Mislim možete ako vam je gušt,ako nije ne morate,mislim migli biste,nda...

al evo pazi bash smo sinoc govorili ovde o tom dokumentarcu gde Grobari jasno pokazuju one utoke i onaj mali kaze "when we have wepons we fight with weapons" isti taj shto kaze i ono kultno :GreenHornet wrote:Inače mislim da je u "Football Factory-Balkans" jedan lik nadmašio Žareta...
"We don´t like them,we really don´t like them,we can make some troubles in Split"
"It was a good incident,i am satisfied"
nekako mi se čini da je malo preseravanje bilo mahati utokama i bijelimCharlie surfs again wrote:al evo pazi bash smo sinoc govorili ovde o tom dokumentarcu gde Grobari jasno pokazuju one utoke i onaj mali kaze "when we have wepons we fight with weapons" isti taj shto kaze i ono kultno :GreenHornet wrote:Inače mislim da je u "Football Factory-Balkans" jedan lik nadmašio Žareta...
"We don´t like them,we really don´t like them,we can make some troubles in Split"
"It was a good incident,i am satisfied"
"it's like a sex - with two girls"
Kakvo preseravanje, evo chovek sinoc dokazo da ipak koriste te utoke kao shto su i rekli u filmu...zar ne ?sikeone wrote:nekako mi se čini da je malo preseravanje bilo mahati utokama i bijelimCharlie surfs again wrote:al evo pazi bash smo sinoc govorili ovde o tom dokumentarcu gde Grobari jasno pokazuju one utoke i onaj mali kaze "when we have wepons we fight with weapons" isti taj shto kaze i ono kultno :
"it's like a sex - with two girls"