Koji bi bio dobar poklon za curu?
- Scarface
- Dragonrage
-
GreenHornet
- Scarface
bakero wrote:nije mi cura al mi je neki dan jedna poklonila narukvicu, šta bi ja njoj moga zauzvrat, isto narukvicu??
![]()
Zašto bi ti pobogu išta poklonila ako ti nije cura? Ne snalazin se u takvim situacijama, pa samo podvijen rep, al ne virujen da ćeš prihvatit ovo ka dobar savjet.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Knatchbull
šalju mu signaleGhostface wrote:bakero wrote:nije mi cura al mi je neki dan jedna poklonila narukvicu, šta bi ja njoj moga zauzvrat, isto narukvicu??
![]()
Zašto bi ti pobogu išta poklonila ako ti nije cura? Ne snalazin se u takvim situacijama, pa samo podvijen rep, al ne virujen da ćeš prihvatit ovo ka dobar savjet.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Asfodel
Ne, ali nešto istoga rangabakero wrote:nije mi cura al mi je neki dan jedna poklonila narukvicu, šta bi ja njoj moga zauzvrat, isto narukvicu??
![]()
Kad si se već i ti ubacio, mogao bi nam svima ovaj topic poslužit kao potraga za idejama za naše ljubeke kad imaju rođendan...ono, mi opišemo što oni ugl vole i ljudi raspale sa savjetima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- dr_gonzo
Re: Koji bi bio dobar poklon za curu?
A zašto ne jestive gaćice...pa da tako možeš i ti uživati u daru?john_constantine wrote:Ja razmišljam o gaćicama za crtanim likovima, zato bolja preporuka.
Inače dar treba biti originalan i poseban... Zavisi od trenutka.
Nekad je to knjiga, nekad neka lijepa figura, ponekad nakit i uz to daš onu čokoladu "Samo Ti" ili "Volim Te"...
Za mene je najbolji dar za curu neka slatka muzička kutija ili ona kugla koja se zamuška pa pada snijeg...ali prvo što se treba znati jeste što dotična osoba voli...onda zadatak i orjentir ide dalje...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
GreenHornet
- bakero
pa šta ja znam, ja i ona smo pajdaši veliki, bilo bi i od mene lipo da joj nešto poklonim, jel tako?Knatchbull wrote:šalju mu signaleGhostface wrote:bakero wrote:nije mi cura al mi je neki dan jedna poklonila narukvicu, šta bi ja njoj moga zauzvrat, isto narukvicu??
![]()
- john_constantine
Re: Koji bi bio dobar poklon za curu?
hm, ma najbolje blok s svojim crtežima. Ima pravo jedan, stvarno je više bolje dati dar iz srca, nego kupiti ga, a i ne voli kada trošim novac. a dodajmo dar koji sam već kupio i par uspomena iz djetinstva...dr_gonzo wrote:A zašto ne jestive gaćice...pa da tako možeš i ti uživati u daru?john_constantine wrote:Ja razmišljam o gaćicama za crtanim likovima, zato bolja preporuka.![]()
Inače dar treba biti originalan i poseban... Zavisi od trenutka.
Nekad je to knjiga, nekad neka lijepa figura, ponekad nakit i uz to daš onu čokoladu "Samo Ti" ili "Volim Te"...
Za mene je najbolji dar za curu neka slatka muzička kutija ili ona kugla koja se zamuška pa pada snijeg...ali prvo što se treba znati jeste što dotična osoba voli...onda zadatak i orjentir ide dalje...
A zajednička fotografija će morati čekati, kvragu. Pokvaren fotoaparat i ne isplati se popravljati.
Michel puši karu.