Jbte opet anti-latinoamerichka kampanja od strane Holivuda, prvo onaj Turistas, a sad i ovo...
Chovek sklon teoriji zavere (ko ja npr.

) bi reko da je to deo jedne globalne zavere jer ako se secate ameri su od skora pocheli sve cheshce da prave horore u kojoj se koljachine izmeshtaju iz Amerike i premeshtaju uglavnom u Istochnu Evropu, evo Hostel je pravi primer, pa Deliverence, pa onda oni silni snimani po Rumuniji, a ima i jedan koji se navodno deshava u Bosni ali naravno to se nigde ekspicitno ne kaze osim shto meshtani ochigledno prichaju na ovim nashim jezicima a glavna uzrechica im je naravno "kurac" da izvinete

To je film Outpost (2007) inache ochajan film al OK kao ideja sa nekim nazi bunkerom iz II svetskog rata.
Uglavnom shta sam hteo da kazem , Turistas je zaista najgori primer, iz fazona : "PUTUJTE PO BRAZILU busom pa cete da vidite kako ce najebete, ima vam povade sve organe" i shto je najgore metar dana poshto sam odgledao taj film pojavi se u vestima da je Karla Del Ponte potvrdila u svojoj knjizi da je neshto slichno radjeno u Albaniji. ZLO.
Ne bi me chudilo da se i neki Hostel obistini, ovde me secite ako tako neka akcija vec ne postoji negde u svetu, jer ljudi koji imaju para mogu sve. Iz onog fazona kada pitaju : ZASHTO BOGATASHI SNIMAJU SNUFF FILMOVE ?
PA ZATO SHTO IM SE MOZE jbga...