izvanzemaljaca, demona do velikih robota, živih mrtvaca itd..
Je, al stavi Batmana u Darkwood bez svih onih pomagala, i još mu stavi Chica na pleća, pa da vidimo. Dok je Zagor inteligentan i lako bi se privika na svu onu tehnologiju, šta u prijevodu znači da bi Zagor sredija Batmanove zlikovce u njegovim uvjetima, dok Batman Zagorove ne bi.
- Scarface
A$H wrote:a nakon ove pamete izjave vidim da ti nemas nimalo pojma o batmanuGhostface wrote:Djuro21 wrote: i batman je razbio drakulu, robote, izvanzemaljce a i nešto tipa zombie isto
Je, al stavi Batmana u Darkwood bez svih onih pomagala, i još mu stavi Chica na pleća, pa da vidimo. Dok je Zagor inteligentan i lako bi se privika na svu onu tehnologiju, šta u prijevodu znači da bi Zagor sredija Batmanove zlikovce u njegovim uvjetima, dok Batman Zagorove ne bi.![]()
Ne, nego vidin da nemaš ti. Za razliku od tebe, dosta dobro poznajen i volin oba junaka, a ti sve šta moš je sprdat se tipa ovo s leptiron.
- A$H
pa kad zagor i je sprdacina...usporedi samo neprijatelje koje su obojca imali..zagor se nebi snasao sa svim neprijateljima i bestijama kojima se Batman borio..a i sasvim je blesavo uopce usporedivat ta dva junaka...tako da topic od starta ni ne svacam ozbiljno.. 
i da onaj covijek leptir ti je sprdacina ali covijek u zuto crnim tajicama sa velikim M na prsima nije...hahaha lol
:lolcina:

i da onaj covijek leptir ti je sprdacina ali covijek u zuto crnim tajicama sa velikim M na prsima nije...hahaha lol
:lolcina:It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:pa kad zagor i je sprdacina...usporedi samo neprijatelje koje su obojca imali..zagor se nebi snasao sa svim neprijateljima i bestijama kojima se Batman borio..a i sasvim je blesavo uopce usporedivat ta dva junaka...tako da topic od starta ni ne svacam ozbiljno..
i da onaj covijek leptir ti je sprdacina ali covijek u zuto crnim tajicama sa velikim M na prsima nije...hahaha lol:lolcina:
Slušaj, to tvoje omalovažavanje Zagora mi ide na kurac malo previše, ajde jednom, ajde dvaput, ali ti stalno. Zagor nije sprdačina od stripa (oni prvi brojevi danas izgledaju tako, ali u to vrijeme nijedan, baš nijedan strip nije po današnjim standardima ozbiljan), i čin tako misliš jasno je da i na svaku epizodu gledaš tako, pa i konkretno na Supermikea koji je tako napravljen da bude sušta suprotnost Zagoru. To je kultna epizoda koja najbolje prikazuje samu Zagorovu pomalo hvalisavu i egocentričnu titulu i uzdrmava je do kraja, pa sad to šta je tebi sprdačina me ne zanima. A šta se tiče neprijatelja, ja tvrdin uz tisuće i tisuće pročitanih stripova (i ne pretjerujen nimalo) da Zagor ima jedne od najšarolikijih neprijatelja, i tom stripu je praktički nemoguće odredit žanr, samo pozadinsku radnju, a to je western okolina, ništa drugo. Dakle, kad svoja mišljenja potkrijepiš s konkretnim argumentima i primjerima, onda ćemo raspravljat, ovako ništa.
- A$H
nebi se smijeo toliko zivcirat..oko gluposti kao sto je zagor..
sala nisam mogao izdrzat..
a sad ozbiljno kad god vidim bilo koju naslovnicu od zagora nemrem se ne nasmijat..on je jedini junak koji je na svojim naslovinicama a koliko sam vidio neke epizode i u stripu totalnu u neprirodnim pozama i lose je nactan..naravno to je moje misljenje..
a sad ozbiljno kad god vidim bilo koju naslovnicu od zagora nemrem se ne nasmijat..on je jedini junak koji je na svojim naslovinicama a koliko sam vidio neke epizode i u stripu totalnu u neprirodnim pozama i lose je nactan..naravno to je moje misljenje..
- Scarface
A$H wrote:nebi se smijeo toliko zivcirat..oko gluposti kao sto je zagor..sala nisam mogao izdrzat..
Pa istina je da nema najvrsnije crtače (mada mu to daje posebnu draž, pogotvo Ferri), ali mislin da malo lošiji crtež nije presudan, jer u biti i nije toliko loš, gleda san na CRŠ-u table nadolazećih epizoda u Italiji, među kojima i onu koju crta Joevito Nuccio (autor onog bilog plakata) u kojoj se vraća Metrevelić i neki je novi vukodlak u pitanju, stari da si vidija taj crtež, vukodlak je predobro nacrtan, naginje ka američkoj školi crtanja i mislin da bi ti se to svidilo.
- Freddy
joj...sad se počeo i vrijeđat Zagor...obožavam i Zagora i Batmana...i odmah mi sad si dao još jedan minus kod Batmana čim si počeo vrijeđat zagora...Zagor bi pobjedioA$H wrote:pa kad zagor i je sprdacina...usporedi samo neprijatelje koje su obojca imali..zagor se nebi snasao sa svim neprijateljima i bestijama kojima se Batman borio..a i sasvim je blesavo uopce usporedivat ta dva junaka...tako da topic od starta ni ne svacam ozbiljno..
i da onaj covijek leptir ti je sprdacina ali covijek u zuto crnim tajicama sa velikim M na prsima nije...hahaha lol:lolcina:
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...