Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Gosp.
Knatchbull wrote:Wendigo wrote:baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
ovo je poanta svega. žalosno je što takve emisije imaju toliku gledanost. nevjerovatno je što se sve narodu može prodati kao dobar proizvod

U čemu je problem?
Osječate li se ugroženima zato jer mase nepismenih kučanica i pijanih automehaničara gledaju takve emisije (ukoliko ste pripadnik neke od navedenih grupa, ispričavam se)?
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
-
GreenHornet
kako mi idu na neku stvar ljudi koji misle da su pametniji/bolji/mudriji/zreliji od drugih samo zato što ne vole BB/FARMU...
to je postalo kao one sheme "david beckham je ružan" ili "bush je kreten jer dokumentarac od moora to prikazuje"
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
metallicat
-
lol, ja sigurno ne mislim da sam nešto pametna jer ne volim bb, to mi je jednostavno glupo do besvjesti. a i najveća gledanost je u mularija (predpostavljam) jer im je fora gledat ko će se s kim i one idiotske razgovore
-
GreenHornet
da nas sve 24 sata dnevno snima kamera također se nebi stalno vodili dubokoumni razgovori...
btw mislio sam općenito na ljude,ne ekipu sa foruma,jer nisam skroz pročitao ovaj topic...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
metallicat
-
-
Aryx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Gosp.
Osobno mislim da je ideja Big Brother-a veoma dobra i hvalevrijedna.
E sad, o tome koliko je ona dobro realizirana bi se moglo puno pričati.
-
Knatchbull
Gosp. wrote:Knatchbull wrote:Wendigo wrote:baš nam trebaju farme, celebrity big brotheri, red carpeti i slična antiobrazovna, zatupljujuča i komercijalna sranja.
ovo je poanta svega. žalosno je što takve emisije imaju toliku gledanost. nevjerovatno je što se sve narodu može prodati kao dobar proizvod

U čemu je problem?
Osječate li se ugroženima zato jer mase nepismenih kučanica i pijanih automehaničara gledaju takve emisije (ukoliko ste pripadnik neke od navedenih grupa, ispričavam se)?
nope, smijem im se

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Knatchbull
Gosp. wrote:E sad, o tome koliko je ona dobro realizirana bi se moglo puno pričati.
to se ne može drugačije izvesti jer u tom slučaju ciljanoj masi(met. ih je spomenula) ne bi bilo zanimljivo...
njima je najbitnije zaraditi na glasanju, prodati cd s pjesmama iz kuće i naravno održavanje gledanosti radi privlačenja sponzora...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Wendigo
Knatchbull wrote:Gosp. wrote:Knatchbull wrote:ovo je poanta svega. žalosno je što takve emisije imaju toliku gledanost. nevjerovatno je što se sve narodu može prodati kao dobar proizvod

U čemu je problem?
nope, smijem im se

također.

-
Dragonrage
-
Boby wrote:Preko velike gledanosti takvih emisija mogu proći ali najžalosnija mi je stvar što mi uopće više nemamo niti jedan glazbeni ili filmski časopis. Nekoć su izlazili Total Film i Hollywood ali oba dva su neslavno završila; al zato imamo gomilu ženski i žutih časopisa koji se na veliko prodaju
Uff..na ovom se moram itekako nadovezati nakon što sam danas ostao šokiran vidjevši jedan "zanimljiv" časpois na kiosku. Naime sjedim ja tako danas u jutro u autobusu i buljim kroz prozor u susjedni kiosk dok čekamo na semaforu da se upali zeleno svijetlo. Šaram tako pogledom o kiosku kad od jednom ugledam časopis koji se zove....pazi sad...
FOLK -
prvi časopis u Hrvatskoj koji se bavi isključivo "proučavanjem" tog glazbenog smjera kao i svega što sa sobom donosi - kiča, dekoltea i optužbi za mafijaške poslove, čime se folk zvjezdice nerijetko bave.
Cijena prava sitnica, 20 kn. Nisam znao u tom trenutku da li je to presmiješno ili žalosno...još uvijek ne znam...
http://www.index.hr/xmag/clanak.aspx?id ... &idkat=275
-
metallicat
-
Dragonrage wrote:Boby wrote:Preko velike gledanosti takvih emisija mogu proći ali najžalosnija mi je stvar što mi uopće više nemamo niti jedan glazbeni ili filmski časopis. Nekoć su izlazili Total Film i Hollywood ali oba dva su neslavno završila; al zato imamo gomilu ženski i žutih časopisa koji se na veliko prodaju
Uff..na ovom se moram itekako nadovezati nakon što sam danas ostao šokiran vidjevši jedan "zanimljiv" časpois na kiosku. Naime sjedim ja tako danas u jutro u autobusu i buljim kroz prozor u susjedni kiosk dok čekamo na semaforu da se upali zeleno svijetlo. Šaram tako pogledom o kiosku kad od jednom ugledam časopis koji se zove....pazi sad...
FOLK -
prvi časopis u Hrvatskoj koji se bavi isključivo "proučavanjem" tog glazbenog smjera kao i svega što sa sobom donosi - kiča, dekoltea i optužbi za mafijaške poslove, čime se folk zvjezdice nerijetko bave.
Cijena prava sitnica, 20 kn. Nisam znao u tom trenutku da li je to presmiješno ili žalosno...još uvijek ne znam...
stvarno ljudi više nemaju o čemu pisat

-
bakero
ona voditeljica farme Mia bi bila dobra da ima koje kilo viška a onako je ko neka vješalica....

-
Gosp.
Dragonrage wrote:Boby wrote:Preko velike gledanosti takvih emisija mogu proći ali najžalosnija mi je stvar što mi uopće više nemamo niti jedan glazbeni ili filmski časopis. Nekoć su izlazili Total Film i Hollywood ali oba dva su neslavno završila; al zato imamo gomilu ženski i žutih časopisa koji se na veliko prodaju
FOLK -
Napokon!
Sada ću se napokon moći informirati o najvažnijim stvarima u mom životu.
-
dr_gonzo
-
Zašto ne naprave emisiju kao -
Running Man...di bi neki mišićavci lovili i ubijali modne mačke, manekenke...a nagrada nek bude 2 milje Eura ako se preživi...

"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -