Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
elrania

Post by elrania » 13 Apr 2008, 21:10

dèmoni (1985)
slimey fun! :mrgreen:
odlicna mi je glazba u filmu, prica je solidna, a ugodaj je bas taman. monsteri su prezabavni i obozavam taj stari ljigavi, cjedeci efekt koji je postignut.
kad sam skidala film nisam pazila sto skidam, tak da sam ga sad gledala u verziji sinkroniziranoj na spanjolski, no bas je dobro doslo buduci da nisam nasla titlove pa sam uspjela razumjeti dobar dio konverzacija :D
hvala sapunicama iz djetinjstva

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Apr 2008, 21:23

elrania wrote:dèmoni (1985)
slimey fun! :mrgreen:
odlicna mi je glazba u filmu, prica je solidna, a ugodaj je bas taman. monsteri su prezabavni i obozavam taj stari ljigavi, cjedeci efekt koji je postignut.
kad sam skidala film nisam pazila sto skidam, tak da sam ga sad gledala u verziji sinkroniziranoj na spanjolski, no bas je dobro doslo buduci da nisam nasla titlove pa sam uspjela razumjeti dobar dio konverzacija :D
hvala sapunicama iz djetinjstva
pogledaj i dvojku, mnogo luđi od originala. :D
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Apr 2008, 21:28

Faces of Death - šokantan dokumentarac, ima stvarno bizarnih stvari :shock:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 13 Apr 2008, 21:35

nije mi se dalo mjenjat dvd, pošto 1,2,4 su mi na jednom, a treći na jednom drugom dvdu
I may be an idiot, but i am no fool.

Aryx

Post by Aryx » 14 Apr 2008, 03:58

basket case 6.5/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 14 Apr 2008, 09:09

John_Ryder wrote:Faces of Death - šokantan dokumentarac, ima stvarno bizarnih stvari :shock:
ima i taj i onaj Traces of Death serijal shto prave metalci, znachi kad sam to pogledo bio sam iz fazona : VISHE NISHTA MI NIJE STRANO...nema dalje sledeca akcija je UZIVO, tako to ide, tako je i Ted Bandi, sam je prizno :lol:

Gledo NEKROMANTIK 2 sinoc i odushevio se jer se secam da mi se kec i nije svideo. jbte ona glavna riba nikad jacha chak pomalo lichi na HER DIVINE GRACE Ana Mariju Petrichevic moju omiljenu glumicu u svakom smislu (od Smogovaca do PEJZAZA u MAGLI :oops: )
Ana je Boginja !!! :D
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

A$H

Post by A$H » 14 Apr 2008, 09:23

John_Ryder wrote:Faces of Death - šokantan dokumentarac, ima stvarno bizarnih stvari :shock:
ako ti se to svijdelo i oces jos odi na http://www.nothingtoxic.com/ tu imas prava pogubljenja, sakacenja, propucavanja, neuspijelih i snimke uspjeih samoubojstava, napade bandi...uglavnom filmica koji stvarno nisu za svakog...

OT

MoH - Deer Woman - 4.5/5 jedan od najzabavnijih epizoda i jos sa sexy glumicom...a cijela epizoda mi je u nekom X-Files stihu..

Chopper Chicks in Zombietown - 2.5/5 i to samo radi choppera..Billy Bob Thornton izgleda strasno u filmu..a tek zombiji ofarbani u plavo i malo krvi po faci i nekaj kaj bi trebala bit rigotina i to rijetki ostali izgledaju kao svi drugi ljudi samo kaj hodaju sa metlom u guzici..pravi TROMA film :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 14 Apr 2008, 09:25

Charlie surfs again wrote:
ima i taj i onaj Traces of Death serijal shto prave metalci, znachi kad sam to pogledo bio sam iz fazona : VISHE NISHTA MI NIJE STRANO...nema dalje sledeca akcija je UZIVO, tako to ide, tako je i Ted Bandi, sam je prizno :lol:

Gledo NEKROMANTIK 2 sinoc i odushevio se jer se secam da mi se kec i nije svideo. jbte ona glavna riba nikad jacha chak pomalo lichi na HER DIVINE GRACE Ana Mariju Petrichevic moju omiljenu glumicu u svakom smislu (od Smogovaca do PEJZAZA u MAGLI :oops: )
Ana je Boginja !!! :D
ovo zvuci kao da je u zivotu jos negdje glumila..osm tog dvoje.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 14 Apr 2008, 10:16

Meni dovoljno :lol:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

horkolerbus

Post by horkolerbus » 14 Apr 2008, 22:50

perfect creature, meni jako lep film,i svidja mi se prikaz ovakvih vampira
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Deimos

Post by Deimos » 14 Apr 2008, 23:05

Ghrall wrote:
Wendigo wrote:
Deimos wrote:zombie. svaka čast Luciu ali bolji mi je Romero. ali ipak film je dobar, čista zabava
je bolji je romero, ali fulcijev dizajn zombija je nenadjebiv ako se mene pita. 8)
Slažem se definitivno.Fulcijevi baš izgledaju trulo onak kak treba.
ma slažem se i ja da su zombiji bolje napravljeni kaj se tiče šminke, ali sam romero je rekao kako je želio "comic look" svojih zombia. nego mislio sam baš na sam film, više mi se sviđa romerovo viđenje

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Apr 2008, 00:46

Re-Animator - zabavan hororac ,ima dobrih fora

Image
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 15 Apr 2008, 11:51

The mist 7/10- film mi se osobno dosta svidio, iako me malo ona žena koja propovjeda počela pred kraj živcirati. A najdraži mi je kraj, Preporučam ovaj film ako niste da ga pogledate
I may be an idiot, but i am no fool.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 15 Apr 2008, 13:44

Djuro21 wrote:The mist 7/10- film mi se osobno dosta svidio, iako me malo ona žena koja propovjeda počela pred kraj živcirati. A najdraži mi je kraj, Preporučam ovaj film ako niste da ga pogledate
same here :wink:

Image
Image

elrania

Post by elrania » 15 Apr 2008, 18:33

the burning (1981)
wow, jako dobro. ne djeluje mi ko da cilja na cistu koljazu, nego dopusta i lagani razvoj sporednih prica i likovi cak dolaze do izrazaja. jedan od zanimljivijih i inteligentnijih slashera koje sam gledala, moram rec.

Post Reply