Slasher Films: An International Filmography, 1960 Through 2001 (Hardcover)

HorrorHR wrote:Upravo stiglo sa eBaya, nova knjiga za $40 sa poštarinom (inače je bez poštarine na Amazonu $65)
Slasher Films: An International Filmography, 1960 Through 2001 (Hardcover)

Imaš još par kopija mislim na ebayu, jedna firma iz amerike to prodaje sa početnom mislim cifrom $9.99, ja sma bidao sa nekim tipom do $20 - btw makar pise da je shipping 5-6 dolara zapravo je $20...A$H wrote:to,to na amazonu sam vidio,ali sam pao u komu kad sam vidio cijenu i zaboravih poglredat na ebay
Nisam čitao. čuo sam da je dobro. Mislim čim coveraju film poput "Jack Be Nimble", onda je fakat opravdano ovo "Best Horror Movies You've Never Seen" iz imena knjige. Taj film sam nabavio prijr kojih 6 godina i doslovno nigdje nisam čuo išta o njemuA$H wrote:Fangoria's 101 Best Horror Movies You've Never Seen: A Celebration of the World's Most Unheralded Fright Flicks
Horror da te pitam jel znaš nekaj o ovome gore,se isplati uzet?
hehe i tebi isto..Dragonrage wrote:Pa iako ovaj topic nema veze sa tim, ali kako znam da će te ga vjerojatno svi otvoriti, pa ću to napisati ovdje...dakle...
Kako me sljedećih tjedan dana, a vjerojatno i više neće biti na internetu, želim vam svima Sretan (i krvav) Božić, te jednako Sretnu (i još krvaviju) Novu godinu heheheh![]()
![]()
![]()
Uživajte i dobro se zabavite...pozdrav.....