Lupino legenda!!!

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Asfodel

Post by Asfodel » 06 Apr 2008, 12:29

Evo ja kak sam se probudila u 10h do 11 sam doručkovala i slušala staru kak mi prepričava doživljaje iz famozne Farme :vom: Ja sam to samo jednom uspjela gledat 15 min dok sam čekala Poirota neki dan-ali sam bogme odgledala zanimljive stvari, tj. kako svi ukućani iskreno strepe pred Lupinom koji je imao neki gadan ispad prije toga (toliko gadan da ga nisu prikazali na tv-u) .. ak niste gledali cijelu farmu nego samo dijeliće možda vam Lupino može i izgledati kao normalan čovjek, ali on to dfinitivno nije. Čovjeku treba postavit dijagnozuMoja stara to stalno gleda, pa mi priča...
No da skratim, ne da mi se toliko pisat, ali da budem slikovita: Lupino se ponaša kao čovjek koji se nakon dugog boravka u Vijetnamu konačno vratio u civilizaciju i nikako se ne može ponovno prilagodit.
Cijelo vrijeme je odsječen i sam radi, a onda pukne. Osim što ih je vrijeđao tamo na farmi, udarao i udubljivao vrata, držao nož i šerafciger pod jastukom, prijetio im smrću poslije(!), još se nasilno htio vratit na farmu iako je izbačen, jer im je htio "pokazati", na showu ih je vrijeđao najnižim metodama (tipa da se Alex ne pere), čak je izvrijeđao one koje je volio (Rafu i Davorina) .... a oni nakon toga svega prikažu nepotpunu snimku gdje se nije vidjelo da je on zapravio prvi udario Drviša...
Oni se njega svi definitivno boje, tresu im se ruke dok puše...i ljute se što tv ne prikazuje njegove ispade

Naš svaki show mora završit sramotno i neugodno.. fuj
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 06 Apr 2008, 12:47

Asfodel wrote:Evo ja kak sam se probudila u 10h do 11 sam doručkovala i slušala staru kak mi prepričava doživljaje iz famozne Farme :vom: Ja sam to samo jednom uspjela gledat 15 min dok sam čekala Poirota neki dan-ali sam bogme odgledala zanimljive stvari, tj. kako svi ukućani iskreno strepe pred Lupinom koji je imao neki gadan ispad prije toga (toliko gadan da ga nisu prikazali na tv-u) .. ak niste gledali cijelu farmu nego samo dijeliće možda vam Lupino može i izgledati kao normalan čovjek, ali on to dfinitivno nije. Čovjeku treba postavit dijagnozuMoja stara to stalno gleda, pa mi priča...
No da skratim, ne da mi se toliko pisat, ali da budem slikovita: Lupino se ponaša kao čovjek koji se nakon dugog boravka u Vijetnamu konačno vratio u civilizaciju i nikako se ne može ponovno prilagodit.
Cijelo vrijeme je odsječen i sam radi, a onda pukne. Osim što ih je vrijeđao tamo na farmi, udarao i udubljivao vrata, držao nož i šerafciger pod jastukom, prijetio im smrću poslije(!), još se nasilno htio vratit na farmu iako je izbačen, jer im je htio "pokazati", na showu ih je vrijeđao najnižim metodama (tipa da se Alex ne pere), čak je izvrijeđao one koje je volio (Rafu i Davorina) .... a oni nakon toga svega prikažu nepotpunu snimku gdje se nije vidjelo da je on zapravio prvi udario Drviša...
Oni se njega svi definitivno boje, tresu im se ruke dok puše...i ljute se što tv ne prikazuje njegove ispade

Ne znan, nisan pratija inače, ali ga ipak ne doživljavan ka luđaka, samo čovika koji je puka od onakvih ljudi. I ne virujen da je on prvi udrija Drviša, jer bi to Stipe i reka, ali se umisto toga pokuša izvuć da je on Lupina samo gurnija ili nešto tako. Mislin da je ipak jasno ko je tu veća stoka i sirovina.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Apr 2008, 13:55

Ne želim se sad tu nadvikivat, ali Stipe je to i rekao, kao i ostali, i ljute se što je snimka falična u tom pogledu (nije snimano od početka)

jigsaw

Post by jigsaw » 06 Apr 2008, 14:19

Ma obadvojica su kreteni svoje klase...iako je Lupino desetak puta pametniji od Stipe...što se tiče tuče Stipe je prvi napao kada mu je Lupino nešto dobacio...

http://youtube.com/watch?v=8YB7VvO2cLk

Studeni

Post by Studeni » 06 Apr 2008, 14:39

Sve sama krepa hrvatskih kriplova u najboljem izdanju...ne znaš 'ko je tužniji i patetičniji od svih njih...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Apr 2008, 15:05

Lupino legenda! :D
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

bakero

Post by bakero » 07 Apr 2008, 00:04

po meni se nakon Australije (i one smiješne 'borbe' za titulu) Drviš krnjeval nastavlja sramotit di god stigne, pa šta je njemu koji kurac tribala ova farma, i regira ko mali bale na to šta Lupino (isto kreten teški) šalje u pm one žensketine glupe, ma mislim katastrofa, ne zna se od njih dvoje ko je veća seljačina, a ona Hana je glupa ko top kad progovori uvalio bi joj šačmaricu u usta, Stafany triba dobro razjebat i zapalit a ono šta je ostalo izbacit vanka, jebem mater svima iz NOVE TV!

Ed Gein

Post by Ed Gein » 07 Apr 2008, 00:38

ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...
fenomenalan odraz hrvatske...

ovaj narod ce propati za 50 godina tu nema sumnje.
[url=http://imageshack.us][img]http://img258.imageshack.us/img258/2232/phrentortureroa1ps2.gif[/img][/url]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 07 Apr 2008, 00:48

da ti vidi nick,mora bi ti vratit 100 kuna nazad... :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Apr 2008, 00:52

GreenHornet wrote:da ti vidi nick,mora bi ti vratit 100 kuna nazad... :lol: :lol:
:rotflmao: Dobra :rotflmao:

filmofil

Post by filmofil » 07 Apr 2008, 11:37

Ed Gein wrote:ja sam sad gledal sa starcima red carpet, i tata mi je dal 100 kn, i zahvalil mi stos am normalno dijete.
taj red carpet se svodi na ruznu voditeljicu, dosadnog voditelja, red maminih sinova, red snobova, red lezbaci, red gey populacije, red tezih defektnih pederčina, i dva reda nepismenih manekenki...
fenomenalan odraz hrvatske...

ovaj narod ce propati za 50 godina tu nema sumnje.

tebi je ona ružna? :o
This is the Zodiac speaking.

A$H

Post by A$H » 07 Apr 2008, 11:52

Ghostface wrote:
Asfodel wrote:Evo ja kak sam se probudila u 10h do 11 sam doručkovala i slušala staru kak mi prepričava doživljaje iz famozne Farme :vom: Ja sam to samo jednom uspjela gledat 15 min dok sam čekala Poirota neki dan-ali sam bogme odgledala zanimljive stvari, tj. kako svi ukućani iskreno strepe pred Lupinom koji je imao neki gadan ispad prije toga (toliko gadan da ga nisu prikazali na tv-u) .. ak niste gledali cijelu farmu nego samo dijeliće možda vam Lupino može i izgledati kao normalan čovjek, ali on to dfinitivno nije. Čovjeku treba postavit dijagnozuMoja stara to stalno gleda, pa mi priča...

Ne znan, nisan pratija inače, ali ga ipak ne doživljavan ka luđaka, samo čovika koji je puka od onakvih ljudi. I ne virujen da je on prvi udrija Drviša, jer bi to Stipe i reka, ali se umisto toga pokuša izvuć da je on Lupina samo gurnija ili nešto tako. Mislin da je ipak jasno ko je tu veća stoka i sirovina.
da si sledao ineterviju di je rekao da ga je ovaj pvi udario i na ponovljeno isto pitanje je isto odgovorio lupino je prvi napao i tocka...tako je bilo receno..

a bome ni jedan od njih nije legenda...samo je Lupino malo veci gad i debil..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Apr 2008, 12:24

Kad sam rekao Legenda onda sam mislio na ono da ih je uspio sve izivcirati, jer su svi mislili da ga Alen izbaciti, a ono on njegam izbacio...pa je potom digao živac Stipi...eto zato je ono spomenut kao legenda...
Nikako u onom smislu legende kao Bruce Campbell ili Mišo Kovač :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 07 Apr 2008, 12:28

dr_gonzo wrote:Kad sam rekao Legenda onda sam mislio na ono da ih je uspio sve izivcirati, jer su svi mislili da ga Alen izbaciti, a ono on njegam izbacio...pa je potom digao živac Stipi...eto zato je ono spomenut kao legenda...
aha onda je po tome legenda kaj je varao i tako pobijedio,iako ga je drele nekoliko puta opomenuo a Nova Tv mu je oprostila..toliko o pravilima ako ih se ne misle drzat..sad mi je sve jasno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Apr 2008, 12:38

A$H wrote:
dr_gonzo wrote:Kad sam rekao Legenda onda sam mislio na ono da ih je uspio sve izivcirati, jer su svi mislili da ga Alen izbaciti, a ono on njegam izbacio...pa je potom digao živac Stipi...eto zato je ono spomenut kao legenda...
aha onda je po tome legenda kaj je varao i tako pobijedio,iako ga je drele nekoliko puta opomenuo a Nova Tv mu je oprostila..toliko o pravilima ako ih se ne misle drzat..sad mi je sve jasno..

Žao mi je samo što je Alen ostao i da nije ispao (tipa ne mogu nikako podnijeti)...što se tiće opomene...jeste Lupino je varao, ali dok primaš opomene a nisi diskvalificiran sve ide (koliko se sjećam to je Alen radio i Borisu kad je ovaj glatko ispao).
Lako je Alenu bilo sa Borisom koji nikada ništa nije radio, ali kad se namečio na Lupina e moj prijo nije on mačiji kašalj...a kako su svi ostali zatečeni kad ga je Lupino otpilio :lol: :lol: :lol:
Baš mi je bilo gušt pogledati njihove razočarane face :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply