Iron Man (2008)
- Dragonrage
- metallicat
- Dragonrage
Kaže stručnjak sa CGIWendigo wrote:
prvi oklop super izgleda. ovi dalje su totalno loša kombinacija CGI-ja i plastike.
Reci ti šta hočeš, ali na ovim slikama ništa ne djeluje loše napravljeno...jedino što je sve skupa možda malo prefancy i prešareno...ali jebi ga...takav je vizualni identitet stripa, a samim time i filma...
- Wendigo
naravno da nije plastika šalim se, a nisam stručnjak dakako.. samo komentiram da mi loše i "plastično" izgleda na ovoj zadnjoj slici.Dragonrage wrote:Kaže stručnjak sa CGIWendigo wrote:
prvi oklop super izgleda. ovi dalje su totalno loša kombinacija CGI-ja i plastike.![]()
![]()
![]()
Reci ti šta hočeš, ali na ovim slikama ništa ne djeluje loše napravljeno...jedino što je sve skupa možda malo prefancy i prešareno...ali jebi ga...takav je vizualni identitet stripa, a samim time i filma...
- Dragonrage
- metallicat
je je, ali trailer koji sam vidjela u kinu je bio preloš da su većina prasnulaDragonrage wrote:Sad skužih na kaj si mislio...da na ovoj zadnjoj slici oklop fakat djeluje malo plastično...ali o tom potom. Ja sam mislio da kažeš kako ove ostale slike izgledaju lažno, tj. da je CGI loš...a nije...sve skupa izgleda baš uvjerljivo...i cool

- Dragonrage
ma bit će dobra zabava film sigurno...inače ne znam zakaj ludi uvijek sa skepsom dočekuju ovakve filmove...pa nije da trebaju očekivati brda i doline, neš pametno već samo zabavu...a to u većini slučajeva ti filmovi i pružaju...ako ponude još i nešto više kao recimo u slučaju Batman Begins...odlično, ali ako ne...ja opet zadovoljan...

- A$H
Iako se zakleti fanovi već mjesecima vesele cameu 'iznenađenja' Samuela L. Jacksona u ulozi superšpijuna Nicka Furyja u novom Iron Manu, njegove scene nisu završile u filmu.
Cameo 'iznenađenja' Samuela L. Jacksona u liku superšpijuna Nicka Furyja u Iron Manu, koji u kina stiže sljedećeg mjeseca, izbačen je iz finalne verzije filma.
Jackson je navodno prošloga ljeta zamijenio Brucea Willisa u ulozi elitnog špijuna Nicka Furyja i trebao se pojaviti u filmu s Robertom Downeyjem Jr.-om i Gwyneth Paltrow u glavnim ulogama.
No, Furyjev lik se na nedavno održanim ranim projekcijama filma redatelja Jona Favreaua nije pojavio.
Nagađanja o njegovom pojavljivanju u filmskoj adaptaciji Marvelovog stripa, u čijoj je seriji stripova lik Furyja izgledom i osobnošću inspiriran upravo Jacksonom, glumac je prošloga kolovoza prokomentirao: "Svi me pitaju jesam li u Iron Manu. A ja im odgovaram: 'Gledajte, tip je u stripu isti ja i ako ga stave u film, a ne pozovu mene da ga glumim, bit će problema. Dakle, radujem se tome.'"
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
-
filmofil